Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Стою перед вибором, порадьте щось
-
- Ім'я:Олег
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
В мене на Октавії зараз така система: голова Pioneer 6800, фронт- 2-компонентні DLS номінал 70W в дверях в штатних місцях, штатні твітери в задніх дверях, в задній полці 6х9 Hertz 690 номінал не знаю, а мах 200W, саб JBL 30см в рідному корпусі 250/1000W + підсилювач 2-кан. на Crunch PZN2100. Загалом звучить непогано, але зараз думаю, може ще би якийсь недорогий 4-канальний підсилювач поставити. Приглянув собі Macaudio Z4200. На щось дорожче зараз по фінансах не розраховую. Як думаєте варто його ставити? Чи краще вибирати один з таких варіантів - ставити нормальний дорогий підсилювач або нічого не ставити? Крім вібро-шумоізоляції з фронтами щось ще можна зробити щось щоб покращити звучання (не порушуючи конструкцію обшивки дверей)
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Ти як приходиш на концерт то обертаєшся до виконавця спиною щоб почути об'єм?oleg_lviv писав:З задніми динаміками набагато об'ємніше звучання.
В принципі побудова з "блінами в полці" не правильна в корні, але якщо тобі подобається і тобі здається звучання "об'ємним", то сперечатись не будемо :)
Можеш попробувати, кидаєш всю проводку, заїжаєш в магазин і по черзі слухаєш різні підсилювачі(якщо є можливість), який подобається найбільше той і берешoleg_lviv писав:може ще на динаміки кинути 4-канальний підсилювач, але чи вийде з цього щось добре, якщо підсилювач буде недорогого класу.

Зараз ще прийдуть наші інсталятори і може ще щось порадять :)
volleyball.lviv.ua/blog/
- virtual
- Ім'я:Влад
- Номер:ВС2994ВА
- Контактна інформація:
На мою думку, в любому випадку є сенс запускати колонки через підсилювач. Є значна, на вухо відчутна різниця в звучанні в кращу сторону. Так що, як гроші дозволяють, треба ставити 4-канальний підсилювач і робити віброізоляцію дверей. Напрямок вірний. А на рахунок блінів ззаду... ну і мені це не подобається, але тут вже хто як звик, просто у людини вуха звикли до такого звуку, і коли грає тільки фронт, здається, що чогось не вистарчає.
-
- Контактна інформація:
Yelik писав:Можеш попробувати, кидаєш всю проводку, заїжаєш в магазин і по черзі слухаєш різні підсилювачі(якщо є можливість)
Варіант хороший, але я однозначно найближчим часом на щось дорожче $120-130 не розраховую, а в таких цінових межах з таких більш-менш хороших марок я приглянув собі Macaudio 4200 або трохи дорожчий Lanzar VIBE 418. Я собі всю апаратуру купляв в Києві, бо в нас ціни як мінімум на $20 на кожній одиниці дорожчі. Сумарно виходить суттєва економія.
Проводку кидати щоб попробувати той варіант, що я думаю забагато мороки.
-
- Контактна інформація:
Динаміки працюють від магнітофона, а саб качає Crunch. Ще один усь думаю ставити щоб качав фронт і тил. Динаміки мають достатній запас потужності, а 27 ват номіналу на канал, які видає голова мені здається, що маловато.Dj kvass писав:я шось не зрозумів як то всьо піключено і чого ти добєшся якшо поставиш ше один усь...
- Малий
- Ім'я:Андрій
- Номер:0133
oleg_lviv
Була в нас одна Октавія (ми переробляли готову музику, яку клієнт купив з машиною), в якій все було так, як ти хочеш робити.
Голова Альпік 310 (ДВД з монітором), фронт Альпайн SPX-177R, 4-канальник JBL (на фронт і тил), яйця JBL, саб JBL,2-канальник Kicx (на саб) - всього навсього на понад 2000 у.о. Грало жахливо.
Шляхом нескладних операцій напротязі тижня машина зовсім по-іншому зазвучала. І то при класичній схемі - фронт+саб.
Зараз, до речі часто Октавії робимо, якщо цікавить - звертайся.
Була в нас одна Октавія (ми переробляли готову музику, яку клієнт купив з машиною), в якій все було так, як ти хочеш робити.
Голова Альпік 310 (ДВД з монітором), фронт Альпайн SPX-177R, 4-канальник JBL (на фронт і тил), яйця JBL, саб JBL,2-канальник Kicx (на саб) - всього навсього на понад 2000 у.о. Грало жахливо.
Шляхом нескладних операцій напротязі тижня машина зовсім по-іншому зазвучала. І то при класичній схемі - фронт+саб.
Зараз, до речі часто Октавії робимо, якщо цікавить - звертайся.
- Малий
- Ім'я:Андрій
- Номер:0133
Наш бокс поряд з АвтоГаз Центром - вул Пасічна, через дорогу є шиномонтаж Алекс (між мотосалоном YAMAHA і ДБК). З'їжаєш вниз до газовиків і вправо до останнього боксу.
Мій контактний тел. 8 096 782 83 96 Андрій
Я зараз сесію здаю тому не постійно на місці. Саша з Вадіком майже постійно на місці з 10:00 до 20:00.
Мій контактний тел. 8 096 782 83 96 Андрій
Я зараз сесію здаю тому не постійно на місці. Саша з Вадіком майже постійно на місці з 10:00 до 20:00.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей