Свята правда, змінити щось може тільки влада, яку обирємо ми ...Thug писав:Поки нема нормальної влади у котрої було б бажання
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
Світська левиця
Якісь кобрівці хиляки, били її в лице і навіть синця не залишили

Якісь кобрівці хиляки, били її в лице і навіть синця не залишили

- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
її б з сихівськими беркутівцями познайомити 

- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Подякували: 4 рази
хабалка про етику
http://www.youtube.com/watch?v=SqRZ2c-n ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=SqRZ2c-n ... r_embedded
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
- Breaker
- Дякував (ла): 0
на днях знайомого зупинили працівники ДАІ та після перевірки документів (а права він отримав пару місяців назад) забрали на експертизу, перевіряти чи він часом не в стані алгокольного або наркотичного сп'яніння. Потім за дві години відпустили - був тверезий, оскільки він ніколи не вживає нічого та й їздити тільки вчиться.
Так от цікаво, а чи мають право забирати на медогляд просто так, якщо інспектору здається, що ви в нетверезому стані? Тобто, так получається, можна кожного забирати просто так. Те, що він не змахує на наркомана чи алкаша то я знаю 100%, тому мені дивно чому вони так поступили. Хто що знає на рахунок цього питання???
Так от цікаво, а чи мають право забирати на медогляд просто так, якщо інспектору здається, що ви в нетверезому стані? Тобто, так получається, можна кожного забирати просто так. Те, що він не змахує на наркомана чи алкаша то я знаю 100%, тому мені дивно чому вони так поступили. Хто що знає на рахунок цього питання???
- Святослав
- Ім'я:Святік
- Контактна інформація:
якшо в інспектора виникла така підозра, то він має запропонувати "продути в трубку на місці", якшо ти відмовляєшся, тоді ідете на експертизу. Але наші дайці дуже часто люблять дивитися процедуру, як їм дихаєш в вухо, писок, а також плюєш їм на ноги, після чого починають, о та ви курили, пили і т.д. розводять.Breaker писав:Так от цікаво, а чи мають право забирати на медогляд просто так, якщо інспектору здається, що ви в нетверезому стані?
- Yuzer
- Ім'я:Yuzer
- Подякували: 1 раз
Якщо точніше - то в алкотестер. Трубки забороненіСвятослав писав:він має запропонувати "продути в трубку на місці"
При цьому йому треба нагадати, щоб "не забув", що такий огляд проводиться обовязково в присутності двох свідків (другий інспектор не може бути свідком).
Але, оскільки в них алкотестерів переважно немає, тому починаються всякі розводи типу "дихніть, пукніть, а може ви тиждень назад пиво пили... і т.д." Я в таких випадках їм відповідаю "Покажіть мені, де в інструкції №1103 про огляд водіїв написано, що я маю на вас дихати?Давайте алкотестер і зупиняйте понятих"
Головне показати їм впевненість, що експертизи ти не боїшся і знаєш свої права. Тоді їм стане нецікаво витрачати свій час на тебе (ну хіба в них там желєзна домовленість з наркологом, шо він з тебе зробить п"яного, - але то вже кримінал і не кожен на то піде)
Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу
Тут все описано :Святослав писав:то він має запропонувати "продути в трубку на місці", якшо ти відмовляєшся, тоді ідете на експертизу.
http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/z0931-09
Вам мають запропонувати на місці, якщо незгодні то тоді у мед заклад, або відмова що прирівнюється до алкспяніння !
І саме головне :
1. документи на прилад (список приладів перечисленно у приказі № 33),
бо багато гаєрів покупляли собі "кийські калькулятори" які показують все що завгодно
2. Вам зобовязані дати запакований муштук, і розпакувати маєти тільки ви особисто !!!
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Morozov, +1

часто з таким стикаюся в малих селах, де патрулюють місцеві сержантики . Особливо - раннім ранком після вихідних . Пиняють всіх і підсовують той "калькулятор" , я раз одного прямим текстом послав , за те що сунув мені непонятно ким обслинений мундштук - тіпа "якого х ..., може переді мною туди якийсь туберкульозник дув? " , на відповідь, що "я його салфеткою зараз протру" сказав - "а може я - туберкульозник?" і ще й кашлянув . Навіть доки не брали і побажали здоров"я і щасливої дороги !Morozov писав:багато гаєрів покупляли собі "кийські калькулятори" які показують все що завгодно

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Breaker
Тобто мають запропонувати алкотестер, а якщо тест на наркотики??? Чи той самий тест і наркотичне спяніння виявляє?
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Breaker, нема в них вродь засобів для виявлення наркосп"яніння на місці - тільки проба крові чи волосся в лабораторних умовах
Тільки по поведінці і вторинних ознаках (зрачки, координація ...) - тому в таких випадках : протокол , два свідки - і в лабораторію , ІМХО .

Тільки по поведінці і вторинних ознаках (зрачки, координація ...) - тому в таких випадках : протокол , два свідки - і в лабораторію , ІМХО .
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- may
цілком вірно! А також немає по всім іншим сп'янінням і дії ліків.Liuskywalker писав:нема в них вродь засобів для виявлення наркосп"яніння на місці
Все це - у дохтура.
- may
цьго мало! В запакованний мундштук можна шприцанути все що завгодно!Morozov писав:2. Вам зобовязані дати запакований муштук, і розпакувати маєти тільки ви особисто !!!
Тому
3. ДАЙ повинен зробити "контрольну продувку".
Якщо 0,0 - вперед!
І вимагайте протокол ДО!
Всі данні, свідки, ознаки сп'яніння, а потім туди занести показник приладу!
Дуже допамагає при розводах...
Вони цьго не люблять і вважають, що протокол про адмінпорушення пишеться тільки при перевищенні норми...
І зі старту розберіться в допусках приладу!
Ну, і не вживайте, коли збираєтесь за кермо!!!
Востаннє редагувалось Суб, 05 травня 2012, 17:54 користувачем may, всього редагувалось 1 раз.
may,
Справді дуже важливий момент, дякую що нагадав !
Справді дуже важливий момент, дякую що нагадав !
- Breaker
дякую за поради. А от як діяти якщо працівник ДПС каже, що водій накурений (наркоман) і зразу хоче забрати на експертизу, тоді що робити? Немає виходу як тратити свій час і їхати на експертизу?
- may
бачиш інші варіанти?Breaker писав:Немає виходу як тратити свій час і їхати на експертизу?
Відмова від огляду = винний!
Тільки, знову ж, вся процедура повинна бути витримана...
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
був в такій ситуації. Повівся. Поїхав на експертизу подивився шо там да якBreaker писав:дякую за поради. А от як діяти якщо працівник ДПС каже, що водій накурений (наркоман) і зразу хоче забрати на експертизу, тоді що робити? Немає виходу як тратити свій час і їхати на експертизу?

Висновок.
Не виходь з машини. Каже за нарко\алко спяніння - запитайся по яких ознаках він то оприділив. Каже щось за експертизу - одразу говориш про протокол затримання і двох свідків. А далі по ситуації.
Вони або відпускають і починають всяку хрєнь молоти мол пяних багато, або скажуть мол добре їдемо.
Якщо впевнений що все буде ок( а якщо не вживав то так і має бути), але зауваж що Траву показати може і через тиждень..... ) то їдеш на експертизу, а якщо не хочеш тратити свій і їхній час то їдеш в лікарню, береш там мусара чергового, і йдеш з ним до чергового нарколога і він засвідчити має
що ти тверезий.. якось так. На практиці не проходив 2й варіант, але там потрібно обовязково вказати що нічого не вживав, експертизу не можеш пройти по сімейним чи по іншим обставинам
-
- Ім'я:adron
то все хрень повна ... ксіва або друг в прокуратурі, адвокатурі чи депутат, називаєш імя і кажеш шо "мають зараз підїхати тоді і поїдемо на єкспертизу"...права не передаєш і сраєш на них бо вони тільки таку мову і розуміють 

Водитель, помни: даже в бардачке должен быть порядок!
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
adron писав:то все хрень повна ... ксіва або друг в прокуратурі, адвокатурі чи депутат, називаєш імя і кажеш шо "мають зараз підїхати тоді і поїдемо на єкспертизу".

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Breaker
LEgEnDA, о, норм тєма. Дякую :)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість