ну як мінімум ВВ Туарег пишеться touaregSpeedo писав:Я ж не пишу, що в мене Daewoo Lancia

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну як мінімум ВВ Туарег пишеться touaregSpeedo писав:Я ж не пишу, що в мене Daewoo Lancia
вот і я про що... вводять, тут, напімаєш, в заблужденієThug писав:надто багато букв - не кожен може таке довге слово правильно прочитати
А ти хто такий, що мені такі питання задаєш, у тебе все нормально з головою? А стосовно другого речення - щоб стаття по серйозніша була і більше рублів можна було з чувака зняти, щоб не тільки таврію продав, а стосовно було за що чи ні, то вже до Сані - то головою треба думати і цивілізовано вирішувати питання ще й з користю для себе а не в мінус гаманцю і тагянини з ментами.Thug писав:Сумасашол? Може вже ідразу довідку про смерть фальшиву зробити - хай винуватця посадять років на 7-10?
100% це ж удар в лице, а це може заподіяти шкоду, такж розмірів що через шрам людина буде страшною і ніколи незнайде свою кохану. Це так роздуми в слух, але як на мене за таке треба заяву суд і ще там доплатити але нехай дійсно посадять, бо якщо помститись таким самим методом то він буде нічим некращий за того хто йому зарядивFobos писав: А ти хто такий, що мені такі питання задаєш, у тебе все нормально з головою? А стосовно другого речення - щоб стаття по серйозніша була і більше рублів можна було з чувака зняти, щоб не тільки таврію продав, а стосовно було за що чи ні, то вже до Сані - то головою треба думати і цивілізовано вирішувати питання ще й з користю для себе а не в мінус гаманцю і тагянини з ментами.
Fobos писав:щоб стаття по серйозніша була і більше рублів можна було з чувака зняти, щоб не тільки таврію продав, а стосовно було за що чи ні, то вже до Сані
підписуюсьAndrewK писав:Чувак конкретно борзанув. Тому покарати треба з максимально можливою жорстокістю.
+1Thug писав:Fobos писав:щоб стаття по серйозніша була і більше рублів можна було з чувака зняти, щоб не тільки таврію продав, а стосовно було за що чи ні, то вже до Сані![]()
через от таких сильно підприємливих і живемо в гавні. Дали в морду - за це є відповідне покарання, котре добиваєьтся через заяву в міліцію. Не хоче ТС офіційно - хай сам поїде і дасть в морду. А на брехні і "більше рублів зняти" ви далеко не заїдете.
Гопніки на форумі. Пофіг шо там сталося, аби бабла збити![]()
Ще ж напевно до церкви ходите, сповідаєтеся, молитеся. Васяязвасхалодний, шановні галичани
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей