Як тільки попадеться обідчик я тобі зразу маякну !

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Наверное было за что.KELEVRA писав:жесть... От то ідіоти бувають... Люди себе взагалі не контролюють...
Ты сам щас поня что написал. Просто так по фэйсу никто, а тем более исчо и на машине давать не будет. Должна быть причина. А наглеца всегда надо проучить!Danko писав: Наверное - ти з таких самих рішунів праблєм.
кого хвилює яка причина.. може той тіп грошей винен або ше шось.. є факт побиття і все. просять найти власника. нашо ті всі нікому непотрібні домисли в цій темі ?VIPOS писав:Должна быть причина.
та не відбивав він ні в кого дівчину... тим більше шо вона була в машині і впізнала би якшо б знала того ідіота який дав в морду...Yust писав:Таке може бути і за дівчину... Може ти свою дівчину у когось відбив? Думаю поліціянти цей варіант також розглядатимуть.
Я шось тоже то не уявляю шей через вікно, певно комусь напартачив...Chell писав:Да, кулаком 11 швів не зробиш
nazikey писав:Danko, в якому районі це сталось?
Danko писав:близько 19.30 на тролейбусній вулиці...
ага ти колись мене тоже облив але тобі повезло що вікна були закритіDanko писав:що у нього було відкрите вікно і метрів 500 перед тим, я його обїжджав, а калюж якраз було достатньо - і можливо залив йому води в машину!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 31 гостей