Патамушо коли я там був то твоє женило ще не думало про женячку і медовіий місяцьBOXER писав:а з малим в 2-а рочки я в ОАЕ літав
чьо я тебе там не бачив?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Патамушо коли я там був то твоє женило ще не думало про женячку і медовіий місяцьBOXER писав:а з малим в 2-а рочки я в ОАЕ літав
чьо я тебе там не бачив?
Я планую десь 22 липня виїжджати в неділю,щоб на понеділок ранок бути тамOKurylyshyn писав:хто їде в 20-х числах липня в Булгврію
я їду.
Минулого року можна було 3-и доби,цього року Болгари дозволили бути до місяця часу на Шенгенській візі,але тоді румунешти можуть домахатись вимагаючи підтвердження броні готелю в Болгарії,вопшем можуть захотіти підтвердження того що ви їдете в Болгарію,наші турфірми про це неохоче розказують бо тоді у них пропадає заробіток на оформленні болгарських візOKurylyshyn писав:wazzup написав:
питання. В Болгарію впустять з Шенген Візою? Читав шо вони в Євросоюзі але не в Шенген зоні, можу помилятись
Ні, потрібно мати болгарську візу + румунську транзитну.
То якесь гоніво,якщо в тебе стоїть болгарська туристична,або Шенген то непотрібно ніякої транзитної візиgribkoff777 писав:OKurylyshyn написав:
+ румунську транзитну.
Якраз нормально щоб на понеділок ранок бути там, всі болгари ті що на вихідні були розїдуться і буде ширший вибір з хатамиEnter писав:Sluva, я теж на неділю 22 орієнтуюсь.Куди саме їдеш?
ghost™ писав:Buts, коли був в Чорногорії - малій було менше 5 років
gribkoff777, там вроді різниця в ціні не така вже і велика ... а може то просто був крутий готель в Болгарії? )))
Я б в созополі не живSluva писав:, планується Поморіє пбо Созополь ,або тиждень там,тиждень там,або може останні 2-3 дні в Кранево перекантуюсь,але основна ціль це Поморіє пбо Созополь
Я б туди хотів,але жінка щось ломаэтьсяz@k писав:Царево ???
Ну вибач. Мені як на перший раз, вражень було багато і в основному позитивних. Я архітектуру побачив а дружина собі цяцьок накупила, МЕні з того всього тільки вигода.ghost™ писав:z@k, і шо ти там такого побачив гарного в Несебері тому? циганський табір самий натуральний. Нормальне старовинне місто засрали різнокольоровими ларьками .
Цікаво би було почути відгуки. Може б туди і я поїхав. :)Sluva писав:Я б туди хотів,але жінка щось ломаэться
Підтримаю:z@k писав:Потравлю душу троха
Славік нє ачькуй (с)gribkoff777 писав:Sluva, шо там з фаркопами? Снімать нннада?
Для Румунів потрібно два аварійних знаки і желетка:).motor87 писав:а як зараз з візами і взагалі які вимоги при перетині кордону?
або включати окуня і валити, або здирати. Штраф близько 50 Євро.Lestat писав:Цікавить як з тонуванням бути, що б пустили через кордон?
окунь + лезвія + містер мускул:). Якщо не проканає окунь, будем здиратиgribkoff777 писав:або включати окуня і валити, або здирати. Штраф близько 50 Євро.Lestat писав:Цікавить як з тонуванням бути, що б пустили через кордон?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість