160 + вода на дорозі...бережіть себе,хлопці!cat-yellow писав:Як я розумію, причина - перевищення?
пс. друг дзвонив що на тому ж місці Опель сьогодні в таку ж халепу втрапив з кубітою за кермом.Про наслідки поки не в курсі..
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
160 + вода на дорозі...бережіть себе,хлопці!cat-yellow писав:Як я розумію, причина - перевищення?
http://galinfo.com.ua/news/108904.html24 квітня близько 8.00 години на автодорозі Київ-Чоп (територія Миколаївського району) водій автомобіля «Ауді А6», 32-річний львів’янин, перевищивши швидкість, а до того ж не врахувавши дорожньої обстановки (падав дощ), наїхав на металеве огородження (парапет).
Нехтування водієм іномарки вимог щодо дотримання безпечної швидкості призвело до його травмування. Зокрема, водієві «Ауді А6» діагностували низку тілесних ушкоджень - поєднана травма, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, обширна скальпована рана голови, забій грудної клітки та перелом трьох ребер.
А що краще щоб він на зустрічну вилетів і ще три машини завалив?justfun писав:Слід відмітити, що відбійник, який повинен сприяти безпеці, не справився з своєю функцією, а то і гірше. І то не єдиний випадок з нашими відбійниками...
Yura Ros писав:А що краще щоб він на зустрічну вилетів і ще три машини завалив?
сподіваюся що твій батько живий здоровий! я думаю той відбійник розрахований на певну швидкість, в мого знайомого рвануло колесо на швидкості 60-80км/год на цій самій трасі, минулого року, і він влетів в цей самий відбійник, побив машину але сам цілий і відбійник на місці.Просто не потрібно перетворювати дороги для загального користування в трек для гонокserega_l1 писав:Yura Ros писав:А що краще щоб він на зустрічну вилетів і ще три машини завалив?Ні, не краще! Але на то він і відбійник, щоб стримувати, а не вбивати!!! Я бачив наслідки того випадку: і зустрічні також би хапнули!!! То гамно рветься як фольга, а машину рве в шмаття...
![]()
"""Траса міжнародного значення""", весь відбійник в дирах!!! Мій батько у 89 році на тому самому місці в тому ж напрямку 2107 лупнув об зовнішній відбійник, машина в какашку (ззовні), а відбійник так і стояв 20 років, до їхнього модно-сраного ремонту, трошки погнутий (якщо придивитись).
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 30 гостей