Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Авто на польській реєстрації 2.0
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 2 рази
Apokalipsis, вас жаба давить,бо ви не можете нормальних машин на наших номерах купити,і не знаєте як купити на іноземнтх номерах,од до чого зводиться ця тема 

- spinoza
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Авто на польській реєстрації 2.0
Хлопці вас послухати, виходить шо машина на пл бляхах - враг народу!
з ваших слів потрібно і поляків на машинах до нас не пускати, бо всіх позбивають, біди нароблять.....
А на рахунок прикриття лавки, я вище писав - все нащо вони спромоглися, то з 10 днів - зробили 5...

з ваших слів потрібно і поляків на машинах до нас не пускати, бо всіх позбивають, біди нароблять.....
А на рахунок прикриття лавки, я вище писав - все нащо вони спромоглися, то з 10 днів - зробили 5...

- cdrom
- Ім'я:Роман
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
мій товариш як їздив кожних 10 так і їздить, нема поки 5spinoza писав: то з 10 днів - зробили 5...
A goal without a plan is just a wish
- spinoza
Той закон вступає в дію з 1 червня!
Він і дальше буде їздити кожних 10 днів, просто буде спочатку їхати на Шегині, а звідти на краковнць..
Він і дальше буде їздити кожних 10 днів, просто буде спочатку їхати на Шегині, а звідти на краковнць..
- krot2ks
Блін,понабігало хамидло всякого,послухати аж гидко стає.
Ну не подобаються комусь машини на пл, ну то ідіть нафіг і читайте інші теми, вас ніхто небуде заставляти,читати що тут люди пишуть, а тим більше купувати і їздити на таких машинах.
Якщо в вас хватає грошей на нормальне авто,щиро радий за вас. але якщо не,то в вас лишаться два варіанти,або іздити на старому ржавому граті,або за ціж гроші на норм БМВ.
Машини забирають як на польских номерах,так і на укр,тут все залежить від ситуації. На польскіх номерах частіше всього забирають через те що люди самі нежнають як по закону робити і порушують закон,прочому САМІ.Мол десь в кума почув щось,зрозумів по своему і поїхав,а потом "опа приехали". Але при цьому ніхто неподумає що це він [цензура], або той сосід в якого забрали ту машину [цензура] і просто порушив закон,всі ліпше будуть кричати що всюду проблеми і ліпше незвязуватись.
Так само з ДТП. Щанс що машина на ПЛ буду без страхівки,врази менша ніж на укр. Знайти хто керував, в 100 раз легше ніж на укр.Ці машини знаходятся на посиленму контролі. А всі крики про хз що,це просто бажання поговорити про то що незнаешь,бо треба свої 5 коп втикнути,як то ж так,якщо ще один ... не висловить своеї думки.
Якщо певним людям невистарчає розуму це зрозуміти очевидне,невистарчає поваги до інших щоб прийняти їх вибір, мені їх просто шкода....
Пс: пробачте якщо когось образив,просто накипіло вже
Ну не подобаються комусь машини на пл, ну то ідіть нафіг і читайте інші теми, вас ніхто небуде заставляти,читати що тут люди пишуть, а тим більше купувати і їздити на таких машинах.
Якщо в вас хватає грошей на нормальне авто,щиро радий за вас. але якщо не,то в вас лишаться два варіанти,або іздити на старому ржавому граті,або за ціж гроші на норм БМВ.
Машини забирають як на польских номерах,так і на укр,тут все залежить від ситуації. На польскіх номерах частіше всього забирають через те що люди самі нежнають як по закону робити і порушують закон,прочому САМІ.Мол десь в кума почув щось,зрозумів по своему і поїхав,а потом "опа приехали". Але при цьому ніхто неподумає що це він [цензура], або той сосід в якого забрали ту машину [цензура] і просто порушив закон,всі ліпше будуть кричати що всюду проблеми і ліпше незвязуватись.
Так само з ДТП. Щанс що машина на ПЛ буду без страхівки,врази менша ніж на укр. Знайти хто керував, в 100 раз легше ніж на укр.Ці машини знаходятся на посиленму контролі. А всі крики про хз що,це просто бажання поговорити про то що незнаешь,бо треба свої 5 коп втикнути,як то ж так,якщо ще один ... не висловить своеї думки.
Якщо певним людям невистарчає розуму це зрозуміти очевидне,невистарчає поваги до інших щоб прийняти їх вибір, мені їх просто шкода....
Пс: пробачте якщо когось образив,просто накипіло вже
- spinoza
krot2ks
Зачот.
Розставив всі крапки над і...
Зачот.
Розставив всі крапки над і...

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
krot2ks, походу саме нормально розказує про ті речі
У всіх інших або незнання, або паранойя, або просто "не моє"
У всіх інших або незнання, або паранойя, або просто "не моє"
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
та я вас прошу, кому хто кому завидує? Зараз немає абсолютно ніякої проблеми взяти авто яке ти хочиш і на наших номерах. Зараз вже не 80-90-ті роки, щоб 2109 вважати за щастя
Особисто я взяв собі "ланос", бо недорого в обслуговуванні і наразі машинка мене влаштовує. Міг докласти трохи і взяти БМВ на НАШИХ номерах, чи "омегу", допустимо чи т.п. якби хотів, то не є абсолютно проблемою зараз, але наразі є інші пріоритети (будови/ремонти). Чи взяти в кредит нове авто "фієсту" наприклад, в повній комплектації, дають тійку забирай а "рено дастер" джип ЄВРОПЕЙСЬКИЙ - НЕ КИТАЙСЬКИЙ (!!!), відчуй себе взагалі крутеликом і без польських номерів - оформляй кредит навіть БЕЗ ДОВІДКИ ПРО ДОХОДИ!!! Так що в гробу я видів ті поїздки на кордон, відпрошування з роботи вистоювання в чергах і шугання від кожного поста ДАЇ, чи навіть просто від виду даїшника в формі який вже має формальний привід тебе зупинити. Так що, зараз авто на польській реєстрації абсолютно не розкіш! Якщо їзди в поляндію чи європу щось там купуєш завозиш і тобі то вигідно - нема питань. Чи наприклад, живеш у прикордонній території і також вважаєш, що це тобі вигідно - питань нема. Але, те що "бидлострітсракери" на пл в 90% випадках ведуть себе вже повністю ох**івши на дорогах то є факт. І це не тільки моє спостереження. 
А Україна і так займає перше місце в Європі за темпами автомобілізації і без "польських номерів", так що скоро машини буде кожен 10-класник мати, інша справа що їздити толком вміють мало хто

А Україна і так займає перше місце в Європі за темпами автомобілізації і без "польських номерів", так що скоро машини буде кожен 10-класник мати, інша справа що їздити толком вміють мало хто

-
Speedo в якісь мірі ти правий про 90% на пл ном., а чому так, тому що проаналізувавши хто їздить на тих машинах можу сказати, що до того ті люди так само їздили "пофіг як", але на вазах чи дешевих іномарках, тіпа "блатні і ніщі", а тепер за ті самі 3-5 тис понабирали крутих тачіл от і весь розклад відносно хамів на пл. ном. а якщо я їзджу згідно правил на наших номерах то я не стану їх порушувати на пл. ном. тим більше, як ти написав вони більше привертають увагу гайорів.
тел. 0681377629
-
ще таке питання , щоб не створювати нової теми, цікавить питання пригону на україну авто з польщі під донора, але англічанку, цікавить ціна питання та можливі контакти людей які цим займаються, можна в пп
тел. 0681377629
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Аналогічно, або в пп або на загал.
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- KELEVRA
beep1, ; topper, див пп.

- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
2-й пункт, получається шо навіть якщо машина на фірму польську і можна тут їздити рік, то кожного місяя сплачуати 3% ?Стаття 106. Товари, що можуть поміщуватися у митний режим тимчасового ввезення з умовним частковим звільненням від оподаткування митними платежами
1. У митний режим тимчасового ввезення з умовним частковим звільненням від оподаткування митними платежами відповідно до положень Додатка Е до Конвенції про тимчасове ввезення (м. Стамбул, 1990 рік) можуть поміщуватися товари (за винятком підакцизних), не зазначені у статтях 105, 189 цього Кодексу, а також у Додатках В.1 В.9, С, D до Конвенції про тимчасове ввезення (м. Стамбул, 1990 рік), або такі, що не відповідають вимогам зазначених Додатків.
2. У разі тимчасового ввезення товарів з умовним частковим звільненням від оподаткування митними платежами за кожний повний або неповний календарний місяць заявленого строку перебування на митній території України сплачується 3 відсотки суми митних платежів, яка підлягала б сплаті у разі випуску цих товарів у вільний обіг на митній території України, розрахованої на дату поміщення їх у митний режим тимчасового ввезення.
3. Сума митних платежів сплачується при поміщенні товарів у митний режим тимчасового ввезення та розраховується за встановлений митним органом строк дії цього митного режиму.
4. У такому ж порядку сплачуються митні платежі у разі продовження строку тимчасового ввезення зазначених товарів відповідно до статті 108 цього Кодексу.
5. Загальна сума митних платежів, яка підлягає сплаті за час перебування товарів у митному режимі тимчасового ввезення з умовним частковим звільненням від оподаткування митними платежами, не повинна перевищувати суми, яка підлягала б сплаті у разі випуску цих товарів у вільний обіг на митній території України, розрахованої на дату поміщення їх у митний режим тимчасового ввезення.
6. Сума митних платежів, сплачена на підставі умовного часткового звільнення від оподаткування митними платежами, поверненню не підлягає.
7. У разі випуску товарів, поміщених у митний режим тимчасового ввезення з умовним частковим звільненням від оподаткування митними платежами, у вільний обіг на митній території України або передачі таких товарів у користування іншій особі митні платежі сплачуються в обсязі, передбаченому законом для ввезення цих товарів на митну територію України у митному режимі імпорту, за відрахуванням суми, вже сплаченої на підставі умовного часткового звільнення цих товарів від оподаткування митними платежами. При цьому за період, коли застосовувалося таке звільнення, підлягають сплаті проценти з сум податкових зобов’язань, що підлягали б сплаті у разі, якщо б щодо таких сум надавалося розстрочення податкових зобов’язань відповідно до розділу ІІ Податкового кодексу України.
8. Кабінет Міністрів України може встановлювати перелік товарів, які не можуть бути поміщені у митний режим тимчасового ввезення з умовним частковим звільненням від оподаткування митними платежами. Зміст такого переліку повідомляється Депозитарію Конвенції про тимчасове ввезення (м. Стамбул, 1990 рік).

- spinoza
То не ти сплачуєш, а сплачує власник фірми.... Тебе то не колише...
І взагалі ту тєму з оформленням на фірму вони точно не прикриють, бо то міжнародний договір, шось таке і йому до д..пи наш МКУ....
І взагалі ту тєму з оформленням на фірму вони точно не прикриють, бо то міжнародний договір, шось таке і йому до д..пи наш МКУ....
- krot2ks
Speedo,
Я дуже пререпрошую, а хіба стиль їзди,наприклад на Мерсі е200 2000р, залежить від того які на ньому номери, пл чи укр??? Я чомусь завжди думав що це від водія залежить,напевно все життя помилявся
Я дуже пререпрошую, а хіба стиль їзди,наприклад на Мерсі е200 2000р, залежить від того які на ньому номери, пл чи укр??? Я чомусь завжди думав що це від водія залежить,напевно все життя помилявся

А вот можна про момент "ВЖЕ" сказати трохи детальніше,а то мені аж цікаво стало,може я вже щось пропустив в законаодавстві рідної неньки Українишугання від кожного поста ДАЇ, чи навіть просто від виду даїшника в формі який вже має формальний привід тебе зупинити.
Ні,ніхто нічого несплачує. Обовязковою !!!!! умовою конвенсії є повне звільненя від ввізного митаЦитата:
Стаття 106. Товари, що можуть поміщуватися у митний режим тимчасового ввезення з умовним частковим звільненням від оподаткування митними платежами
1. У митний режим тимчасового ввезення з умовним частковим звільненням від оподаткування митними платежами відповідно до положень Додатка Е до Конвенції про тимчасове ввезення (м. Стамбул, 1990 рік) можуть поміщуватися товари (за винятком підакцизних), не зазначені у статтях 105, 189 цього Кодексу, а також у Додатках В.1 В.9, С, D до Конвенції про тимчасове ввезення (м. Стамбул, 1990 рік), або такі, що не відповідають вимогам зазначених Додатків.
2. У разі тимчасового ввезення товарів з умовним частковим звільненням від оподаткування митними платежами за кожний повний або неповний календарний місяць заявленого строку перебування на митній території України сплачується 3 відсотки суми митних платежів, яка підлягала б сплаті у разі випуску цих товарів у вільний обіг на митній території України, розрахованої на дату поміщення їх у митний режим тимчасового ввезення.
3. Сума митних платежів сплачується при поміщенні товарів у митний режим тимчасового ввезення та розраховується за встановлений митним органом строк дії цього митного режиму.
4. У такому ж порядку сплачуються митні платежі у разі продовження строку тимчасового ввезення зазначених товарів відповідно до статті 108 цього Кодексу.
5. Загальна сума митних платежів, яка підлягає сплаті за час перебування товарів у митному режимі тимчасового ввезення з умовним частковим звільненням від оподаткування митними платежами, не повинна перевищувати суми, яка підлягала б сплаті у разі випуску цих товарів у вільний обіг на митній території України, розрахованої на дату поміщення їх у митний режим тимчасового ввезення.
6. Сума митних платежів, сплачена на підставі умовного часткового звільнення від оподаткування митними платежами, поверненню не підлягає.
7. У разі випуску товарів, поміщених у митний режим тимчасового ввезення з умовним частковим звільненням від оподаткування митними платежами, у вільний обіг на митній території України або передачі таких товарів у користування іншій особі митні платежі сплачуються в обсязі, передбаченому законом для ввезення цих товарів на митну територію України у митному режимі імпорту, за відрахуванням суми, вже сплаченої на підставі умовного часткового звільнення цих товарів від оподаткування митними платежами. При цьому за період, коли застосовувалося таке звільнення, підлягають сплаті проценти з сум податкових зобов’язань, що підлягали б сплаті у разі, якщо б щодо таких сум надавалося розстрочення податкових зобов’язань відповідно до розділу ІІ Податкового кодексу України.
8. Кабінет Міністрів України може встановлювати перелік товарів, які не можуть бути поміщені у митний режим тимчасового ввезення з умовним частковим звільненням від оподаткування митними платежами. Зміст такого переліку повідомляється Депозитарію Конвенції про тимчасове ввезення (м. Стамбул, 1990 рік).
2-й пункт, получається шо навіть якщо машина на фірму польську і можна тут їздити рік, то кожного місяя сплачуати 3% ?
- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
зрозуміло, дякую :)
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
не хочу повторюватися і розводити флуд, але на рахунок виродків на дорозі на пл. номерах, це не тільки моє особисте спостереженняkrot2ks писав:Я дуже пререпрошую, а хіба стиль їзди,наприклад на Мерсі е200 2000р, залежить від того які на ньому номери, пл чи укр???

- KELEVRA
Блні ви вже схарили засирати тему, своїм недовольством про Польські авто !!!
Мені не подобається то,нехай ту тему прикриють ! Ша за х-ня ?!
Тема мала бути інформативною а не полем для флудерастів, які "пожизнєнно схарені" на власників авто на пл. реєстрації, бо їх десь якийсь мудак підрізав, чи просто жаба давить, що ти купив машину за 8 $ а хтось за 2$ таку ж саму !
Мені не подобається то,нехай ту тему прикриють ! Ша за х-ня ?!

Тема мала бути інформативною а не полем для флудерастів, які "пожизнєнно схарені" на власників авто на пл. реєстрації, бо їх десь якийсь мудак підрізав, чи просто жаба давить, що ти купив машину за 8 $ а хтось за 2$ таку ж саму !
- KELEVRA
veresen, Та от деколи проскакує інфа корисан..... Якби модери потерли ті беззмістовні пости... 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 34 гостей