Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Авто на польській реєстрації 2.0
Enter
Стать:чоловік
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 2 рази
Re: Авто на польській реєстрації 2.0

Повідомлення Enter » Вів, 24 квітня 2012, 22:30

Apokalipsis, вас жаба давить,бо ви не можете нормальних машин на наших номерах купити,і не знаєте як купити на іноземнтх номерах,од до чого зводиться ця тема :sing

spinoza
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення spinoza » Вів, 24 квітня 2012, 22:42

Хлопці вас послухати, виходить шо машина на пл бляхах - враг народу! :shout

з ваших слів потрібно і поляків на машинах до нас не пускати, бо всіх позбивають, біди нароблять.....

А на рахунок прикриття лавки, я вище писав - все нащо вони спромоглися, то з 10 днів - зробили 5... :facepalm

cdrom
Ім'я:Роман
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення cdrom » Вів, 24 квітня 2012, 22:50

spinoza писав: то з 10 днів - зробили 5...
мій товариш як їздив кожних 10 так і їздить, нема поки 5
A goal without a plan is just a wish

spinoza

Повідомлення spinoza » Вів, 24 квітня 2012, 23:00

Той закон вступає в дію з 1 червня!
Він і дальше буде їздити кожних 10 днів, просто буде спочатку їхати на Шегині, а звідти на краковнць..

krot2ks

Повідомлення krot2ks » Вів, 24 квітня 2012, 23:10

Блін,понабігало хамидло всякого,послухати аж гидко стає.
Ну не подобаються комусь машини на пл, ну то ідіть нафіг і читайте інші теми, вас ніхто небуде заставляти,читати що тут люди пишуть, а тим більше купувати і їздити на таких машинах.

Якщо в вас хватає грошей на нормальне авто,щиро радий за вас. але якщо не,то в вас лишаться два варіанти,або іздити на старому ржавому граті,або за ціж гроші на норм БМВ.

Машини забирають як на польских номерах,так і на укр,тут все залежить від ситуації. На польскіх номерах частіше всього забирають через те що люди самі нежнають як по закону робити і порушують закон,прочому САМІ.Мол десь в кума почув щось,зрозумів по своему і поїхав,а потом "опа приехали". Але при цьому ніхто неподумає що це він [цензура], або той сосід в якого забрали ту машину [цензура] і просто порушив закон,всі ліпше будуть кричати що всюду проблеми і ліпше незвязуватись.

Так само з ДТП. Щанс що машина на ПЛ буду без страхівки,врази менша ніж на укр. Знайти хто керував, в 100 раз легше ніж на укр.Ці машини знаходятся на посиленму контролі. А всі крики про хз що,це просто бажання поговорити про то що незнаешь,бо треба свої 5 коп втикнути,як то ж так,якщо ще один ... не висловить своеї думки.

Якщо певним людям невистарчає розуму це зрозуміти очевидне,невистарчає поваги до інших щоб прийняти їх вибір, мені їх просто шкода....

Пс: пробачте якщо когось образив,просто накипіло вже

spinoza

Повідомлення spinoza » Вів, 24 квітня 2012, 23:17

krot2ks
Зачот.

Розставив всі крапки над і... ;)

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Вів, 24 квітня 2012, 23:27

krot2ks, походу саме нормально розказує про ті речі
У всіх інших або незнання, або паранойя, або просто "не моє"

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Сер, 25 квітня 2012, 08:29

та я вас прошу, кому хто кому завидує? Зараз немає абсолютно ніякої проблеми взяти авто яке ти хочиш і на наших номерах. Зараз вже не 80-90-ті роки, щоб 2109 вважати за щастя :| Особисто я взяв собі "ланос", бо недорого в обслуговуванні і наразі машинка мене влаштовує. Міг докласти трохи і взяти БМВ на НАШИХ номерах, чи "омегу", допустимо чи т.п. якби хотів, то не є абсолютно проблемою зараз, але наразі є інші пріоритети (будови/ремонти). Чи взяти в кредит нове авто "фієсту" наприклад, в повній комплектації, дають тійку забирай а "рено дастер" джип ЄВРОПЕЙСЬКИЙ - НЕ КИТАЙСЬКИЙ (!!!), відчуй себе взагалі крутеликом і без польських номерів - оформляй кредит навіть БЕЗ ДОВІДКИ ПРО ДОХОДИ!!! Так що в гробу я видів ті поїздки на кордон, відпрошування з роботи вистоювання в чергах і шугання від кожного поста ДАЇ, чи навіть просто від виду даїшника в формі який вже має формальний привід тебе зупинити. Так що, зараз авто на польській реєстрації абсолютно не розкіш! Якщо їзди в поляндію чи європу щось там купуєш завозиш і тобі то вигідно - нема питань. Чи наприклад, живеш у прикордонній території і також вважаєш, що це тобі вигідно - питань нема. Але, те що "бидлострітсракери" на пл в 90% випадках ведуть себе вже повністю ох**івши на дорогах то є факт. І це не тільки моє спостереження. :shock
А Україна і так займає перше місце в Європі за темпами автомобілізації і без "польських номерів", так що скоро машини буде кожен 10-класник мати, інша справа що їздити толком вміють мало хто %)

beep1

Повідомлення beep1 » Сер, 25 квітня 2012, 09:55

Speedo в якісь мірі ти правий про 90% на пл ном., а чому так, тому що проаналізувавши хто їздить на тих машинах можу сказати, що до того ті люди так само їздили "пофіг як", але на вазах чи дешевих іномарках, тіпа "блатні і ніщі", а тепер за ті самі 3-5 тис понабирали крутих тачіл от і весь розклад відносно хамів на пл. ном. а якщо я їзджу згідно правил на наших номерах то я не стану їх порушувати на пл. ном. тим більше, як ти написав вони більше привертають увагу гайорів.
тел. 0681377629

beep1

Повідомлення beep1 » Сер, 25 квітня 2012, 09:57

ще таке питання , щоб не створювати нової теми, цікавить питання пригону на україну авто з польщі під донора, але англічанку, цікавить ціна питання та можливі контакти людей які цим займаються, можна в пп
тел. 0681377629

topper
Ім'я:Остап
Номер:0000
Дякував (ла): 175 рази
Подякували: 20 рази

Повідомлення topper » Сер, 25 квітня 2012, 11:37

Аналогічно, або в пп або на загал.
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш :-)

KELEVRA

Повідомлення KELEVRA » Сер, 25 квітня 2012, 14:25

beep1, ; topper, див пп.
;)

Kritik
Ім'я:Саша
Номер:KR
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 79 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Kritik » Сер, 25 квітня 2012, 18:56

Стаття 106. Товари, що можуть поміщуватися у митний режим тимчасового ввезення з умовним частковим звільненням від оподаткування митними платежами

1. У митний режим тимчасового ввезення з умовним частковим звільненням від оподаткування митними платежами відповідно до положень Додатка Е до Конвенції про тимчасове ввезення (м. Стамбул, 1990 рік) можуть поміщуватися товари (за винятком підакцизних), не зазначені у статтях 105, 189 цього Кодексу, а також у Додатках В.1  В.9, С, D до Конвенції про тимчасове ввезення (м. Стамбул, 1990 рік), або такі, що не відповідають вимогам зазначених Додатків.
2. У разі тимчасового ввезення товарів з умовним частковим звільненням від оподаткування митними платежами за кожний повний або неповний календарний місяць заявленого строку перебування на митній території України сплачується 3 відсотки суми митних платежів, яка підлягала б сплаті у разі випуску цих товарів у вільний обіг на митній території України, розрахованої на дату поміщення їх у митний режим тимчасового ввезення.
3. Сума митних платежів сплачується при поміщенні товарів у митний режим тимчасового ввезення та розраховується за встановлений митним органом строк дії цього митного режиму.
4. У такому ж порядку сплачуються митні платежі у разі продовження строку тимчасового ввезення зазначених товарів відповідно до статті 108 цього Кодексу.
5. Загальна сума митних платежів, яка підлягає сплаті за час перебування товарів у митному режимі тимчасового ввезення з умовним частковим звільненням від оподаткування митними платежами, не повинна перевищувати суми, яка підлягала б сплаті у разі випуску цих товарів у вільний обіг на митній території України, розрахованої на дату поміщення їх у митний режим тимчасового ввезення.
6. Сума митних платежів, сплачена на підставі умовного часткового звільнення від оподаткування митними платежами, поверненню не підлягає.
7. У разі випуску товарів, поміщених у митний режим тимчасового ввезення з умовним частковим звільненням від оподаткування митними платежами, у вільний обіг на митній території України або передачі таких товарів у користування іншій особі митні платежі сплачуються в обсязі, передбаченому законом для ввезення цих товарів на митну територію України у митному режимі імпорту, за відрахуванням суми, вже сплаченої на підставі умовного часткового звільнення цих товарів від оподаткування митними платежами. При цьому за період, коли застосовувалося таке звільнення, підлягають сплаті проценти з сум податкових зобов’язань, що підлягали б сплаті у разі, якщо б щодо таких сум надавалося розстрочення податкових зобов’язань відповідно до розділу ІІ Податкового кодексу України.
8. Кабінет Міністрів України може встановлювати перелік товарів, які не можуть бути поміщені у митний режим тимчасового ввезення з умовним частковим звільненням від оподаткування митними платежами. Зміст такого переліку повідомляється Депозитарію Конвенції про тимчасове ввезення (м. Стамбул, 1990 рік).
2-й пункт, получається шо навіть якщо машина на фірму польську і можна тут їздити рік, то кожного місяя сплачуати 3% ? :confused

spinoza

Повідомлення spinoza » Сер, 25 квітня 2012, 19:06

То не ти сплачуєш, а сплачує власник фірми.... Тебе то не колише...

І взагалі ту тєму з оформленням на фірму вони точно не прикриють, бо то міжнародний договір, шось таке і йому до д..пи наш МКУ....

krot2ks

Повідомлення krot2ks » Сер, 25 квітня 2012, 20:27

Speedo,

Я дуже пререпрошую, а хіба стиль їзди,наприклад на Мерсі е200 2000р, залежить від того які на ньому номери, пл чи укр??? Я чомусь завжди думав що це від водія залежить,напевно все життя помилявся :cry :facepalm
шугання від кожного поста ДАЇ, чи навіть просто від виду даїшника в формі який вже має формальний привід тебе зупинити.
А вот можна про момент "ВЖЕ" сказати трохи детальніше,а то мені аж цікаво стало,може я вже щось пропустив в законаодавстві рідної неньки України
Цитата:
Стаття 106. Товари, що можуть поміщуватися у митний режим тимчасового ввезення з умовним частковим звільненням від оподаткування митними платежами

1. У митний режим тимчасового ввезення з умовним частковим звільненням від оподаткування митними платежами відповідно до положень Додатка Е до Конвенції про тимчасове ввезення (м. Стамбул, 1990 рік) можуть поміщуватися товари (за винятком підакцизних), не зазначені у статтях 105, 189 цього Кодексу, а також у Додатках В.1  В.9, С, D до Конвенції про тимчасове ввезення (м. Стамбул, 1990 рік), або такі, що не відповідають вимогам зазначених Додатків.
2. У разі тимчасового ввезення товарів з умовним частковим звільненням від оподаткування митними платежами за кожний повний або неповний календарний місяць заявленого строку перебування на митній території України сплачується 3 відсотки суми митних платежів, яка підлягала б сплаті у разі випуску цих товарів у вільний обіг на митній території України, розрахованої на дату поміщення їх у митний режим тимчасового ввезення.
3. Сума митних платежів сплачується при поміщенні товарів у митний режим тимчасового ввезення та розраховується за встановлений митним органом строк дії цього митного режиму.
4. У такому ж порядку сплачуються митні платежі у разі продовження строку тимчасового ввезення зазначених товарів відповідно до статті 108 цього Кодексу.
5. Загальна сума митних платежів, яка підлягає сплаті за час перебування товарів у митному режимі тимчасового ввезення з умовним частковим звільненням від оподаткування митними платежами, не повинна перевищувати суми, яка підлягала б сплаті у разі випуску цих товарів у вільний обіг на митній території України, розрахованої на дату поміщення їх у митний режим тимчасового ввезення.
6. Сума митних платежів, сплачена на підставі умовного часткового звільнення від оподаткування митними платежами, поверненню не підлягає.
7. У разі випуску товарів, поміщених у митний режим тимчасового ввезення з умовним частковим звільненням від оподаткування митними платежами, у вільний обіг на митній території України або передачі таких товарів у користування іншій особі митні платежі сплачуються в обсязі, передбаченому законом для ввезення цих товарів на митну територію України у митному режимі імпорту, за відрахуванням суми, вже сплаченої на підставі умовного часткового звільнення цих товарів від оподаткування митними платежами. При цьому за період, коли застосовувалося таке звільнення, підлягають сплаті проценти з сум податкових зобов’язань, що підлягали б сплаті у разі, якщо б щодо таких сум надавалося розстрочення податкових зобов’язань відповідно до розділу ІІ Податкового кодексу України.
8. Кабінет Міністрів України може встановлювати перелік товарів, які не можуть бути поміщені у митний режим тимчасового ввезення з умовним частковим звільненням від оподаткування митними платежами. Зміст такого переліку повідомляється Депозитарію Конвенції про тимчасове ввезення (м. Стамбул, 1990 рік).

2-й пункт, получається шо навіть якщо машина на фірму польську і можна тут їздити рік, то кожного місяя сплачуати 3% ?
Ні,ніхто нічого несплачує. Обовязковою !!!!! умовою конвенсії є повне звільненя від ввізного мита

Kritik
Ім'я:Саша
Номер:KR
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 79 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Kritik » Сер, 25 квітня 2012, 21:09

зрозуміло, дякую :)

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Чет, 26 квітня 2012, 08:38

krot2ks писав:Я дуже пререпрошую, а хіба стиль їзди,наприклад на Мерсі е200 2000р, залежить від того які на ньому номери, пл чи укр???
не хочу повторюватися і розводити флуд, але на рахунок виродків на дорозі на пл. номерах, це не тільки моє особисте спостереження :cry .

KELEVRA

Повідомлення KELEVRA » Чет, 26 квітня 2012, 09:33

Блні ви вже схарили засирати тему, своїм недовольством про Польські авто !!!
Мені не подобається то,нехай ту тему прикриють ! Ша за х-ня ?! :facepalm
Тема мала бути інформативною а не полем для флудерастів, які "пожизнєнно схарені" на власників авто на пл. реєстрації, бо їх десь якийсь мудак підрізав, чи просто жаба давить, що ти купив машину за 8 $ а хтось за 2$ таку ж саму !

veresen
Ім'я:Павло
Номер:BC 0433 AO
Контактна інформація:

Повідомлення veresen » Чет, 26 квітня 2012, 09:39

KELEVRA, Ти ж топік стартер, візьми і закрий її.
^_^

KELEVRA

Повідомлення KELEVRA » Чет, 26 квітня 2012, 09:40

veresen, Та от деколи проскакує інфа корисан..... Якби модери потерли ті беззмістовні пости... :facepalm

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 34 гостей