Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
доручення повертають
- CAT
- Ім'я:Данило
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
цей закон взагалі абсурдний, наприклад: людина не має прав, але має машину, доручення зробила на трьох людей. один з них (не признається) порушив правила і його сфоткала камера. власник машини би радо надав інфу хто саме їхав на машині в той час, але він тупо не знає... то кого мають штрафувати? власника? і ше за то шо він без прав їздив? чи власник має взяти праску і йти катувати трьох осіб які мають право керування поки хтось не признається?
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
Re: доручення повертають
Morozov, як кому? депутату!
Стаття 40. Усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Fabio Rossi
- Ім'я:Volodymyr
- Контактна інформація:
наврядче до виборів будуть вноситися в законодавство якісь зміни, які відвернуть водіїв як потенційних виборців за чинну владу. З іншої сторони в масштабах країни на довіреностях і листах щастя можно непогано наповнити гаманець дайців і нотаріусів. Подивимося чим це скінчиться
п.с. вже кінець квітня, а про обіцяну яником продажу автомобіля без зняття з обліку, ні слуху, ні духу.
п.с. вже кінець квітня, а про обіцяну яником продажу автомобіля без зняття з обліку, ні слуху, ні духу.
- weber

Пости, що стосуються політики, були видалені.
Чому ? небуло ж постів тільки про політику! а ця тема "про проект закону", як тут може бути без зачіпання політики, тут як не крути але зміни до законодавства що стосуються водіїв - це ж політикаweber писав:Пости, що стосуються політики, були видалені.

і нажаль вона не для покращення ...
- weber
Morozov, про закони і проекти окей, а про партію регіонів, хто вони і т.п. я витер. Не псуймо собі настрою політичним брудом.
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
Справді, щойно по "Радіо Рокс" у новинах було про введення "дозволів на користування та експлуатацію т/з"...
Хочеш миру - готуй Parabellum
gribkoff777,
Покищо це тільки проект, можливо його і не приймуть...
Покищо це тільки проект, можливо його і не приймуть...
- igorlviv
- Ім'я:IGOR
Я думаю що не приймуть, бо наших "дуподатів" вся Європа засміє :)
- wklef
- Ім'я:Віктор
- Дякував (ла): 2 рази
текст я вже написавBOXER писав:так листи пишемо?

«Запорізькі козаки турецькому султану.
Ти — шайтан турецький, проклятого чорта брат і товариш, і самого люципера секретар! Який ти в чорта лицар? Чорт викидає, а твоє військо пожирає. Не будеш ти годен синів християнських під собою мати, твого війська ми не боїмось, землею і водою будем битися з тобою. Вавилонський ти кухар, македонський колесник, єрусалимський броварник, олександрійський козолуп, Великого і Малого Єгипта свинар, вірменська свиня, татарський сагайдак, каменецький кут, подолянський злодіюка, самого гаспида внук і всього світу і підсвіту блазень, а нашого Бога дурень, свиняча морда, кобиляча с…а, різницька собака, нехрещений лоб, хай би взяв тебе чорт! Отак тобі козаки відказали, плюгавче! Невгоден єси матері вірних християн! Числа не знаємо, бо календаря не маєм, місяць у небі, год у книзі, а день такий у нас, як і у вас, поцілуй за те ось куди нас!..
Кошовий отаман Іван Сірко зо всім коштом запорозьким».
То не наші єноти :)
igorlviv,
Якраз наші дупутати і керівництво мвс ссилаються на те, що вся Європа практикує такі "листи щастя".
Але вони забувають про те що в Європі це працює для підтримання порядку на дорогах, а в нас це тільки для їхнього заробітку...
Якраз наші дупутати і керівництво мвс ссилаються на те, що вся Європа практикує такі "листи щастя".
Але вони забувають про те що в Європі це працює для підтримання порядку на дорогах, а в нас це тільки для їхнього заробітку...
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
wklef, смалиш

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- igorlviv
Почитайте це http://bespredeldai.at.ua/news/nardep_s ... -04-20-333 і скажіть вголос що ви про нього думаєте 

- torba
- Ім'я:Андрій

- igorlviv
Приємно чути "хороші" відгуки про народного обранця який хоче "покращити" життя автолюбителям 

- RomaAE
- Ім'я:Roman
- Номер:АААЕЕЕ)
Инициатором данного документа является член депутатской фракции Партии Регионов Игорь Савченко.
Больше читайте тут: http://www.autocentre.ua/news/Law/45726.html
Нардеп Савченко внес законопроект, возвращающий доверенность для управления автомобилем(Документ) - із http://bespredeldai.at.ua
ті голубі з ПР явно хворі на голову!!
Больше читайте тут: http://www.autocentre.ua/news/Law/45726.html
Нардеп Савченко внес законопроект, возвращающий доверенность для управления автомобилем(Документ) - із http://bespredeldai.at.ua
ті голубі з ПР явно хворі на голову!!
Cучасні авто на пару-трійку років, а раніше створювали легенди, від погляду на які дух перехоплює.©
- RomaAE
- Ім'я:Roman
- Номер:АААЕЕЕ)
Продажні пііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііhttp://politrada.com/dossier/persone/id/3420
Игорь Васильевич Савченко - Народный депутат Украины VI созыва, член депутатской фракции Партии регионов в Верховной Раде Украины, беспартийный.
Политические амбиции
С 11.2007 - народный депутат Верховной Рады Украины 6-го созыва от блока Юлии Тимошенко, № 137 в списке. Член Комитета по вопросам законодательного обеспечения правоохранительной деятельности
Cучасні авто на пару-трійку років, а раніше створювали легенди, від погляду на які дух перехоплює.©
- tiko
скііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііRoma_D писав:піііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііі
akelth
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей