Нужно было их както втюхать на машину. Решением вопроса стали проставки-переходники. И не просто, а со шпильками.

Закзал, выточили и вот они ужо установлены на машине.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
http://2112.in.ua/index.php/topic/1723- ... реходники/ дороговато. Но оно того стоит.BOXER писав:де і по чому проставки робив?
та мабуть одні з бракованого металу зробивcrush писав:хороша...хоча в харкові колись був кращий...і по якості і по ціні....але дядько безвісті пропав
ну от хто хто...а особисто ти явно маєш в кого поцікавитися проставками!!!BOXER писав: особисто мені корисна, бо теж подумую над проставками.
BOXER писав:людина інфою ділиться, особисто мені корисна
благодарочкаBOXER писав: + перекину цю інфу в тему антік-а.
Никакой рекламы. Полазивши по форуму не нашёл похожей темы, вот и создал. Это уже вторые которые у него заказываю. Первые по 5 мм заказывал. Так как у дисков ЕТ40 было. Ну соответственно покрасил порошком.crush писав:VIPOS, а про що тема???...реклама рівненського майстра???...якщо так то +1....майстер порядний...якість хороша...хоча в харкові колись був кращий...і по якості і по ціні....але дядько безвісті пропав![]()
а якщо про чудеса проставок...то ти далеко не перший такі перетворення застосував
Вам виднее.BOXER писав:crush, Віталька, ти коли вип"єш дві літри пивка, на форум не залазь, а то ти дуже агресивний стаєш![]()
людина інфою ділиться, особисто мені корисна, бо теж подумую над проставками.
+ перекину цю інфу в тему антік-а.
Не законало, а именно с такими характеристиками и искались, ну и по дизайну. А по массе взвесил свои дицочки League LG 164 R15 + резина Dunlop SP sport 9000 195/55 ZR15. Общий вес (включая нипеля, грузики и объём газа закачаного в колёса) составил 14,9 кг.Liuskywalker писав:Liuskywalker писав:та дядько гугль навалить тобі на запит стільки, що афігєєш![]()
Афигеешь? Готовое тока предлагают.
Liuskywalker писав:Тут заканало , що в дисків ЕТ50 і було куди розгулятись![]()
Цікаво, яка непідресорена маса сендвіча вийшла в порівнянні зі стоком ?
Ха! Тарас привет!!!Dark Wind писав:VIPOS,
Прівет коллегам![]()
Спасибо!!! :)Fobos писав:Виглядають прочтавочки якісно.
Респект за тему!
Точна!hrdrive писав:тема корисна. і проставки рулять
материал?hrdrive писав:тема корисна. і проставки рулять
в мене 45 мм товщина.
і вага десь 300 грам 1 шт![]()
ось вони
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей