Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Текст [Львів]
- hrdrive
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
зараз на вулиці Каховській - паралельна Патона, бус на франківських номерах з пяним водієм тікав від даїшників і всадив будку продуктову.
на метр її край змістив, сам собі морду розквасив, в магазині купа пляшок побилося...ввечері фото
на метр її край змістив, сам собі морду розквасив, в магазині купа пляшок побилося...ввечері фото
INTE®©ULLE®™
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Re: ДТП!!! Текст [Львів]
Вчора в 22.00 на перехресті Наукова Кульпарківська Мерседес переїхав велосипедиста. Судячи по тому що ровер лежав під задніми колесами не виключений летальний випадок
- Thug
hrdrive писав:Сьогодні зранку на перехресті Сокільники-кільцева, на панській горі, біля лукойлу було купа уламкі, шкла і масла. щось там трапилося вночі. хтось знає що?
http://zaxid.net/home/showSingleNews.do ... Id=1253167Поблизу Львова сталась потрійне зіткнення автомобілів, у якому було травмовано 30-річного чоловіка. Аварія сталася 20 квітня о 3.40 на дорозі «Західний обхід міста Львова» у селі Сокільники Пустомитівського району.
30-річний водій автомобіля «Деу-Ланос» допустив дорожньо-транспортну пригоду.
За інформацією ДАІ, 30-річний водій автомобіля «Деу-Ланос», рухаючись по другорядній дорозі, не надав переваги у русі вантажівці «Сканія» з напівпричепом, якою керував 26-річний громадянин іноземної держави, що призвело до зіткнення з нею. Після цього вантажівка виїхала на зустрічну смугу руху, де відбулось зіткнення з автомобілем «ГАЗ-3302» під керуванням 32-річного села Дмитровичі Мостиського району, який зупинився на вказаній смузі для надання переваги в русі зустрічному транспорту - перед початком виконання маневру повороту на другорядну дорогу.
Унаслідок зіткнення водій автомобіля «Деу-Ланос» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у нейрохірургічне відділення 8-ої лікарні Львова.
- Thug
Ніби живий роверистVusiko писав:Вчора в 22.00 на перехресті Наукова Кульпарківська Мерседес переїхав велосипедиста. Судячи по тому що ровер лежав під задніми колесами не виключений летальний випадок
http://zik.ua/ua/news/2012/04/23/34522320 квітня о 21.30 годині у Львові на перехресті вулиць Кульпарківська-Наукова водій автомобіля «Мерседес-Бенц», 34-річний львів’янин, зіткнувся з велосипедом -марки «Унвега», яким керував 48-річний житель Львова.
Попередньо встановлено, що ДТП сталась через порушення водієм автомобіля Правил дорожнього руху. Він на перехресті нерівнозначних доріг, рухаючись по другорядній дорозі, не дав дорогу велосипеду, який рухався по головній дорозі.
Унаслідок цієї автопригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження – перелом ноги та був госпіталізований у травматологічне відділення лікарні швидкої медичної допомоги.
- boockatik
- Ім'я:Дмитро
- Номер:хххх
- Контактна інформація:
Вибачте, шо не в тему, але: в нас шо ПДД для велосипедистів змінили? Наскільки я пам'ятаю, велосипедисту забороняється перетинати перехрестя інакше, як пішки транспортуючи велосипед.Thug писав:Він на перехресті нерівнозначних доріг, рухаючись по другорядній дорозі, не дав дорогу велосипеду, який рухався по головній дорозі.
Карл у Клари украл McLaren, Клара у Карла украла Corvette.
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
boockatik, +1 ????????
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- Thug
давно уже змінили правила.
Тепер тільки "Якщо велосипедна доріжка перетинає дорогу поза перехрестям, велосипедисти зобов'язані дати дорогу іншим транспортним засобам, що рухаються по дорозі". А якщо нема велодоріжки - на велосипед поширюються ті ж правила, що й на інші ТЗ
Тепер тільки "Якщо велосипедна доріжка перетинає дорогу поза перехрестям, велосипедисти зобов'язані дати дорогу іншим транспортним засобам, що рухаються по дорозі". А якщо нема велодоріжки - на велосипед поширюються ті ж правила, що й на інші ТЗ
- Yuzer
- Ім'я:Yuzer
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 1 раз
по стрийській трасі зі сторони Львова перед Миколаєвом страшне дтп - ауді нанизалась на полосу відбійника - полоса пробила пасажирську дверку і вилізла через водійську. Жертв не бачив, але думаю шансів вижити не було... Зробив на ходу фото, вечором викладу
Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
ныфыгассэ......Кубіца так на раллі попав в аварію... то просто без слів ((((((Yuzer писав:по стрийській трасі зі сторони Львова перед Миколаєвом страшне дтп - ауді нанизалась на полосу відбійника - полоса пробила пасажирську дверку і вилізла через водійську. Жертв не бачив, але думаю шансів вижити не було... Зробив на ходу фото, вечором викладу
-
- Контактна інформація:
Друга аварія на стоянці, я в шоці, в тому ж ряду. Все банально - один їде вже на виїзд в ряді, інший просто стартує з місця стоянки...Якщо не вмієш зі стоянки виїхати то для чого взагалі в місто пхатися???
Сьогодні так шкода було мужика якого стукнули
він просто вийшов був в шоці і просто нічого не міг сказати.
Сьогодні так шкода було мужика якого стукнули

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Yuzer, ну шо, де фото?
- Thug
cat-yellow, в темі ДТП фото
- Atlon
- Номер:0009
- Контактна інформація:
Чувака знаю,вижив дивом. На щастя,їхав сам. Поламані ребра,розбита голова....але залалом норма.Yuzer писав:по стрийській трасі зі сторони Львова перед Миколаєвом страшне дтп - ауді нанизалась на полосу відбійника - полоса пробила пасажирську дверку і вилізла через водійську. Жертв не бачив, але думаю шансів вижити не було... Зробив на ходу фото, вечором викладу
- serega_l1
- Ім'я:Сергій
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
Atlon, їхав близько восьмої, теж бачив ту машину, але вже лишились тільки діїшники. Був в шоці
. Водій, реально, народився в норковій шубі, раз вижив... На тій модній трасі в дощ дуже небезпечно, вода сходить погано, на спусках і поворотах потоки... карочє, торба.

- cat-yellow
Як я розумію, причина - перевищення?
- serega_l1
- Ім'я:Сергій
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
cat-yellow, На тій трасі можна 110, але на тому повороті в дощ валить потужний потік і якщо в нього влетіти під поганим кутом, то шансів зловити машину, практично, немає... І таких місць там куча!!!
Майже, кожен поворот і спуск. Особисто я, в дощ, там їжджу повільно.

- cat-yellow
hrdrive, це жахливо
нехай дякує Богу, що живий!
нехай дякує Богу, що живий!
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Щойно проїжав на ВВ...як їхати до ЛАЗу Венто догнало Ланцер 9...не сильно, але права задня частина бамперу і певно все,що під ним, в япошки загнулось нормально 

Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей