Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Покатушки 2007
- CAT
- Ім'я:Данило
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
для бімероводів Е36 (з офіційної інструкції до БМВ)- "92 бензин зменшує потужність і збільшує розхід (я вже не говорю про його якість на наших АЗС), 95 бензин є нормальним паливом для цих моделей при використанні якого автомобіль видає паспортну динаміку і розхід, 98 бензин дозволяє зменшити розхід палива та збільшити потужність."
мій вердикт - для нормальної їзди лити 95, а якшо поганти хочеш то 98! 92 не лити взагалі бо він зло.
мій вердикт - для нормальної їзди лити 95, а якшо поганти хочеш то 98! 92 не лити взагалі бо він зло.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Andre
- Ім'я:Andre
- Номер:ANDRE
- Контактна інформація:
малий андрей малаток - до мене в гості з Кийова Гоша приїхав на СХ7 2,3 Турбо - і ми разом з малим їхали - шось воно троха їде...
малому ріспект ...
правда нас було в машині 2 і я важу 95 кг і ше ми їхали з клімою... але то фсе фігня - головне шо малий ввійшов в ейфорію і виграв...
малому ріспект!

малому ріспект ...
правда нас було в машині 2 і я важу 95 кг і ше ми їхали з клімою... але то фсе фігня - головне шо малий ввійшов в ейфорію і виграв...
малому ріспект!

ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Був. Народу було небагато. Но було пару непоганих машин.
Колінвал непогано їздив ))
Zhdan теж непогано так їде (но не рослабляйся, я таки делорто поставлю :twisted: ), вроді Колівала на корпус обігнав.
Denja тоже зачот, непогано їде машина, Ланоси 1.5 8v їдуть відверто гірше мушу сказати, ну дууууже вже гірше ))
Гольф 3 1.6.. Щось неїдуть ті машини, хотя якась тюнінгована була з вигляду
:
Самі прикольні заїзди були з Denja.
Заїзд в стоку. Я виграв корпус.
Дені залили спорт прошивку якусь , а я повернув вал на низи - дрюкнув мене Деня на капот притому шо втикнув старт..
Потім я покрутив вал на верха - дрюкнув я його на капот.
Вот такі вот ефекти від прошивок і вертіння вала
Колінвал непогано їздив ))
Zhdan теж непогано так їде (но не рослабляйся, я таки делорто поставлю :twisted: ), вроді Колівала на корпус обігнав.
Denja тоже зачот, непогано їде машина, Ланоси 1.5 8v їдуть відверто гірше мушу сказати, ну дууууже вже гірше ))
Гольф 3 1.6.. Щось неїдуть ті машини, хотя якась тюнінгована була з вигляду

Самі прикольні заїзди були з Denja.
Дені залили спорт прошивку якусь , а я повернув вал на низи - дрюкнув мене Деня на капот притому шо втикнув старт..

- TOXA
да ,, покатушки були спочатку трохи вялі, але потім приїхв Лёня і виправив ситуацію, позвонив до Дімідрола (він же колінвал), ну далі знаєте...
ше Вовка їздив з 2106 1.7 ( по словах Лёни ракета
), результат корпусів 5-6 (як казав Вова), пізніше ше зїздили на ББ де зустрілися з Figaro
такшо покатушки пройшли гуд
p.s. шось давно вже невидно сексодрома SRT
ше Вовка їздив з 2106 1.7 ( по словах Лёни ракета
такшо покатушки пройшли гуд
p.s. шось давно вже невидно сексодрома SRT
0631847864
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Да.. Льоня такий )))TOXA писав:по словах Лёни ракета
Спочатку розказував як круто валить якась девятка 1.5 яка притянула Колінвала, мусів з нею проїхатися.. потім вот з шохою мене підписав

Ну реально дофіга було, я за 20-30 метрів до фініша вже тормозити почав..TOXA писав:езультат корпусів 5-6 (як казав Вова)
Навіть більше чим з тим тіпом на червоній інжекторній сімці позаминулого разу.
- Zhdan
- Контактна інформація:
Да покатухи були нормальні. З жигульом з двома веберами тяжко було їхати, але на корпус я його роблю. Треба доводити моторчик- ще є тиждень.
В Дені була зашита "сира" прошивка яка заливала бензою. На наступні покатухи я підготую драговську прошивку. Вовка БІЙСЯ.vovka писав:Самі прикольні заїзди були з Denja.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість