Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Dexter писав:Twister, може в мене погане уявлення, але жовтий це![]()
![]()
та я от щось теж так подвиився на жовті барабаниLEgEnDA писав: а ти зібрався барабани фарбувати.. не гані.... це брєд....
в колір кузова фарбував теперішні(славутовські) барабани.. фарби вистачило на рік. А термостійка є в малій палітрі кольорів.. А салатовий або ядрьоно зелений бред)bossjara писав:чуєш Twister, а варіант в колір узова або хоча б в зелений - не роглядається?
Да причем тут термостойкая???? Тормоза на отечественном автопроме и так работают на пределе температурных нагрузок, а любая обычная краска только ухудшает теплоотдачу!!! Суппорта если и красить то только жароотводящей краской!!!!! Перед тем как что-то делать почитай в нете, есть куча информации о красках такого предназначенияTwister писав:дякую за порадуjetros писав:Помалюй в такий колір, який тобі подобається!!!!
Все-рівно зробиш по своєму!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
я просто люблю ядрьоно жовтий колір.. а він ещ я контрастує з зеленим..
але і хз як буде виглядати на машині
якщо буду малювати то зразу термостійкою..judge писав:Ага, главное не забыть сделать это простой краской из балончика
то малоTwister писав:фарби вистачило на рік
виглядає ніби непогано але колір барабанів шось не дуже..
я думав ти взагальному маєш на увазі..Dexter писав:Twister, я ж маю на увазі Славуту і зеленого кольору.... до чого ці фотки??
так як я і писав в першому пості.. білогоBOXER писав:Twister, так а диски якого кольору будуть?
ну є різновид фарби ще як термостійкої, в фікуса питався в нього є..BOXER писав:хто підкаже яка саме має бути та термостійка фарба, де і по чому вона продається?
я теж його питав, він казав шо пофіг, можна брати простуTwister писав:ну є різновид фарби ще як термостійкої, в фікуса питався в нього є..
BOXER писав:хто підкаже яка саме має бути та термостійка фарба, де і по чому вона продається?
червоніmastergid писав:Тачко МсQueen
та теж думаю шо на барабани можна не вийо і просту взяти))mastergid писав:так гальмуєш аж краска горить
теперішні господарі 09 2 рази каталися так що аж обгоріла краска в прямому сенсі словаBOXER писав:та теж думаю шо на барабани можна не вийо і просту взяти))
там зараз загалі ковпаки))Dexter писав:Twister, а якщо в загальному, то на тих фотках диски не білі.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей