Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Блокіратори на прибудинковій території
topper
Ім'я:Остап
Стать:чоловік
Номер:0000
Дякував (ла): 175 рази
Подякували: 20 рази
Re: Блокіратори на прибудинковій території

Повідомлення topper » Чет, 19 квітня 2012, 22:39

snik, ніхрена! Я от власне подумую шоб поставити блокіратор надворі, бо буває ввечері приїжджаєш, а всі козирні місця позаймали крім того до когось гості приїхали або не культурні(рагулі) родичі.
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш :-)

snik
Ім'я:Євген
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення snik » Чет, 19 квітня 2012, 22:42

topper, ну от в мене в дворі вже умовно кожен має своє місце.. і коли на моє місце якийсь новосєл починає качати права і доказувати шо йому вапшє на всіх пофіг і він там хоче ставити машину бо він там вже її пару раз ставив, ну ізвінітє мєня, но хай йде до дупи...

сорі за нецензурщину....
~~ есть хорошие машины,есть немецкие машины и есть мерседесы ~~

K-Team
MotorGroup

topper

Повідомлення topper » Чет, 19 квітня 2012, 22:47

snik писав:topper, ну от в мене в дворі вже умовно кожен має своє місце.. і коли на моє місце якийсь новосєл починає качати права і доказувати шо йому вапшє на всіх пофіг і він там хоче ставити машину бо він там вже її пару раз ставив, ну ізвінітє мєня, но хай йде до дупи...
сорі за нецензурщину....
В мене власне протилежна ситуація, хочу зробити так, шоб місце для моєї Галі ніхто крім неї не займав :roll :sing

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Чет, 19 квітня 2012, 22:48

Andriy01 писав:Зараз бачу лише двіженіє повітря.
ну з чогось же треба почати ))

якщо це нічого не дасть то що радиш робити далі ?
фаркоп самий дієвий метод ? ))
snik писав:типу такий???
такого плану.
Востаннє редагувалось Чет, 19 квітня 2012, 22:57 користувачем vovka, всього редагувалось 1 раз.

snik
Контактна інформація:

Повідомлення snik » Чет, 19 квітня 2012, 22:52

topper писав:шоб місце для моєї Галі ніхто крім неї не займав
а сусіди проти не будуть.. краще вже так усно узгодити де хто ставить іі свьо....
в мене половина ставить перед входом, а половина збоку, там тоже місце добре та і вікна туда їхні виходять.... ;)

K-Team
MotorGroup

topper

Повідомлення topper » Чет, 19 квітня 2012, 23:00

snik писав: а сусіди проти не будуть.. краще вже так усно узгодити де хто ставить іі свьо....
в мене половина ставить перед входом, а половина збоку, там тоже місце добре та і вікна туда їхні виходять.... ;)
Будуть проти :facepalm Я ж кажу, гості/родичі, а на вихідні - жителі міста, яким класно в дворі поставити машину і піти в парк Культури/Стрийський парк :( ОСББ немає, знач дозвіл має давати ЖКГ або місто. Десь з наступного тижня будем говорити з новим нач.ЖКГ :sing 8-)

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Чет, 19 квітня 2012, 23:01

topper писав:хочу зробити так, шоб місце для моєї Галі ніхто крім неї не займав
купи собі гараж, або став на стоянку.

в мене дворі зараз з місцем стало напряжно ввечері. але нема проблем. хто не вліз, той ставить трохи дальше.. а я якшо не влізаю біля будинку то їду на стоянку.
topper писав:яким класно в дворі поставити машину і піти в парк Культури/Стрийський парк
хотя з цим дійсно треба боротися. то мабуть проблема всяких таких центральних районі і місць масового відпочинку.

topper

Повідомлення topper » Чет, 19 квітня 2012, 23:03

vovka писав: купи собі гараж, або став на стоянку.
в мене дворі зараз з місцем стало напряжно ввечері. але нема проблем. хто не вліз, той ставить трохи дальше.. а я якшо не влізаю біля будинку то їду на стоянку.
Гараж купиться тоді коли буду мати дозвіл на руках на його встановлення :roll
Стоянка є недалеко але якшо ставити ввечері - в 08:00 її треба буде забрати :(

Thorn
Дякував (ла): 18 рази
Подякували: 11 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Thorn » Чет, 19 квітня 2012, 23:04

Я за клей в замку :roll або щось в тому стилы, я б ых достав...! :D

Приыжеё мужек моднык ставити автывку на своё козирне мысце з турныкетом,опля пля, а вын невыдкриваёться :shout а всы мысця вже зайняты :shout :facepalm ы так кожен день :confused :facepalm :shout
Воно :bad

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Чет, 19 квітня 2012, 23:05

topper писав:Я от власне подумую шоб поставити блокіратор надворі, бо буває ввечері приїжджаєш, а всі козирні місця позаймали крім того до когось гості приїхали або не культурні(рагулі) родичі.
а про тебе не можна сказати, шо ти "не культурний (рагуль)"? чому зразу аткі висновки про інших?
topper писав:В мене власне протилежна ситуація, хочу зробити так, шоб місце для моєї Галі ніхто крім неї не займав
ти не маєш права, якшо це не твоя приватна територія.

Відпишусь і я про подібну ситуацію в себе на районі.
Будинки в нас йдуть паралельно, між ними йде вуличка і газон. Водії паркуються (в тому числі на ніч) з боку під"їздів будинку, в якому живуть. Я теж так робив, але в мене вікна виходять на іншу сторону, типу в двір іншого будинку. Ну і вирішив там (під вікнами) ставити машину. Кілька днів поспостерігав хто де ставить машини, помітив багато вільних місць, на одне з них і ставлю машину. Так ставив десь місяць, потім якось в обід паркуюсь там же, стоять жінки з того будинку. Ну і починають розмову до мене, досить культурно:
- Доброго дня. А з якого Ви будинку?
Кажу "з оцього".
Вони:
- Ну ми би просили ставити машину під вашим під"їздом.
Питаюсь чому?
Вони:
- Бо тут це наша приватна територія, тут можуть ставити тільки мешканці цього будинку.
Тут на фразі "це наша приватна територія" мене вкурвлює і я спокійно пояснюю:
- По-перше, приватних територій тут нема, це територія міста. По-друге, мені так зручніше, бо вікна сюди виходять. По-третє, я тут нікому не заважаю, не займаю нічийого місця хто би паркувався тут часто і довго.

Вони видно, зважаючи на мою стриманість, усміхнулись і сказали типу ок, ставте, нам не заважає, все гуд. Посміялись і розійшлись.

Ну кароче, на понт брали.
З одного боку нєфіг про якісь "зайняті", "приватні" і т.д. місця розказувати, з іншого боку я би не поставив машину на місце якоїсь іншої, яка там постійно паркується. Але якби я приїхав в гості до когось то ставив би машину де мені зручно і не звертав би уваги на чиїсь "парковочні місця".
Sad, but true.

topper

Повідомлення topper » Чет, 19 квітня 2012, 23:06

vovka писав:хотя з цим дійсно треба боротися. то мабуть проблема всяких таких центральних районі і місць масового відпочинку.
А особливо коли почнеться День Львова, концерти/п"янки/гулянки...

snik
Контактна інформація:

Повідомлення snik » Чет, 19 квітня 2012, 23:07

Thorn писав:Приыжеё мужек моднык ставити автывку на своё козирне мысце з турныкетом,опля пля, а вын невыдкриваёться а всы мысця вже зайняты ы так кожен день
:D :D

K-Team
MotorGroup

topper

Повідомлення topper » Чет, 19 квітня 2012, 23:14

BOXER писав:
BOXER писав:а про тебе не можна сказати, шо ти "не культурний (рагуль)"? чому зразу аткі висновки про інших?
Був випадок, коли родич приїхав на кемрі і включив аварійку, притому поставив машину прямо на виїзді, тобто ніхто не в"їду і не виїде. Я підійшов попросити шоб з*[цензура], а там на пас.місці кубіта, питаю де власник? Каже шо спускається, я почекав 30 секунд і почав сигналити, він вийшов і замість того шоб заїхати в вільне місце і мене випустити - показує шо він їде прямо, фіг з ним, включили задню, випустили його, він розвертається і всеодно їде за нами, і не рагуль?! Доречі він колишній мєнт, не то зам.начальника...
ти не маєш права, якшо це не твоя приватна територія.
я вкурсі :sing :roll
Відпишусь і я про подібну ситуацію в себе на районі.
Будинки в нас йдуть паралельно, між ними йде вуличка і газон. Водії паркуються (в тому числі на ніч) з боку під"їздів будинку, в якому живуть. Я теж так робив, але в мене вікна виходять на іншу сторону, типу в двір іншого будинку. Ну і вирішив там (під вікнами) ставити машину. Кілька днів поспостерігав хто де ставить машини, помітив багато вільних місць, на одне з них і ставлю машину. Так ставив десь місяць, потім якось в обід паркуюсь там же, стоять жінки з того будинку. Ну і починають розмову до мене, досить культурно:
- Доброго дня. А з якого Ви будинку?
Кажу "з оцього".
Вони:
- Ну ми би просили ставити машину під вашим під"їздом.
Питаюсь чому?
Вони:
- Бо тут це наша приватна територія, тут можуть ставити тільки мешканці цього будинку.
Тут на фразі "це наша приватна територія" мене вкурвлює і я спокійно пояснюю:
- По-перше, приватних територій тут нема, це територія міста. По-друге, мені так зручніше, бо вікна сюди виходять. По-третє, я тут нікому не заважаю, не займаю нічийого місця хто би паркувався тут часто і довго.

Вони видно, зважаючи на мою стриманість, усміхнулись і сказали типу ок, ставте, нам не заважає, все гуд. Посміялись і розійшлись.

Ну кароче, на понт брали.
З одного боку нєфіг про якісь "зайняті", "приватні" і т.д. місця розказувати, з іншого боку я би не поставив машину на місце якоїсь іншої, яка там постійно паркується. Але якби я приїхав в гості до когось то ставив би машину де мені зручно і не звертав би уваги на чиїсь "парковочні місця".
Так от шоб звертав увагу, для того і є бажання поставити блокіратор або в кращому випадку - металевий гараж :roll

BOXER

Повідомлення BOXER » Чет, 19 квітня 2012, 23:18

topper писав:Так от шоб звертав увагу
я через годину-дві-три поїду і моживо ніколи більше не поставлю машину в тому місці. для цього треба блокіратори? то якийсь комплекс неповноцінності і черговий прояв рагулізму українців ;)
topper писав:поставити блокіратор
на якій підставі?
topper писав:або в кращому випадку - металевий гараж
то вже зовсім інша справа. гараж можна поставити тільки на приватній території. якшо є приватна територія, то і блокіратори там собі став ;) :D
Sad, but true.

Thorn
Дякував (ла): 18 рази
Подякували: 11 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Thorn » Чет, 19 квітня 2012, 23:20

Рекомендую двокомпонентний епоксидний клей польського виробництва PoXipol 8-) :D
Я б стояв в выкны ы чекав поки вын/вони приыдуть, щоб подивитись... :shout :facepalm
Воно :bad

Sluva
Ім'я:Славік
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 28 рази

Повідомлення Sluva » Чет, 19 квітня 2012, 23:27

BOXER писав:BOXER
Підтримую,якщо кожен почне собі ставити блокіратори бо він собі вирішив що то його місце і не іпе то буде война.В мене під будинком взагалі ще простіше-приїжджаєш є місце ставиш,нема то пендзелюєш на стоянку і ніхто нікому не кидає ніколи ніяких предяв типу то моє місце і все..Що за привичка в народу,де б не був мусить за собою застовбити клаптик землі :facepalm
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма

HacK
Ім'я:HacK
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 30 рази

Повідомлення HacK » Чет, 19 квітня 2012, 23:28

BOXER, +100500 харять ті блокіратори, як жив в центрі в маленьку вуличку на дорошенка понапихали тих блокіраторів мешканці, що ні розвернутися, ні на пару год поставити, тільки як заїхав, то задом вирулюеш а як хтось припре то взагалі чекай хз скільки... їхні машини тільки наніч стоять на цих місцях!! нафіг таке робити?? це що приватна власність?? хто там був може бачив вул. дорошенка 31, там ще естетична стоматологія є... це ж просто ппц там... :angry

topper

Повідомлення topper » Чет, 19 квітня 2012, 23:35

BOXER писав: я через годину-дві-три поїду і моживо ніколи більше не поставлю машину в тому місці. для цього треба блокіратори? то якийсь комплекс неповноцінності і черговий прояв рагулізму українців ;)
Не комплекс неповноцінності, а коли ти ввечері замучений приїхав додому і бачиш, шо надворі купа "лєвих" машин, мусиш їхати на стоянку, з неї пішки тусувати або в гіршому випадку нести якийсь мішок цибулі/бульби чи якісь зап.частини до авто... Рагулізм я вже писав, це стиль життя.
topper писав:поставити блокіратор
на якій підставі?
не на підставі, а для зручності в розподілі місця на подвір"ї.
то вже зовсім інша справа. гараж можна поставити тільки на приватній території. якшо є приватна територія, то і блокіратори там собі став ;) :D
Можна ще і не на приватній але маючи на руках дозвіл/рішення суду :roll :sing

topper

Повідомлення topper » Чет, 19 квітня 2012, 23:38

Thorn писав:Рекомендую двокомпонентний епоксидний клей польського виробництва PoXipol 8-) :D
Я б стояв в выкны ы чекав поки вын/вони приыдуть, щоб подивитись... :shout :facepalm
:( :shout :angry :facepalm Смалиш +1 :beer

BOXER

Повідомлення BOXER » Чет, 19 квітня 2012, 23:48

topper писав:Не комплекс неповноцінності, а коли ти ввечері замучений приїхав додому і бачиш, шо надворі купа "лєвих" машин, мусиш їхати на стоянку, з неї пішки тусувати або в гіршому випадку нести якийсь мішок цибулі/бульби чи якісь зап.частини до авто...
став десь дальше. чи в сусідньому дворі. ну або йди на стоянку. нічого в тому нереального не бачу. я на стоянку ставив серед ночі не раз і втомлений вертався додому. територія біля будинку не твоя! нема місця - роби шо хочеш, але тим "лєвим" машинам нічого робити не маєш права і нічого не доведеш. в них такі самі права на то місце як і в тебе!
Sluva писав:Що за привичка в народу,де б не був мусить за собою застовбити клаптик землі
імхо це саме ось це:
BOXER писав:черговий прояв рагулізму українців

імхо, максимум шо можна зробити - якось то собі узгодити з сусідами: типу домовитись хто де ставить і де мають ставити машини гості сусідів. ось тут цікаво буде поспостерігати за активністю народу в такій кооперації :facepalm
Sad, but true.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей