Speedo, Твій ланос має стрілку за 200 класти, якщо мій при старанні по спідометру 195 їхав на 13х колесах.... Нехай там похибка в 10 км буде...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
І їм навіть не прийшлось доказувати шо прибор несправний, поржали і відпустили.TIGER-NIGER писав:на свому жигулику - 171... гаїшники на фару взяли.
і я так кажу, я таку швидкість показував ще коли в мене спідометр працюавав :)LEgEnDA писав:Таке враження що ви живете в 90х, де 140-160 це була мега швидкість
Speedo, Твій ланос має стрілку за 200 класти, якщо мій при старанні по спідометру 195 їхав на 13х колесах.... Нехай там похибка в 10 км буде...
да шо ти.... якшо при 170 на спідометрі ЖПС показує 165 то при 200 - реальних 180?Thug писав:Яких 200 на ланосі, пацики![]()
Спідометер бреше з ростом швидкості далеко не на 10 км/год
а на скільки ? в мене бреше шось до 8км при майже 220 по спідометру. при 100 і нижче бреше на 5км.Thug писав:Спідометер бреше з ростом швидкості далеко не на 10 км/год
Thug писав:Спідометер бреше з ростом швидкості далеко не на 10 км/год
Страшно і некомфортно - згоден !Speedo писав:Не знаю, правда чи ні, але базову копійку до 150 розігнати, думаю реально, а більше - х.з.
чекаєм може хтось 300 летів..))Jack писав:я би радив відкрити тему Хто і скільки зажимав максимум?![]()
![]()
по паспорту 142.Speedo писав:е знаю, правда чи ні, але базову копійку до 150 розігнати, думаю реально, а більше - х.з.
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 23 гостей