фсьо - варим вихлоп, викидаєм резонатор до якого там 8 см, і кидаєм ше на 2 смhrdrive писав:в солонці коли збавив до 70 то почув шо від того щастя в мене задній баняк прогорів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
фсьо - варим вихлоп, викидаєм резонатор до якого там 8 см, і кидаєм ше на 2 смhrdrive писав:в солонці коли збавив до 70 то почув шо від того щастя в мене задній баняк прогорів
Tunik писав:маю трубогиб в наявності
і весь цей салат для 2л????AnGeL писав: давай викідуєм всьо повністю, 55 або 60 трубою, і той один єдиний банаяк і файну насадку, і агонь
+1... я капєц скіки літератури перелопатив з тим вихлопом, вивчав шо і як глушить, які частоти чим забирають і т.д... тут треба ставити такий резонатор як я собі ставив... на автовекторі на городоцькій (прям біля роботи) по 125 вроді собі брав, то на 60 трубі...Tunik писав:все залежить від резонатора
ану детальніше?Tunik писав:можна взігілі зробити тихий прямоток з твого сток глушака!!!там є багато нюансів
тобі явно буде не до душі, бо тунік в нас сам би всьо робив ( я тоже в більшій мірі) але не думаю шо ти схочеш з тим бавитись (вскривати свою банку, викидати внутреності, ставити перфоровану трубку, і правильно набивати то всьо правильним звукопоглинаючи матеріалом...)hrdrive писав:зробити тихий прямоток з твого сток глушака
http://allegro.pl/tlumik-tlumiki-srodko ... 62323.htmlhrdrive писав:Romko, мені звуку не треба. хочу тихого. і ніякої прибавки я не очікую.
мій баняк прогорів, от і думаю шо йому поставити на заміну.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей