не варто, машина буде табуреткоБодя писав: 1) Якщо я поставлю вкорочені і перепаковані аморти, то ситуація зміниться на краще? 2)

santosxxx писав:хоча і є пару прикладів з клубу хто їздить і тішиться

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не варто, машина буде табуреткоБодя писав: 1) Якщо я поставлю вкорочені і перепаковані аморти, то ситуація зміниться на краще? 2)
santosxxx писав:хоча і є пару прикладів з клубу хто їздить і тішиться
Ну мене теж незавжди такі думки відвідують, але коли вони навідуються то "взрив мазгов" і недоспані ночіBOXER писав:і не бачу причин відмовлятись від того
я навпаки думаю як би то зробити все по фен-шую))Бодя писав:Ну мене теж незавжди такі думки відвідують, але коли вони навідуються то "взрив мазгов" і недоспані ночі
нижче так, но не жорсткіше, жорсткість стойки дають....BOXER писав: буде нижче і може трохи жорсткіше,
чого уйов чи uhyveresen писав:150 коштує.
чого уйов чи uhy?veresen писав:150 коштує.
дорохоveresen писав:Мертвих зелених президентів.
пружини теж. наприклад в прогресивних пружинах три витка складаються до купи і на кочках в основному працюють інші 2-3, які лишились, а вони в такому широкому діапазоні як стокові не працюють. хоча тут швидше не жорсткість, а амплітуда. ну якось так, то я непрофесійними термінами))Taras:) писав:нижче так, но не жорсткіше, жорсткість стойки дають....
місяці ні.Бодя писав:Ну але ти ж і машини не плануєш міняти в найближчі місяці, ні
не дорого якшо нові. не забувай шо то японецьTaras:) писав:дорохо
Мазди немав, але до ніссанів то все коштувало і ноді дешевше чим до АстриBOXER писав:не дорого якшо нові. не забувай шо то японець
От і я про що. Тай не жига в тебеBOXER писав:місяці ні.
То треба шток чуток різати ?BOXER писав:на сильних кочках/ямах стокові аморти може пробивати (=швидше здохнуть)
хочеш - якось прокатаю в своїй, посидиш ззаду, відчуєш, подумаєш чи тобі треба то)) спереду я б точно не рішився перепаковувати стойки і шток різатиveresen писав:То треба шток чуток різати ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей