це гнлормальноPioneer писав:8 см

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
це гнлормальноPioneer писав:8 см
та якщо чесно недуже мене цікавить лазати під машиною до кожного нішятка мірятиBOXER писав:якшо ти не помітив, то я ті твої слова і процитував. думаєш я їх не прочитав?Pioneer писав:а на наступне питання мені смішно я два пости тому написав![]()
Pioneer, маю на увазі - яка фізично? захист картера, пороги, балка і т.п.сміятись нема чому.
я або тебе не розумію або незнаю до бампера не 8 а 15см яж написав а до найнижчої точки 8 а до чого саме я незнаю я просто по даним інструкції до авто пишуBOXER писав:Pioneer, я мав на увазі взагалі шо найнижче в машині - суто шоб знат чим в першу чергу зачіпатимешну 8 см. до бампера це кльово і апасно
п.с. чьо пнЄвму не ставив?
Pioneer писав:до чого саме
ні це ричаги незалежної підвіски ззаді вони найнижче сидять а спереді передні ричаги незнаю як воно правильно називаєтьсяhrdrive писав:Pioneer, думаю шо це вихлоп або захист двигуна
неможуть ричаги бути найнижчою точкою і міняти свій кліренс в залежності від заниження аж так.Pioneer писав:ні це ричаги незалежної підвіски
Я звичайно перепрошую, але на перших сторінках ти вже посилався на "паперові" джерела, і всі знають, що з того вийшло і я ка була достовірність...Pioneer писав:я або тебе не розумію або незнаю до бампера не 8 а 15см яж написав а до найнижчої точки 8 а до чого саме я незнаю я просто по даним інструкції до авто пишуBOXER писав:Pioneer, я мав на увазі взагалі шо найнижче в машині - суто шоб знат чим в першу чергу зачіпатимешну 8 см. до бампера це кльово і апасно
і що ти хочеш цим сказати? ну кажи ??? я слухаю! для чого загадки!!! я скинув чітку фотку відстані до бампера і логічно що нижча точка авто явно блище до землі чим бампер тому суть твого поста чекаю розясненим?!YuraDOC писав:Я звичайно перепрошую, але на перших сторінках ти вже посилався на "паперові" джерела, і всі знають, що з того вийшло і я ка була достовірність...Pioneer писав:я або тебе не розумію або незнаю до бампера не 8 а 15см яж написав а до найнижчої точки 8 а до чого саме я незнаю я просто по даним інструкції до авто пишуBOXER писав:Pioneer, я мав на увазі взагалі шо найнижче в машині - суто шоб знат чим в першу чергу зачіпатимешну 8 см. до бампера це кльово і апасно
ну звичайно а чимжеш іще)hrdrive писав:Pioneer, койлами?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей