Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну хоть хтось визнав шо це відстій ))Бодя писав:Схарився я фак на наших дорогах з різаними пружинами!!!
проблема не в пружинах , ІМХО . Підкидати мало б тільки дупу , бо там Нива . та ще й пиляна . Поставиш перепаковані амморти - буде ващє пісєц (якщо я правильно розумію значення "перепаковані" - тобто збільшена жорсткість ) .Бодя писав:проблемс в тому, що на наших горбах і ямах так підкидає, що ну [цензура]
однозначно відстій... і всі після того переходять на правильну підвіску або вертаються в сток, хоча і є пару прикладів з клубу хто їздить і тішиться :)vovka писав:ну хоть хтось визнав шо це відстій ))
Що по цьому пункту скажете?Бодя писав: Якщо поставлю назад сток -1, 5, а на перід сток -1, то ситуація зміниться на краще?
а в мене десь 7-9 до захисту і заїпався всьо черкати........Бодя писав: Мене кліренс задовільняє
тоже визнаю що тоvovka писав:ну хоть хтось визнав шо це відстій ))
Вот-вот, а то бабосики і як мінімум 2 к.Taras:) писав:але вже зрозумів що якшо ставити якісь занижені то і відповідно треба жорсткіші стойки.......
Бачиш, ти сам розібрав суть проблеми :)Бодя писав:Taras:), Мене кліренс задовільняє, від захисту картеру 10см. Проблема не вцьому, нажальЦе комплімент нашим дорогам
це нормально) вище не роби!!!Бодя писав:від захисту картеру 10см.
ну в мене на черзі ТО(заміна масла в двигуні і АКП) , як проведу його то напевно буду шукати якісь KONI? а може хтось шось інше порадить)))))Бодя писав:Вот-вот, а то бабосики і як мінімум 2 к.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей