Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Яка зараз є фарба щоб помалювати суппорта(торм.)
-
- Стать:жінка
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
сабж.
хто якою недавно малював? цікаво якщо тою звичайною(ну як там вона називається.. ну в балончиках) завалити то скільки часу буде триматись... з інтенсивним використанням гальм на скільки часу вистачає?
якщо звичайною.. не термостійкою? наскільки погано відводитиме тепло?
хто в курсі?
Квас?? вийди з тіні.. хто маляр.. ггг
так багато питаннь.. і так мало відповідей ))
хто якою недавно малював? цікаво якщо тою звичайною(ну як там вона називається.. ну в балончиках) завалити то скільки часу буде триматись... з інтенсивним використанням гальм на скільки часу вистачає?
якщо звичайною.. не термостійкою? наскільки погано відводитиме тепло?
хто в курсі?
Квас?? вийди з тіні.. хто маляр.. ггг
так багато питаннь.. і так мало відповідей ))
- Topol
- Ім'я:Комісар Катані
Сильно не лахайте...
Фарбував простим балоном (навіть фуфлом типу лако дек) супорта і барабани на гольфі, фарбував на корадо також.
Нікакой разніци! Фарба досі ціла і наїздила півроку. Ніде нічо не вигоріло і не вицвіло - за винятком шо вигоріли дві полоси на барабанних тормозах бо один чєл на ручніку проїхався кількасот метрів. :twisted:
І їжджу я зовсім не як пенсіонер, хто не вірить спитайте у Прєзідєнта ТК.
Так шо купляйте балон за 20 грн і не парьте мозок собі. :driving:

Нікакой разніци! Фарба досі ціла і наїздила півроку. Ніде нічо не вигоріло і не вицвіло - за винятком шо вигоріли дві полоси на барабанних тормозах бо один чєл на ручніку проїхався кількасот метрів. :twisted:
І їжджу я зовсім не як пенсіонер, хто не вірить спитайте у Прєзідєнта ТК.
Так шо купляйте балон за 20 грн і не парьте мозок собі. :driving:
- Topol
Я б справді красив балоном. Бо я думаю шо зара всьо підробки і фуфло. І "спеціальна" фарба для супортів - той самий лако дек.lizun писав:Topol
жжош брате рейсер
Я красанув супорта в корі. Нічого їм нема. І це при тому шо вони дійсно нагріваються так шо на мойці шипить і випаровує вода.
І навіть якщо б вигоріло - трошка спирту - ковтнув для храбрості, а потім протер супорт - хєрнув знов балоном за 15 гривень - і красуєшся далі модними супортами.

Востаннє редагувалось Вів, 05 червня 2007, 12:18 користувачем Topol, всього редагувалось 1 раз.
- Topol
Процедура така - знімаєм коло, берем балон для счищування іржі, пшикаєм, чекаєм, стираєм, далі спиртом або бензою троха промити, почекати хвильку, обгорнути газетою все крім супорта, пшиканути пару раз, хвильку почекати, знов пшиканути, зачекати 10 хв якщо сонце, впердючити назад колесо і їхати далі.romario писав:Topol, а як там сильно зачищував выд ржавчі? коли псикав больоном то все лишнє заклеював? як чим? скіко сохне?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей