Пропонують мені за 90 умовних взяти 5 ступінчату коробку від полонеза.Рідна кпп в мене вже ледве дихає ,короче порадьте чи оправдає себе такий тюнінг :
Востаннє редагувалось Сер, 02 травня 2007, 11:47 користувачем _ALEX_, всього редагувалось 2 разів.
_ALEX_
90 $ не бери то дорого. В Хоми зара є від Полонеза і дешевша.А якщо так чесно я б небрав взагалі полонезівську, бо
1.Є прикрий опит
2.Різати трохи днище треба
Я би брав 5 ст. Жигульовську ліпше.
єдиний і основний недолік на полонезівський коробці - з запчастинами в разі чого запаришся ... от з жигулівською коробкою все простіше, хоча пята менш надійна
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
Я придбав з Польщі привіз дядько 50уо. Поставити ще не встиг, кузов наразі готується. Дно кузова різати потрібно, пильник (казали) волговський ставити тре (Незабутьте основу ручки зняти і на гарячо вирівняти кут до кута Жигулівської)
Відгуки чув позитивні на якість. Минули ті часи коли відчизняне було найкраще
Незняю правда яку подушку заді краще ставити, але думаю це не проблеми
У мене на роботі на ВАЗ 2104 поставили коробку від полонеза, три роки назад. Ніяких проблем з коробкою за три роки небуло. Хоча всі розуміють що таке робоча машина. Єдиний недолік коробки це шумність, хоча коли працює магнітофон, її не чути. Вазівські коробки дуже делікатні і часто летить 5 передача, це вже по відгуках знайомих.
Коробка від Полонеза то лоторея..., так само як і Вазівська, то вже кому як повезе. AntikvAr, Jroslav, +1, кузов різати не треба. Хіба трохи підігнути. І ще хотів спитати, в вас не було проблем із заднім кріпленням коробки?
жигулівська коробка краща ніж полонеза. В мене стоїть від полонеза, десь після 70-80 км/год починає вити!!!! Добре шо магнітофон виручає :) Сальнікі нормальні, підшипникі тоже і мосло є!!! А за жигулівську чув багато хорошого і собі шукаю!!!!!!!!!!
на рахунок лотереї полонеза +100500, хресний мій поміняв дві, залишав третю , міняли без базару. різали тільки дзюрку в яку ручка виходить, кузов нерухали. заднє кріплення на пару см не сходиться з рідними болтами на кузові, все елементарно: нові болти і все гуд. іздить вже більше 2-х років без проблем, трошки шумить, але не сильно, з низів вяло бере.....рідна краща довші передачі виходять...мені більше рідна подобається....імхо
SLOW, полонезівські КПП є трьох видів , які відрізняються передаточними числами - в Неті є десь інфа , як відрізнити тягову коробку від швидкісної . на рахунок лотереї - то по всіх з\ч б\в таке є . головне - шукати продавця ,який би їх міняв без питань в разі чого :)