Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
з того шо я читав то 1.9 це старої закалки, досить надійний і не дуже вимогливий.Коба писав:Вибачаюсь cat-yellow, що влажу в твою тему але є бажання також придбати буса (обміняти на Лачетті). Я схиляюсь до двох варіантів Opel Vivaro або Renault Trafic тільки ось з моторами не можу розібратись їх є три 1,9 2,0 та 2,5 що з них краще?Підкажіть хто шарить в тих речах
+1FanateG писав:цінами на запчастини.
Фішка в тому, що, чим массовіше автомобіль - тим легше під нього найти запчастини на тих самих шротах, або по оголошенню.Коба писав:Хто що думає на рахунок такого Hyundai H 200 пас. з мотором 2,5 crdiХоча після 2006 року дуже малий вибір авто на авто.ріа
чи все таки ліпше Віваро чи Трафік?
Ця машина як трактор, по відгуках досить надійна, але комфорту, як в грузовику..Коба писав:Хто що думає на рахунок такого Hyundai H 200 пас. з мотором 2,5 crdiХоча після 2006 року дуже малий вибір авто на авто.ріа
чи все таки ліпше Віваро чи Трафік?
pavlolvov писав:хюндаї H1
Не дай Бог на ньому в ДТП попастиboockatik писав:Мав Н100
Обґрунтуйsergey писав:Не дай Бог на ньому в ДТП попасти![]()
згідний з тобою, але найти живий Т4 в Україні буде складно або дуже дорого, варінт пригнати - теж обійдеться не дешево, оскільки Т4 випускали до 2003р., а це вже не провізний рік. Не знаю скільки буде розмитнення, а постановка на перший облік буде від 2000 до 2500 і далі....KLOyH писав: Т4 2.5 ТДІ німець то є німець
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей