Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
з такими пріколами то стане убітий тазік без зазорів а не нова машина.Fobos писав:а бамперу там також нічого страшного, він цілий без тріщин, нагріється і вирівняється.
не треба було тормозуху пити!!!!Kirik писав:вот вони і немножко недотормозили
ага, і будуть "ПОБІГУШКИ"majestic писав:хоть бери і пішки на пакатушки приходити
на роверах нада приїжати, і то , хто зна шо там буде.....majestic писав:хоть бери і пішки на пакатушки приходити
ахах, побєш мені новий ровер з салонуShpioner писав:Kirik, я буду на свому стирати задню резину заносами
повне каско, поміняють мені бризговики, і кальосаShpioner писав:Kirik, страховка рішає)головне щоб airbag не вискочив
Поперше коли закинуло в кущі то передачу вибило було.......по друге в таврії я тоді виграв був........занесло мене через то шо коли їхав якись "спец" задом вискочив на дорогу........мені шо лоб в лоб було його лупити???? а занесло мене через то шо спочатку ловить перід а потім вде зад і ніякого та ручніка не було він в мене взагалі не робочий.....такшо перед тим як писати всяку фігню треба знати шо було.....а не придумавати шо попало!!!Fobos писав:Кароче чувак на 99 спочатку дуже хотів перекинутись, в пару сантиметрів від кущів зупинився, потім хотів зломати краби собі але знву ж зупинився в 20см від бардюра, потім намагався порвати собі гранати, бо газував і викручував руль, бліни гальмівні у нього були фіолетові і в кінці кінців коли програв у таврії вирішив на старт з фініша заїхати на швидкості 120+, почав гальмувати перегрітими гальмами, потім між машинами вже вирішив потягнути ручнік, результат на фото. У лачетті бампер залишився на кріпленнях але івім’явся, крило пом’ялося також, а от ліхтар був би цілий але зверху шматочок чомусь відколовся.
треба з ними ділитися тоді все буде ок.Fobos писав: якщо у тебе немає крюків.
можна поміняти не ціле і нерухаоючи всіх заводських швів .тоді буде рівненько незамітно і головне не багато шпакльовки.Fobos писав:не зробиш ніяк щоб не було невидно я готовий поспорити, полюбому коли відкриєш кришку буде видно, або герметиком точки заліпити і то тільки недосвідчений не
оо то перепрошую :)kursantik писав:по друге в таврії я тоді виграв був
andriy320e30 писав:можна поміняти не ціле і нерухаоючи всіх заводських швів .тоді буде рівненько незамітно і головне не багато шпакльовки.
там 80 була а не сотка посередині нікого не було.....тим більше і не натих швидкостях сьогодні пролітали між машинамиFobos писав:нестись в сторону публіки на швидкоті 100+
kursantik писав:Поперше коли закинуло в кущі то передачу вибило було.......по друге в таврії я тоді виграв був........занесло мене через то шо коли їхав якись "спец" задом вискочив на дорогу........мені шо лоб в лоб було його лупити???? а занесло мене через то шо спочатку ловить перід а потім вде зад і ніякого та ручніка не було він в мене взагалі не робочий.....такшо перед тим як писати всяку фігню треба знати шо було.....а не придумавати шо попало!!!
kursantik писав:там 80 була а не сотка посередині нікого не було.....тим більше і не натих швидкостях сьогодні пролітали між машинами
А хіба має бути по інакшому ?kursantik писав: а занесло мене через то шо спочатку ловить перід а потім вде зад
там і не на таких приїжджають......не мені розказувати.....якшо буваєш то знаєш самkoz@k писав:Ти спочатку машину приведи в справний технічний стан,а тоді їзди в місця з людьми
перше ловить переднє праве і зразу кидає направоMorozov писав:А хіба має бути по інакшому ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей