Таких деталей всі чекали.
Сенк!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
,Блін,дуже перепрошую,не є настільки активним форумчанином,але цей,як ви кажите дуже інформативний і найкращій пост вивів із себе.krot2ks писав:
. .
Є нюанс що наші митники не хочуть пускати на тимчасову тех паспорті,що посуті є незаконним,але легше не сваритися і 1 раз дати 100грн
Обов'язково візьміть в поляка на якого оформили авто,спеціальну розписку,на спец бланку,заповненому його рукою і з його підписом,що він відмовляється від своєї 1\2 частки авто в вашу користь,тоді фактично вся машина ваша і він вам більше не потрібен,в інших варіантах можуть бути гемори.![]()
Ну це вже гемор. Митний режим ліпше не порушувати,таможеніки будут обіжатись дуже сильно. Якщо сталося якесь горе,хвороба,чи поламалось авто,берез лікарняний,а бо акт сервісу про час ремонту, і тоді ідеш в регіональну митницю по місцю проживання,а не як деякі казали ідеш з тим на кордон. В регіональній митниці отримуешь дозвіл на виїзд і от вже з тим дозволом ідеш на гарницю, всі інші варіанти призведуть до штрафу
Так само можна робити якщо в вас якісь свята,відпустка або ще якісь обставини,за 50-100 грн домовитись на сервісі про акт і все,але в цей час звичайно ліпше не їздити на авто.
Вроді нічого не забув.
Таможенікі дуже образливий народ,і плаксивий,тому завжди бажано мати з собою чупа-чупс,завернутий у зелений або кольоровий папар.
2.Машина на Польську фірму.
Це була законодавча часина процесу,тепер практика:
В мене була машина,оформлена на батька як співвласника.Людину яку нам порадили дуже хороші знайомі сказала що так бути не може,якщо людина як співвласник авто,то по тих документах не пустять,а пустять тільки на 10 днів (хоча логічно, це чисто робоча машина фірми,а ти тут співвласник, хоча інші люди з якими я спілкувався казали що вписують як співвласника) тому було прийнято рішення що заїжджати через митницю буду я. знайомі є у всіх,і доречі дуже хороші знайомі,і кожен з нас канешно не лох. Доречі він робить документи на 3х людей , будь-яких,незалежно,родичі чи ні це взагалі унікально.
. Хоча дайці не мають права перевіряти щось там,а тим більше комусь дзвонити, це порушення закону "Про захист персональних даних" і на них можна подавати в суд і на тих хто дав такі данні, накажу вже про перевищення службових повноважень.почнем з того шо вони немають права взагалі тебе зупиняти, якшо ти не порушуєш ПДР.
Далі мені дали витяг законів для вивчення на всяких випадок, ПОДИВИСЬ ЮТУБ,І ТОБІ ВЖЕ НІЦ НЕСТРАШНО . ,
6. Віддавати таку машину на разборку не можна,будуть проблеми з митниками з часом,прийдуть питатись де машина.постукає вам митник в двері,а де машина,а де телевізор і фен який ви везли місяць тому?
7. Страховку робили через нього, бо там якісь супер мега круті знижки в 60%,але ціну хоть вбийте не пам'ятаю![]()
8. Забирайте машини і передавайте гроші за таку машину тільки за межами України,або щоб ви були остистими свідками що людина яка вам продає машину вигнала її офіційно з України,чому так і не знаю,сказали що там кидало бувають якщо у Львові передачу робити,тіпа незаконно,але так до кінця і не зрозумів
Вроді все що знав і пам'ятав детально виклав,якщо щось забув,сорі,згадаю,допишу.
Olexandr писав:принципово не давав би філок якшо все ок,пофігу втратив чи не ,то розказ,в слідуючий раз касарь заплатиш,або десять,а чо,спішив і заробив би більше.взагалі можна без номерів і реестраціі іздити і так більше заробляю.П.С. Тут на перших сторінках все розшифровано і розкладено,а ви далі все живети слухами.Я машину без доків жену в Харків без проблем і пофіг менти,але чи то законно? Вважаю цю тему вже недоцільною,маєш фарт ,плати касарь,ізди рік,два все гуд,а можеш на першому місяці попасти на пятихатку __- лотерея! ІМХО
суперkrot2ks писав:
пс: зверніть будь ласка увага на якість письма,ставте хочаб правильно розділові знаки, вас тоді буде набаго легше зрозумітибез обід
Скажи пожалуйста возможен вариант езды на авто в Украине на польских номерах , но что бы право ездить имели двое граждан Украины?С выездом раз в 10 дней .krot2ks писав:Народ,якщо в когось є купа питань,ліпше тут питайтесь,думаю всім буде цікаво, просто багато почали писати в приват питання і багато з них повторюється.
Хіба комусь контакти до людей треба,тоді пишіть в приват, бо тут не можна
Дмитриус писав:Скажи пожалуйста возможен вариант езды на авто в Украине на польских номерах , но что бы право ездить имели двое граждан Украины?С выездом раз в 10 дней .krot2ks писав:Народ,якщо в когось є купа питань,ліпше тут питайтесь,думаю всім буде цікаво, просто багато почали писати в приват питання і багато з них повторюється.
Хіба комусь контакти до людей треба,тоді пишіть в приват, бо тут не можна
а дальше? якшо я хочу дальше на ній тут їздити? які мої дії?4. Через рік треба виїхати назад в Польшу,саме в Польшу
Можливий, треба просто легалізувати дорученняДмитриус писав:Скажи пожалуйста возможен вариант езды на авто в Украине на польских номерах , но что бы право ездить имели двое граждан Украины?С выездом раз в 10 дней .
Kritik писав:а дальше? якшо я хочу дальше на ній тут їздити? які мої дії?4. Через рік треба виїхати назад в Польшу,саме в Польшу
і чи будуть якісь проблеми, якшо я захочу поїхати нею в ПОльщу на закупи, чи просто покататись по Європі?
почитай законодавство! Там чітко пише що резидент, ввозячи тимчасово транспортний засіб на теритоїю України не має права нікому його передавати. Взагалі. Під питанням навіть чи може хтось їхати за кермом коли власник збоку, але то такеvvityok писав:Можливий, треба просто легалізувати доручення
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей