Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Гараж, покриття підлоги
- federov
- Ім'я:Julia
- Стать:жінка
- Номер:9111
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0

Питання, по покриттю підлоги в ваших гаражах.
Два роки тому в гаражі була вилита бетонна стяжка, основа підлоги також бетон. Після цієї зими підлога в гаражі почала кришитися, швидше за все це через перепад температур та через те, що при заїзді в гараж з автомобіля стікає вода, яка і спричиняє руйнування підлоги, як кажуть в народі вода камінь точить. Така ж карнина і біля вїзду в гараж, та на відкритому балконі над гаражем.
Наразі постало питання, як захистити підлогу від руйнування. Консультанти в маркетах нічого толкового сказати не можуть, рекомендують тільки наливні підлоги та гідроізолюючі мастіки однак як правильно їх застосовувати також не знають. Можливо в когось є досвід боротьби з явищем руйнування підлоги, підкажіть
Два роки тому в гаражі була вилита бетонна стяжка, основа підлоги також бетон. Після цієї зими підлога в гаражі почала кришитися, швидше за все це через перепад температур та через те, що при заїзді в гараж з автомобіля стікає вода, яка і спричиняє руйнування підлоги, як кажуть в народі вода камінь точить. Така ж карнина і біля вїзду в гараж, та на відкритому балконі над гаражем.
Наразі постало питання, як захистити підлогу від руйнування. Консультанти в маркетах нічого толкового сказати не можуть, рекомендують тільки наливні підлоги та гідроізолюючі мастіки однак як правильно їх застосовувати також не знають. Можливо в когось є досвід боротьби з явищем руйнування підлоги, підкажіть
- bossjara
- Ім'я:Антон
- Стать:чоловік
- Номер:59105TC
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
Re: Гараж, покриття підлоги
federov, та вирівняй стяжку бетоном, а зверху залий самовирівнюючою сумішшю слойом міліметрів так в 10 + -... вона руйнуватись не буде від води, та й температуру має витримувати різну. Єдине сильно по ній не товкти нічим бо може потріскати. воно типу як скло - і міцне і крихке. Суміш в всяких епіцентрах. Якшо гараж не великий на 1 машін, ну то теоретично мішка мало б хватити. Ну може 2 піде.... Як застосовувати пише на мішку в інструкції.
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
-
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 2 рази
краска по бетону і наливна підлога тобі в поміч
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
а гідроізоляція + плитка ?
воно то дорого.. але автор нічого не писав про цінові межі.
я собі так робив в хаті (ізоляція ceresit cl52, рідка але застигає і воду ну ніяк не пропускає, спеціально розливав воду на пару суток). і планую на балконі аналогічно, і як будуть гроші то в гаражі. тільки клея для плитки мабуть треба морозостійкий. ну і саму плитку не слизьку.
чим зле ?
воно то дорого.. але автор нічого не писав про цінові межі.
я собі так робив в хаті (ізоляція ceresit cl52, рідка але застигає і воду ну ніяк не пропускає, спеціально розливав воду на пару суток). і планую на балконі аналогічно, і як будуть гроші то в гаражі. тільки клея для плитки мабуть треба морозостійкий. ну і саму плитку не слизьку.
чим зле ?
- RomkoZem
- Ім'я:Роман
- Подякували: 1 раз
в мене залито крошкою, морози виртримує, воду не пропускає, гарно миється, а саме головне міцна, а плиточку навіть і не думав так як вона не витримає навантажень до прикладу таких як підкатний домкрат
zubylo.lviv.ua
- Orrrk
- Ім'я:Орест
- Номер:5620
Можна зробити фобробетон. Або взяти вертоліт десь в оренду і то все зашліфувати ним посипаючи якось спец добавкою або цементом і будеш мати таку підлогу як в всяких епіцентрах..
-
Часто бачу на автосервісах - виложену плитку. Чому не можна поступити по такій же схемі?
Вроді як чиститься добре, миється та міцна (був свідком - молоток впав з висоти ~1,5 метри і нічого... молоток цілий).
Хто, що скаже?
Вроді як чиститься добре, миється та міцна (був свідком - молоток впав з висоти ~1,5 метри і нічого... молоток цілий).
Хто, що скаже?
- bossjara
- Контактна інформація:
плитка - середньої паршивості для підлоги +- 15 баксів за квадрат. нехай гараж має 3 на 5=15 квадратів ітого поза 200 баксів тільки на плитку, а ше клей, а ше покласти(або час або гроші) і шо маєм в результаті? гарну але нафіг не потрібну дорогу підлогу в гаражі
нівеліром - дві години роботи і бюджет десь впятеро менший

нівеліром - дві години роботи і бюджет десь впятеро менший
- vovka
- Контактна інформація:
в хаті я стяжку рівняв таким
http://www.ceresit.ua/products-ceresit/04/cn-69/
результат ясно що краще чим бетон. воно таке ніби гладке але чуть шершаве. і не пилючиться як бетон.
але в гараж певно треба брати щось міцніше, таке напевно підійде
http://www.ceresit.ua/products-ceresit/04/cn-76/
плитка то якщо є гроші. от на сервісі в знайомого 2 підйомники, домкратники якісь тоже є.. ключі там постійно падають, і нічо тій плитці не є.
http://www.ceresit.ua/products-ceresit/04/cn-69/
результат ясно що краще чим бетон. воно таке ніби гладке але чуть шершаве. і не пилючиться як бетон.
але в гараж певно треба брати щось міцніше, таке напевно підійде
http://www.ceresit.ua/products-ceresit/04/cn-76/
плитка то якщо є гроші. от на сервісі в знайомого 2 підйомники, домкратники якісь тоже є.. ключі там постійно падають, і нічо тій плитці не є.
- justfun
- Контактна інформація:
Плитка добре себе рекомендує в гаражі, вже років 5.
i'd rather push my vw than drive a ...
- bossjara
- Контактна інформація:
vovka, 69 хватить... якшо сокирою не рубати - то нічо йому не буде.
-
bossjara,
Але ж гараж на роки! Чи ти не згідний? Давайте дивитись все таки з практичної сторони, що краще... А який у кого кошельок це вже кожному рішати самому...
Я так зрозумів, що в принципі плитка непоганий варіант.
Гаражу уже третій десяток пішов, а цементна стяжка уже запарила - пильно, грязно, в плані уборки жах. От і тема народилась і самому стало цікаво...
Але ж гараж на роки! Чи ти не згідний? Давайте дивитись все таки з практичної сторони, що краще... А який у кого кошельок це вже кожному рішати самому...
Я так зрозумів, що в принципі плитка непоганий варіант.
Гаражу уже третій десяток пішов, а цементна стяжка уже запарила - пильно, грязно, в плані уборки жах. От і тема народилась і самому стало цікаво...
- bossjara
- Контактна інформація:
Novel, та можна і плитку, і ламінат постелити
якшо серйозно - то бетон сам по собі досить міцний. Самовирівнювач його зверху закріпить. Поверхня не буде сипатись і пилитись - буде шось таке як підлога в Ашані, Метро і т.д. І плитка з роками може побитись, і така підлога якшо її спецом вбивати - то посипеться. а так по міцності десь +- тосаме.
не знаю я б собі нге стелив плитку в гараж.... але то я...

якшо серйозно - то бетон сам по собі досить міцний. Самовирівнювач його зверху закріпить. Поверхня не буде сипатись і пилитись - буде шось таке як підлога в Ашані, Метро і т.д. І плитка з роками може побитись, і така підлога якшо її спецом вбивати - то посипеться. а так по міцності десь +- тосаме.
не знаю я б собі нге стелив плитку в гараж.... але то я...
- LADA
- Ім'я:Петро
- Номер:ВС97-39АС
- Контактна інформація:
Тільки пінопласту під низ недавайте
я вже дав
тепер колія в гаражі

можна кинути пити і курити, але кинути матюкатися в нашій країні обставини тобі навряд чи дозволять.
- vovka
- Контактна інформація:
скільки см стяжки дав поверх пінопласту ?LADA писав:я вже давтепер колія в гаражі
- bossjara
- Контактна інформація:
LADA, то тебе хто надовумив
? типу шоб машині в тапки не було зимно? 

- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
що ж то за стяжка така, яка за зиму викришилася ?
В селі заливали станд. цемент М400 + щебінь\пісок , нічого не викришувалося 5 років ні в старому гаражі , ні тепер в новому , хоча інколи калюжі води стояли непогані . По колії авто на ту стяжку кидали дві дошки 50ки смерекові (шириною десь 35 см ), щоб тіпа машина на бетоні не стояла , для цього при заливі стяжки в ще рідкий бетон пхали деревяні бруски, до них потім дошку прибивали . Ну і вентиляція ...

В селі заливали станд. цемент М400 + щебінь\пісок , нічого не викришувалося 5 років ні в старому гаражі , ні тепер в новому , хоча інколи калюжі води стояли непогані . По колії авто на ту стяжку кидали дві дошки 50ки смерекові (шириною десь 35 см ), щоб тіпа машина на бетоні не стояла , для цього при заливі стяжки в ще рідкий бетон пхали деревяні бруски, до них потім дошку прибивали . Ну і вентиляція ...
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
-
LADA,
bossjara,
В принципі покриття яке присутнє в маркетах заслуговує поваги - бо витримує навантаження не мале.

bossjara,
В принципі покриття яке присутнє в маркетах заслуговує поваги - бо витримує навантаження не мале.

- LADA
- Ім'я:Петро
- Номер:ВС97-39АС
- Контактна інформація:
bossjara, та там пінопласт 3см плотність 35 і стяжка 7 см

та там просто під моїм гаражом ше один гараж і шоб нетягнуло сирістю

та там просто під моїм гаражом ше один гараж і шоб нетягнуло сирістю

можна кинути пити і курити, але кинути матюкатися в нашій країні обставини тобі навряд чи дозволять.
- bossjara
- Контактна інформація:
Novel, ну там воно трошки по інакшому робиться і дорожче, але в межах гаража - з самовирівнювача буде шось приблизно таке саме... Я колись в часи бурної молодості
"бавився" в укладача підлоги, так вот на Південному на Футзальному полі нівелір лежить десь 3-6 мм, де як. пробував спецом сокирою рубати - рубається, але дуже тяжко. і там рахуй площа десь 600 з хвостиком квадратів)))Правда самовирівнювач використовуввався не Церезіт а .... от хоть вбий не помню назву, якийсь дорожчий вобщем...

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей