Заливати нормальне масло і він буде служити довго і нудно.А крутити його можно ого-го!До потолка!andriy320e30 писав:я б незказав що 8мьорочні мотори погані .конструкція то шо треба .

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Заливати нормальне масло і він буде служити довго і нудно.А крутити його можно ого-го!До потолка!andriy320e30 писав:я б незказав що 8мьорочні мотори погані .конструкція то шо треба .
ну трошки програє я не спорю,бо їжджу крім десятки ше на пару іномарках,тут частково згіднийApokalipsis писав:в керуванні
можливо тіки тим шо може скорше погнитиApokalipsis писав:в кузові
залежить наскільки розстріляна ходоваApokalipsis писав:в плавності ходу
якшо машина збережена то ніц гірше не будеApokalipsis писав:в якості салону
о тут ти глибоко помиляєшсяApokalipsis писав:в моторі
Мужик розкачагарив до 180 по спідометру, каже що вже страшно але вона ще перлаПетро писав:А обороти він любить набирати,головне не переборщити з тим ( я прозрів з своєї машини мотору-на 4 пер їхати 170(я навіть не дивився на тахометр) і дати 5 пер і ПРИКИНЬ Ваз дальше почав набирати оберти
+1.Цікава машина.Вольво - я це люблю(с)bossjara писав:кстаті в даному випадку я б напевно всьо таки взяв то вольво але то я, мене так пре та й на вигляд вона мені подобається...
Він в мене вже не дуже так тюненийbossjara писав:в варіанті Петра - тюнений по людськи ВАЗ може сміло бути кращим за Сієру. то є раз!
Хз шо там у вас за мотори, але мене на тижні на київській трасі універсал при 160 обігнав. Я чесно трохи сі злєк за ього хлопаsergey писав:Мужик розкачагарив до 180 по спідометру, каже що вже страшно але вона ще перлаПетро писав:А обороти він любить набирати,головне не переборщити з тим ( я прозрів з своєї машини мотору-на 4 пер їхати 170(я навіть не дивився на тахометр) і дати 5 пер і ПРИКИНЬ Ваз дальше почав набирати обертиА в Польщі-Германії ще один кадр 200км\год валить по трасі на 16клапанній 10-ті
ваз 2111 1,6 8кл в моторі масло Арал-машина регулярно літає 140-160 у наших краях,по Польщі більше і поляки дивуються шо ваз НАВІТЬ їдеsergey писав:Германії ще один кадр 200км\год валить по трасі на 16клапанній 10-ті
2111 чи шоVusiko писав: універсал
Петро писав:чи шо
Мотори просто звіріVusiko писав:Хз шо там у вас за мотори, але мене на тижні на київській трасі універсал при 160 обігнав. Я чесно трохи сі злєк за ього хлопа
vw touareg (дизель) 800 тис. на тому маслі відїздив.Петро писав:ваз 2111 1,6 8кл в моторі масло Арал-машина регулярно літає 140-160 у наших краях,по Польщі більше і поляки дивуються шо ваз НАВІТЬ їде
Донецкий писав:Йосип - купи коня, а на здачу вівса
в мене їх нема... походу в всіх хондах їх немаvovka писав:ті гідрокомпенсатори.. якась тупа технологія (недаром на чоткі тазіки форд ставить механіку , і бмв тоже ) ))
Петро писав:о тут ти глибоко помиляєшся -нехай чуть гірший в конях,але таки витримує обороти,звичайно якшо завжди шпіляти його по повному то кожному мотору жопа прийде.А обороти він любить набирати,головне не переборщити з тим ( я прозрів з своєї машини мотору-на 4 пер їхати 170(я навіть не дивився на тахометр) і дати 5 пер і ПРИКИНЬ Ваз дальше почав набирати оберти
Хтось тут пукнув - цитатою.axel писав:Novel писав:Fobos, Я щось пропустив!? До чого тут та загадка з підвісками різних автомобілів?
" нуу.. тиии не обіжайся на мене, но тобі Єкатєріна етого нє понять" ©
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей