А так аж 27 переможців на кілька мільйонів клієнтів... якось не дуже віриться, що мені колись пощастить з таким співвідношенням

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
є класний поліроль для пластика ванільний.cat-yellow писав:час від часу або пахнючку якусь на бали беру, або омивач...
дурниці......... 100%cat-yellow писав:питання тілтки чи то простим людям чи
2 братам, 5 кумам і 20 далеким родичам керівників кантори
а ну да, ну даButs писав:думаю власники призових вольво, фольців і призового палива іншої думки про фішку.Погуглив: 2 вольво, 5 фольців, 20 комплектів зимових коліс...
BOXER писав:а ну да, ну да![]()
Був на Шелі 1 раз за всю його історію. Як тільки відкрились на кільцевій. Побачив знайомі обличчя "хіміків", що бадяжили "бензин" на совкових АЗС, ще у 90-ті роки. З тих пір оминаю Шелл і не лише цей, а й всі решта десятою дорогою...weber писав:А з чого ви взяли що на Шелі краща бенза, ніж на Окко чи деінде?
Мабуть стереотип, Шел - міжнародний бренд і там не може бути не круто![]()
Пишу, бо сам так вважаюАле навмисно не їду хз куди заправлятись на Шел.
ти тільки забув одну дрібницю, це якість бензину, якщо вона буде така як в європі без питань я готовий платити і 15 грн за літер.Andriy01 писав:Якщо продукти в нас значно дорожчі ніж в Європі, то дуже дивно, чому бензина значно дешевша? Щось не сходиться. Думаю, скоро все буде як в Європі. Ми ж всі туди хотіли..)
не все... ціни будуть європейські а зарплати українські.Andriy01 писав:Думаю, скоро все буде як в Європі
Абісняю. Собівартість бензину в ціні і у нас, і в Європі та сама. Відмінність у тому, що у них в ціну бензину включено набагато більше зборів всяких - на дороги, на екологі і т.п.Andriy01 писав:Якщо продукти в нас значно дорожчі ніж в Європі, то дуже дивно, чому бензина значно дешевша? Щось не сходиться. Думаю, скоро все буде як в Європі. Ми ж всі туди хотіли..)
А ще заворушення в них які недавно були і продовжуються, ще італію можна додати, трощать палять, розбивають...AndrewK писав:В Іспанї 1,3 Євро.Ми не так далеко.
А що цікаво, зарплати в них 850-1200
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей