тобто?andriy320e30 писав:по керованості недуже .там ж червяк зато надійний

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тобто?andriy320e30 писав:по керованості недуже .там ж червяк зато надійний
в машинах з червячною рульвою колонкою нема чутливості руля .їдеш тіпа на мерсі :)zelja писав:тобто?andriy320e30 писав:по керованості недуже .там ж червяк зато надійний
хз хз тобто ям не чути і руль не бє по пальцям коли на бардюр заїзджаєш!?andriy320e30 писав:в машинах з червячною рульвою колонкою нема чутливості руля .їдеш тіпа на мерсі :)
та .але повертєш рульом а вона їде прямо :)zelja писав:хз хз тобто ям не чути і руль не бє по пальцям коли на бардюр заїзджаєш!?andriy320e30 писав:в машинах з червячною рульвою колонкою нема чутливості руля .їдеш тіпа на мерсі :)
тільки на льоді , а шо на БМВ інакша рульова система стоїть? ну я про задньопривідні :)andriy320e30 писав:повертєш рульом а вона їде прямо :)
не треба тормоз тримати передній привід так само їде прямоandriy320e30 писав:та .але повертєш рульом а вона їде прямо
zelja писав:тільки на льоді , а шо на БМВ інакша рульова система стоїть? ну я про задньопривідні
от відразу видно шо ви власники кораблів :)Apokalipsis писав:не треба тормоз тримати передній привід так само їде прямо
в тройках тільки рейка .і в деяких пятьорках новіших тоже .але спорткар має бутиzelja писав: а шо на БМВ інакша рульова система стоїть? ну я про задньопривідні :)
ахаххахахахаахStuff писав:а в сієру хіба срати ходити
але він надійний і в ньому немає чому ламатися. + недорогий.Stuff писав:за ті гроші так точно, Г2 морально устаріле униле тачко,
йо...ний встидStuff писав:а в сієру хіба срати ходити
Ти собі Хонду зараз купив чи що?Stuff писав: я б казав шукати старого акорда або цівік кіоск,
YESaxel писав:Ти собі Хонду зараз купив чи що?
до чого тут ВАЗ, коли в них:Apokalipsis писав:вічно вам на вазі кататись бажаю
andriy320e30 писав:Авто: bmw e30 318is
zelja писав:Авто: Ω
Я по твоїх постах то відразу усьокStuff писав:YESaxel писав:Ти собі Хонду зараз купив чи що?EK 2000 Milano RED
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 29 гостей