зливай меніVusiko писав: бо мені ще літрів 200 лишається

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
зливай меніVusiko писав: бо мені ще літрів 200 лишається
Бо він як правило чистий, в нас чистого 95-го просто немає.twin писав:перейшов на 92-й, розхід чомусь став менший..
А я що казав?Залатие слава Юрий Венидиктовичmastergid писав:двигун обертається від трансмісії і все
я шось не шарю - а поршні ходять в той момент?vovka писав:тому що нема змісту подавати бензин якщо мотор і так крутиться. йому шо не пофіг від чого він буде крутитися - від бензину чи від коліс ))
газ?OKurylyshyn писав:СПБТ рулить.....
ОМГBOXER писав:а поршні ходять в той момент?
я ж за ту фігню не платив - так просто взяв по старій дружбі покористуватися (інтересно все-таки, тим більше ше маю тиждень часу)Liuskywalker писав:ще неодимовий магніт на магстраль і проставку-завихрювач в карб
як тільки ціна починаю рости, активізуються добродії з "приборчиками, які заперечують закони фізики"proxys писав:в мене, наприклад, зараз стоїть один цікавий приборчик
ну а куда вони діваються ))) ясно шо ходять.. колеса ж їх крутять через коробку (колесо-коробка-колінвал-шатун-поршень: отакий ланцюжокBOXER писав:я шось не шарю - а поршні ходять в той момент?
на дриглі 1,6л ? Щось не віриться , хіба їздити 60-70 на прямій передачі, і до тих 60 хвилину розганятися . Хай це на трасі, все одно.... ну нафіг таку їзду !borodatos писав:розхід зараз 5.2-5.3
Liuskywalker писав:правдоподібна цифирь розходу як на ВАЗ
ну стоячи такого не будеLiuskywalker писав:І при такому можна їздити ?
хіба сам зубочисткою дюзи позакриваєш жиби менше текло а капалоLiuskywalker писав:mastergid, а ти ОЗОНи чіпувати не вмієш ? А то 11 -12 л по місту ..
тут непопулярне таке гаслоtalk2002 писав:не ездиш и экономиш
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей