ніколи в жизні, Йосип, не роби дурницьzelja писав:Йосип підназбирай лавехи і купляй омегу 97-99 років!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ніколи в жизні, Йосип, не роби дурницьzelja писав:Йосип підназбирай лавехи і купляй омегу 97-99 років!
я би не купив аструBOXER писав:ніколи в жизні
нє. але знаючи скільки народ вкладує в той опельовський шрот кінця 90-х мені печально стає на душіzelja писав:а шо краще сієру купити
ВОТ І ГОВОРЮ АСТРА - ПУДЕЛКО ДЛЯ ДАМBOXER писав:а омега універсал це взагалі катафалк
Ну я йому не пропоную карван брати.... седанчегBOXER писав:то вже вибирається залежно від потреб
люди самі вибирають той шрот (який дійсно має бути на шроті а не по вулицях іздити) .... І вкладають 100500 паперів .... посто треба вибрати в нормальному стані , так як я ... І витрачати грошей по мінімумі .... я останній раз ходову робив приблизно рік назад і нічого не турбує.... Мотор масло жре помінімумі... 100-150 на 1000км і це не прікол.. кузов в хорошгому стані ... а машина дійсна варт а уваги , писи Астра виглядає класно но місця там реально вафлі.....BOXER писав:в той опельовський шрот
і скільки в нормальному стані коштує? не менше 7 кусків, правда?zelja писав:посто треба вибрати в нормальному стані , так як я
стоп. в Астрі я регулярно вожу крім себе 4-х людей: жінка, батьки ззаду і ше хтось один (як колиzelja писав:но місця там реально вафлі.
а я б купивBOXER писав:я б ніколи не купив універсал без потреби
Думаєш вони дешеві?Таврію\Славуту зняли з виробництваvovka писав:плюси:
- запчастини як на таврію
vovka писав:- ше не іномарка але вже і не ваз. по салону.
Що є то єvovka писав:машина в принципі нецікава (дизайн, управління, динаміка - тут повний ноль). але по великому рахунку то все фігня, і плюси то для більшості людей перекриють.
ну в мене ті знайомі шо взяли сенс.. один перебрав ходову.. в нього ше девятка є. не дорожче казав 100% в результаті вийшло. ну він ше прокладку ГБЦ міняв. тоже як на ваз. але там і ціна сенса була інтересна, навіть не 4к. а до коробки не дивився.. то шо 5 чуть виє.. ну так вона і на 90% вазах підвиває.sergey писав:Думаєш вони дешеві?
шоб було більше місця і взагалі все афігенно то треба заробляти баблоApokalipsis писав:але коробка-зло і місця мало
ага а потім ще всім розказувати і писати шо та машина як і всі інші тої марки повне гавноvovka писав:нерозумію тої тяги в народу - за 3 рубля взяти корабель бізнес класу, а потім на шарову місяць працювати і постійно шось в машині крутити, підварювати, підмальовувати. на то тупо шкода часу і з нашими майстрами тільки нерви собі попсуєш )))
7-8BOXER писав:не менше 7 кусків, правда?
кожному своє ,але більшості хочеться машину побільше і по комфортніше , недивно що внас стільки жипів їздить....BOXER писав:в Астрі я регулярно вожу крім себе 4-х людей: жінка, батьки ззаду і ше хтось один (як коли) + повний багажник баклаг з водою і речима. при -40 і їзді по області нічого не зачіпаю і всім комфортно їхати. питання: нашо мені з моїм ростом в 175 см. шось більше? тим більше 80% часу я взагалі сам їжджу при чому по Львову :)
а декому поменше по спортивнішеzelja писав:,але більшості хочеться машину побільше і по комфортніше
Та й бабоси за той час можна заробитиvovka писав:на то тупо шкода часу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 31 гостей