Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Збив тварину - візьми і закопай!
MAGYLA
Дякував (ла): 12 рази
Подякували: 4 рази
Re: Збив тварину - візьми і закопай!

Повідомлення MAGYLA » Пон, 02 квітня 2012, 16:11

Sally писав:нікого не кусаю і не хворію різними заразними хворобами
чим докажеш? :D
а чого ж про всіх Шаріків так кажеш? сама ж починаєш всіх під одну планку рівняти. Так само як і серед людей є неврівноважені, так і серед тварин, але це не означає, що всіх підряд вбивати треба
п.с. в домашньої собаки прививок як правило побільше ніж в тебе буде, якщо за нею слідкують
Sally писав:А якщо бродячий пес комусь наробить шкоди, то він собі і далі буде гуляти і наражати на небезпеку дорослих і дітей!
а ящо ти когось завтра зіб"єш на машині? може її вже сьогодні спалити чи на метал здати? це все припущення
я розумію що є випадки нападу бродячих собак, але нападів людей на людей явно по більше буде. просто не треба кидатись в крайнощі.

п.с. китайці теж колись всіх горобців постріляли, потім памятник їм ставили :)
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела

Thug
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення Thug » Пон, 02 квітня 2012, 16:13

MAGYLA писав:просто не треба кидатись в крайнощі
О! :beer

MAGYLA
Дякував (ла): 12 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення MAGYLA » Пон, 02 квітня 2012, 16:13

Thug писав:
Sally написав
:
MAGYLA написав:
я не гавкаю на людей, не кидаюсь на дітей, нікого не кусаю і не хворію різними заразними хворобами, розносячи їх по всіх усюдах! а якщо хтось має претензії до мене, то може вияснити їх через міліцію і суд, за шкоду я буду сидіти в тюрмі як максимум, або сплачу штраф як мінімум. А якщо бродячий пес комусь наробить шкоди, то він собі і далі буде гуляти і наражати на небезпеку дорослих і дітей!
Thug відредагуй повідомлення, то не я той бред писав ;)
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела

Thug

Повідомлення Thug » Пон, 02 квітня 2012, 16:18

MAGYLA, хулєра... уже не можу :facepalm вибач
Тут якийсь таймер є, через парканадцять хвилин редагувати не дає

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3

Повідомлення Sally » Пон, 02 квітня 2012, 16:22

Thug писав:Ти можеш обгрунтувати, чим люди кращі від тварин?
:facepalm Люди і тварини це різні категорії, порівнювати хто кращий і хто гірший неможливо! Люди живуть за своїми правилами і зі своїми пріоритетами, тварини повинні жити в природі і мати право жити за своїми правилами, які встановлює їм природа, бо тільки дотримання цих правил забезпечує баланс в природі, так само як і дотримання правил співжиття людей дає можливість не перетворити це життя в хаос. Я розумію, коли протестують про того, щоб не розширювати дорогу, бо це знищення місця проживання диких тварин, коли протестують проти шкідливого виробництва, яке забруднює довколишні водойми і нищить природу, коли виступають проти знищення унікальних лісів, які є місцем проживання унікальних тварин (бо це все збалансовано розвивалось століттями), але коли хтось має намір знищити собак, які розмножуються серед міста і нікому непотрібні, які харчуються сміттям і не грають в природі абсолютно ніякої ролі, то це зовсім інша справа! трошки абсурдно, виходить, що з тваринами, які мають жити у природі, доводиться співживатись у людському світі і незрозуміло за якими правилами з ними треба жити - чи за тими, що люди встановили для себе, чи за тими, які мають тварини для себе? Захисники тварин в цивілізованому світі піклуються про те, щоб тварини не тинялись безпризорно по вулицях, наражаючи людей і себе на небезпеку, не були змушені жити за людськими законами, бо за ними вони жити не можуть! А чим займаються у нас захисники тварин? плачуть, що довкола всі іроди і знущаються з бідних песиків :facepalm чом би не пошукати фінансування і не забезпечити бідним песикам підходяще ДЛЯ НИХ життя?! Наразі цього не робиться, а те, що робиться, то не захист.
zubylo.lviv.ua

Yust

Повідомлення Yust » Пон, 02 квітня 2012, 16:25

Thug писав:Ти можеш обгрунтувати, чим люди кращі від тварин?

ну крім того, що люди ходять до церкви, на роботу і платять за комунальні послуги?
Я можу. Люди мають безсмертну душу. :angel
Пан Адмін не написав - збив людину-закопай. А написав збив тварину - закопай. І ніхто тебе за це не судитиме. Бо шосе - то не територія тварин. Одним словом ДПС - дай псові сотню.
Шукаючи Європу ми знайшли Україну.

Thug

Повідомлення Thug » Пон, 02 квітня 2012, 16:34

Sally писав: Люди і тварини це різні категорії, порівнювати хто кращий і хто гірший неможливо!
Де таке написано?

Я все ще хочу отримати пояснення чим люди кращі.
Sally писав:Люди живуть за своїми правилами і зі своїми пріоритетами, тварини повинні жити в природі і мати право жити за своїми правилами, які встановлює їм природа, бо тільки дотримання цих правил забезпечує баланс в природі, так само як і дотримання правил співжиття людей дає можливість не перетворити це життя в хаос.
Розумно. Але "вбити всіх собак" - це уже втручання в їхнє право. Те, що людина набудувала міста, приручила собаку, а потім викинула - не причина позбавляти собаку життя, правда ж? Ще й шляхом отруєння.

До речі, отруту можуть і коти поз'їдати. Зменшиться популяція вуличних котів - тобі всі взвиють, бо зросте популяція мишей і щурів. Це називається баланс у природі.
Sally писав: Я розумію, коли протестують про того, щоб не розширювати дорогу, бо це знищення місця проживання диких тварин, коли протестують проти шкідливого виробництва, яке забруднює довколишні водойми і нищить природу, коли виступають проти знищення унікальних лісів, які є місцем проживання унікальних тварин (бо це все збалансовано розвивалось століттями), але коли хтось має намір знищити собак, які розмножуються серед міста і нікому непотрібні, які харчуються сміттям і не грають в природі абсолютно ніякої ролі, то це зовсім інша справа!
Ти знову змішуєш грішне з праведним. Протестували проти масових отруєнь собак. Бо а) це небезпечно для людей б) це небезпечно для господарських собак в) це надто важка смерть. Спосіб дикунський. г) Це зробив невідомо хто. І хочеться тобі чи ні - це протизаконно. За це світить тюрма.
Sally писав: Захисники тварин в цивілізованому світі піклуються про те, щоб тварини не тинялись безпризорно по вулицях, наражаючи людей і себе на небезпеку, не були змушені жити за людськими законами, бо за ними вони жити не можуть! А чим займаються у нас захисники тварин? плачуть, що довкола всі іроди і знущаються з бідних песиків :facepalm чом би не пошукати фінансування і не забезпечити бідним песикам підходяще ДЛЯ НИХ життя?! Наразі цього не робиться, а те, що робиться, то не захист.
Боже, ти відкрила очі! Он воно я все. Я не знаю, кого ти називаєш нашими захисниками тварин, але явно когось не того.

Слухай, ну ти черговий раз показуєш, що поняття не маєш хто і що робить, але
така переконана, що все робиться неправильно. Самій не смішно?

Thug

Повідомлення Thug » Пон, 02 квітня 2012, 16:36

Yust писав: Я можу. Люди мають безсмертну душу. :angel
OMG

I see dead people!
Зображення

:shout

Apokalipsis
Ім'я:Ігор

Повідомлення Apokalipsis » Пон, 02 квітня 2012, 16:38

Sally писав: я не гавкаю на людей, не кидаюсь на дітей, нікого не кусаю і не хворію різними заразними хворобами
то ти свята? а звідки я знаю що в тебе немає тюбіку ти не ходиш по вулиці і не розносиш заразу? або чи в тебе нема глистів і ти своїми не митими руками в трамваї вішаєш яйця?
чи вершина творіння не хворіє? :facepalm
я вже давно зрозумів що ти дурна баба :facepalm :facepalm
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!

Yust

Повідомлення Yust » Пон, 02 квітня 2012, 16:51

Sally, ти дуже розумна красуня і ми з тобою разом будимо давити машинами псів і стріляти у них з рогаток! :oops

Thug

Повідомлення Thug » Пон, 02 квітня 2012, 16:53

Yust, не боїшся, що її чоловік тобі морду начистить за подібні пости? :shout

Sally

Повідомлення Sally » Пон, 02 квітня 2012, 16:58

Thug писав:Де таке написано?Я все ще хочу отримати пояснення чим люди кращі.
:facepalm наша пісня гарна нова, починаймо її знову. я розписала спеціально для тебе цілий пост з обгрунтуванням, чому безпризорні (тобто дикі) тварини не можуть жити разом з людьми, вже не знаю, чи ти не зрозумів ані слова (а підозрюю, що саме так і є), чи ти просто безладно повиділяв цитування не читаючи, чи що там у тебе в голові взагалі, але я дала тобі вичерпну відповідь, чому людей і тварин порівнювати неможна! якщо ти можеш заперечити хоч одну тезу і обгрунтувати своє заперечення, то зроби це, наразі просто бала...слова слова слова...
Thug писав:Те, що людина набудувала міста, приручила собаку, а потім викинула - не причина позбавляти собаку життя, правда ж?
правда. і людина не має права сприяти розмноженню тварини, якій нема місця ні в дикій природі, ні в людському світі. Правда? Однак тварини живуть і плодяться, викинув одну тварину - розплодилась сотня! це злочин проти тварин не менший, ніж їхнє вбивство! і ніхто нічого не робить.
Thug писав:Слухай, ну ти черговий раз показуєш, що поняття не маєш хто і що робить
а ХТО ЩО робить?!?!?! ніхто нічого не робить, крім як протестує! Коли щось робиться, то це видно, а якщо не видно, то це просто забавки!
Apokalipsis, ти ще замалий, щоб зрозуміти, що такими словами ти втрачаєш залишки своєї чоловічої гідності, тому, зважаючи на твій юний вік, відсутність досвіду і юнацький максималізм, я не буду тиснути на "!" з поясненням "хамство", але ти подумай про це.
zubylo.lviv.ua

Sally

Повідомлення Sally » Пон, 02 квітня 2012, 16:59

Thug писав:не боїшся, що її чоловік тобі морду начистить за подібні пости?
а ти не боїшся, що начистить тобі? :shout
zubylo.lviv.ua

Apokalipsis

Повідомлення Apokalipsis » Пон, 02 квітня 2012, 17:01

Sally писав:ти ще замалий, щоб зрозуміти, що такими словами ти втрачаєш залишки своєї чоловічої гідності, тому, зважаючи на твій юний вік, відсутність досвіду і юнацький максималізм, я не буду тиснути на "!" з поясненням "хамство", але ти подумай про це.
та можеш тиснути ! скільки влізе

просто у деяких людей нема душі,
вихід простий -не голосуйте за янукавича
і прийміть законодавство по відношенню до тварин від любої цивілізованої країни :facepalm -все

Thug

Повідомлення Thug » Пон, 02 квітня 2012, 17:02

Sally писав: а ХТО ЩО робить?!?!?! ніхто нічого не робить, крім як протестує! Коли щось робиться, то це видно, а якщо не видно, то це просто забавки!
Та що ти можеш бачити? Ти що, спеціаліст? Ти проводила якісь перевірки? Ти взагалі знаєш де дивитися? :facepalm
Щоб щось бачити - треба цікавитися. А ти побачила новину про акцію і вирішила, що це все, що робиться... ппц :facepalm

Так, могло би робитися ще більше. Але міській владі це не цікаво. Вони знають кращі способи як бабло розпиляти.

Thug

Повідомлення Thug » Пон, 02 квітня 2012, 17:03

Sally писав:
Thug писав:не боїшся, що її чоловік тобі морду начистить за подібні пости?
а ти не боїшся, що начистить тобі? :shout
А мені то за що? Я ще не називав його підкаблучником. Ой! Назвав! :facepalm :shout

Yust

Повідомлення Yust » Пон, 02 квітня 2012, 17:15

Thug писав:Yust, не боїшся, що її чоловік тобі морду начистить за подібні пости? :shout
Не посміє! Якщо він знатиме, як я поводжуся з псами... 8-)
ПЕС. А поводжуся коректно, як і рекомендує пан Адмін - закопую. Правда котів я люблю.

Sally

Повідомлення Sally » Пон, 02 квітня 2012, 17:16

Thug писав: Ти взагалі знаєш де дивитися?
я тобі скажу де дивитись! візьми свою дитину, а якщо нема то близьку тобі дитину і піди на один з львівських дитячих майданчиків. нехай дитина собі там повачиться, пориється в піску, побудує пасочки, покатається на качелях. якщо якимось дивом вона не влізе в собаче гімно, то тоді можна буде говорити про результати, а наразі результатів нема.
Thug писав:Так, могло би робитися ще більше. Але міській владі це не цікаво
ти знаєш, я є в одній з неприбуткових громадських організацій, можу тобі точно сказати, що було би бажання, то знайшлись би можливості. а так бажання нема не тільки в міської ради...
Thug писав: ще не називав його підкаблучником. Ой! Назвав!
це слова слабкого духом чоловіка ;) в моїй сім"ї патріархат, хоч це звичайно може здатись для тебе дивним :happy але ці твої слова дуже багатозначні, мене це тішить :happy все ауфвідерзеєн! я поїхала до львова, раптом що то закопувати дохлих собак не буду... :happy
zubylo.lviv.ua

Apokalipsis

Повідомлення Apokalipsis » Пон, 02 квітня 2012, 17:19

Sally писав:я тобі скажу де дивитись! візьми свою дитину, а якщо нема то близьку тобі дитину і піди на один з львівських дитячих майданчиків. нехай дитина собі там повачиться, пориється в піску, побудує пасочки, покатається на качелях. якщо якимось дивом вона не влізе в собаче гімно, то тоді можна буде говорити про результати, а наразі результатів нема.
показуєш далі свою глупоту :facepalm
а домашні пси напевно сруть в ямки :D

Thug

Повідомлення Thug » Пон, 02 квітня 2012, 17:22

Sally писав:
Thug писав: ще не називав його підкаблучником. Ой! Назвав!
це слова слабкого духом чоловіка ;) в моїй сім"ї патріархат, хоч це звичайно може здатись для тебе дивним :happy але ці твої слова дуже багатозначні, мене це тішить :happy все ауфвідерзеєн! я поїхала до львова, раптом що то закопувати дохлих собак не буду... :happy
Аааа... то тому ти тут намагаєшся відриватися і командувати? Передай привіт чоловікові. За патріархат поважаю! :shout
Sally писав: я поїхала до львова, раптом що то закопувати дохлих собак не буду... :happy
Панаєхало тут! :angry :shout

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 29 гостей