Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Збив тварину - візьми і закопай!
Sally
Ім'я:Оля
Стать:чоловік
Номер:B3
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Збив тварину - візьми і закопай!

Повідомлення Sally » Пон, 02 квітня 2012, 14:41

Thug писав:А якщо хтось вб'є людину - ти йому вдячна, бо він сприяє нерозмноженню потенційних вбивць, злодіїв, бомжів, наркоманів, гвалтівників і збоченців?
якщо людина небезпечна для суспільства, то вона ізолюється від суспільства! А якщо тварина небезпечна для суспільства?! Ніде у світі не можна підгодовувати бродячих або диких тварин, не можна сприяти розмноженню тварин, узалежнюючи їх від людини, при цьому не піклуючись про них! Бо тварини повинні перебувати у балансі, якщо якась популяція ШТУЧНО збільшується, то це означає, що якась інша популяція від цього страждає і баланс порушується, а відновити його надзвичайно складно і для збереження всього навколо доводиться діяти жорстокими методома тільки тому, що етап лояльних методів вже пропущений! Це якесь дурне переконання, що людина може допомогти тварині нагодувавши її і давши їй можливість розмножуватись! Тварина має жити окремо від людей, або разом з людино, яка про неї піклується! А поки у нас смітники у вільному доступі для собак і вони мають чим харчуватись, то їхня популяція буде рости з шаленими темпами, поки ситуація абсолютно не вийде з-під контролю! І тоді сльози будуть не за тваринами, а за людьми!
zubylo.lviv.ua

Sally

Повідомлення Sally » Пон, 02 квітня 2012, 14:42

Liuskywalker писав:а як цілу тему в ігнор запихнути?
силою волі :D
zubylo.lviv.ua

Thug

Повідомлення Thug » Пон, 02 квітня 2012, 14:46

Sally писав: якщо людина небезпечна для суспільства, то вона ізолюється від суспільства! А якщо тварина небезпечна для суспільства?!
Ок. Але ви ж навіть не хочете розбиратися, чи Шарік замислив щось зле чи нє. Ви хочете, щоб вони всі повиздихали без розбору. Значить і людей можна... ну скажем в газенвагени. Уже був один такий... давно... плоха кончіл.

Sally писав: Ніде у світі не можна підгодовувати бродячих або диких тварин, не можна сприяти розмноженню тварин, узалежнюючи їх від людини, при цьому не піклуючись про них!
Брехня і вигадки.
Sally писав: Це якесь дурне переконання, що людина може допомогти тварині нагодувавши її і давши їй можливість розмножуватись!
Ти взагалі читаєш, що інші пишуть? Захисники тварин проти розмноження вуличних тварин. І їх діяльність полягає зовсім не в тому, щоб дати сосиску собачці на вулиці :facepalm
Sally писав: ситуація абсолютно не вийде з-під контролю! І тоді сльози будуть не за тваринами, а за людьми!
:facepalm

Це називається чув грім, та не знаю де він. Але зате маю багато думок на цю тему :shout

Sally

Повідомлення Sally » Пон, 02 квітня 2012, 14:56

Thug писав:Ти взагалі читаєш, що інші пишуть? Захисники тварин проти розмноження вуличних тварин. І їх діяльність полягає зовсім не в тому, щоб дати сосиску собачці на вулиці
а в тому, щоб прокричати, що тварин б"ють? собака покусав дитину прямо на вулиці, кілька днів цей собака розгулює по вулицях, люди видзвонюють по інстанціях, а там їм кажуть "спостерігайте за ним" - то це діяльність захисників тварин?! нема ніяких захисників тварин, є просто балабольство, яке не підкріплюється жодними конкретними вчинками, бо нічого не міняється!
Thug писав:Брехня і вигадки.
ти спочатку поцікався, а потім будеш розказувати! То так само дурнуваті туристи в єгипті де прекрасний підводний світ набирають жмені хліба і йдуть годувати рибок, а потім кажуть: ой вони бідненькі такі голодні, так накинулись на хліб, ніхто ж їх не годує, а потім: ах ах ми там були там акули плавали.. аякже! звичайно що плавали, ви ж придурки перед тим втрутились в природнє середовище! І написано ж всюди не годувати риб, але ж хто ті оголошення читає?! так само в заповідниках написано всюди не годувати тварин, але ж хто то читає!? кому то цікаво!? якщо можна себе відчути благодійником і великим любителем тварин нагодувавши їй і змінивши природній баланс.
Thug писав:Ок. Але ви ж навіть не хочете розбиратися, чи Шарік замислив щось зле чи нє
я не хочу розбиратись в характері шаріка, бо я боюсь собак і мені байдуже, який собака на мене гавкає, для мене стрес і від малої шавки, і від величезно бійцівського пса без намордника! чому я маю переживати той стрес?!
zubylo.lviv.ua

Thug

Повідомлення Thug » Пон, 02 квітня 2012, 15:04

Sally писав: а в тому, щоб прокричати, що тварин б"ють? собака покусав дитину прямо на вулиці, кілька днів цей собака розгулює по вулицях, люди видзвонюють по інстанціях, а там їм кажуть "спостерігайте за ним" - то це діяльність захисників тварин?! нема ніяких захисників тварин, є просто балабольство, яке не підкріплюється жодними конкретними вчинками, бо нічого не міняється!
Жінко! Зупинись! Ти не знаєш хто і куди дзвонив, але чомусь вирішила, що дзвонили до якихось "захисників тварин", яких немає :facepalm
Ну припиніть уже тут гадити, якщо не володієте питанням хто і чим у Львові займається.

Ти ж сама нікуди не дзвонила і нічого не зробила. Зате уявила себе ще одним борцем за прекрасний світ без тварин :facepalm
Sally писав:ти спочатку поцікався, а потім будеш розказувати! То так само дурнуваті туристи в єгипті де прекрасний підводний світ набирають жмені хліба і йдуть годувати рибок, а потім кажуть: ой вони бідненькі такі голодні, так накинулись на хліб, ніхто ж їх не годує, а потім: ах ах ми там були там акули плавали.. аякже! звичайно що плавали, ви ж придурки перед тим втрутились в природнє середовище! І написано ж всюди не годувати риб, але ж хто ті оголошення читає?! так само в заповідниках написано всюди не годувати тварин, але ж хто то читає!? кому то цікаво!? якщо можна себе відчути благодійником і великим любителем тварин нагодувавши їй і змінивши природній баланс.
Я тобі про вуличних тварин. а не про рибок в Єбипті :facepalm

Sally писав: я не хочу розбиратись в характері шаріка, бо я боюсь собак і мені байдуже, який собака на мене гавкає, для мене стрес і від малої шавки, і від величезно бійцівського пса без намордника! чому я маю переживати той стрес?!
У мене стрес від мудаків навколо. І кого це хвилює? Так само нікого не хвилює твій стрес від гавкання собаки. Лікуйте нерви, якщо один гавкіт у вас спричиняє розлади психіки і істерію :facepalm

Sally

Повідомлення Sally » Пон, 02 квітня 2012, 15:24

Thug писав:Ти не знаєш хто і куди дзвонив, але чомусь вирішила, що дзвонили до якихось "захисників тварин", яких немає
ти виносиш з моїх слів тільки те, що хочеш винести! я тобі розказую про конкретний випадок, який відбувається у мене на очах! а тобі все здається, що то якісь вигадки. ні, це не вигадки, це так є! захисники невидимі..
Thug писав:Так само нікого не хвилює твій стрес від гавкання собаки
от власне, якраз тому, що всім насрати на довоколишніх людей, ми живемо в такому чудовому суспільстві і дехто шукає втіхи в собаках, замість того, щоб зрозуміти людей *крутить тобі пальцем біля віска*
zubylo.lviv.ua

Thug

Повідомлення Thug » Пон, 02 квітня 2012, 15:28

Sally, ти читаєш тільки і'мя того хто тобі відповідає?
Куди дзвонили ті люди і до чого тут захисники?

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Пон, 02 квітня 2012, 15:35

Sally, :facepalm :facepalm
INTE®©ULLE®™

Sally

Повідомлення Sally » Пон, 02 квітня 2012, 15:42

hrdrive, точно! блін ти ж тут живеш давно, скажи моїм сусідам, хай своїх друзів людини тримають при собі, бо вони бігають довкола, гавкають на всіх і кидаються під машини (або просто лежать посеред "дороги" і не втупаються, навіть якщо на них їдеш. :shock ) :D наразі сусіди на слова не реагують :facepalm
zubylo.lviv.ua

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 02 квітня 2012, 15:43

Thug писав:Ти, напевно, дуже хвилювався, коли це писав. Бо я шось не поняв ніфіга. Якийсь кіт з ведмедем, руками щось треба спробувати зробити
пояснюю більш детально, якщо щось незрозуміло.

неконтрольовані собаки (неважливо чи то бродячі чи вони мають власника) створюють небезпеку для дітей і людей. а ти пропонуєш писати скарги які нічого недають і чекати поки шось станеться :facepalm

а я тобі порівнюю з життям у дикій природі. от знайди в лісі берлогу ведмедя з дітьми, або до кабана зайди ))) і навіть нічого не роби а просто підійди чим поближче :))) думаю тобі не вдасться гуляти там довго ))) то чому неконтрольовані пси мають гуляти і робити шо хочуть біля нас і наших дітей.

я наприклад деколи валю з гаражів через ліс і рядом бігає і гавкає виводок псів. руками з ними нічого не зробиш, тіки гірше буде, тому деколи жалію що немаю дробовика.
ти ніколи не бачив пітбуля без намордника в дитячій пісочниці ? :surprised

Thug

Повідомлення Thug » Пон, 02 квітня 2012, 15:51

vovka писав:
Thug писав:Ти, напевно, дуже хвилювався, коли це писав. Бо я шось не поняв ніфіга. Якийсь кіт з ведмедем, руками щось треба спробувати зробити
пояснюю більш детально, якщо щось незрозуміло.

неконтрольовані собаки (неважливо чи то бродячі чи вони мають власника) створюють небезпеку для дітей і людей. а ти пропонуєш писати скарги які нічого недають і чекати поки шось станеться :facepalm

а я тобі порівнюю з життям у дикій природі. от знайди в лісі берлогу ведмедя з дітьми, або до кабана зайди ))) і навіть нічого не роби а просто підійди чим поближче :))) думаю тобі не вдасться гуляти там довго ))) то чому неконтрольовані пси мають гуляти і робити шо хочуть біля нас і наших дітей.

я наприклад деколи валю з гаражів через ліс і рядом бігає і гавкає виводок псів. руками з ними нічого не зробиш, тіки гірше буде, тому деколи жалію що немаю дробовика.
ти ніколи не бачив пітбуля без намордника в дитячій пісочниці ? :surprised
Ну знову змішалися коні і люди :facepalm

Де я пропонував писати заяви? :facepalm
Я намагався з'ясувати куди дзвонили ті люди, про яких казала Саллі. Здається вони просто дзвонили в рейку три рази, або Саллі нічого про це не знає, але хоче споспілкуватися :shout

Про небезпеку від собак погоджуюсь. Я з висловленими методами боротьби не погоджуюся.

Про дику природу приклад... ну це все одно що я тобі скажу: "Люди погані і їх треба вбивати! Чому? А ти свою дитину відправ у камеру до маніяка-вбивці. Побачиш!" В даному випадку гіперболізація руйнує все.

І про пітбуля без намордника я вже писав - цілком схвально поставлюся, якщо хтось дасть його власнику в морду.
Більше того, я вважаю, що бійцівським і іншим агресивним собакам не місце в помешканні людини. Якісь муфлони понавиводили небезпечні породи, а інші рагулі їх додому тягнуть

оххх... :facepalm
Востаннє редагувалось Пон, 02 квітня 2012, 15:54 користувачем Thug, всього редагувалось 1 раз.

Sally

Повідомлення Sally » Пон, 02 квітня 2012, 15:53

Thug писав: ти читаєш тільки і'мя того хто тобі відповідає?
Послухай Туг (я тебе весь час плутаю з іншим форумчанином!), захист тварин не полягає в тому, щоб сприяти їхньому безконтрольному розмноженню, взагалі не можна сприяти розмноженню тварин, яким не загрожує вимирання, бо це небезчесно і для людей, і для тих тварин, і для природи загалом! Наразі собаки безконтрольно розмножуються і безпризорно бігають по вулиці агресивними зграями (або психами-одиночками), так що не видно ні діяльності тих, хто захищає тварин, ні діяльності тих, хто їх травить чи ще якось знущається! хіба один Скайвокер оце я розумію сказав і пішов застрелив :facepalm Я щодня стикаюсь з цією проблемою: біля хати з сусідськими псами, яких випустили погуляти, а у Львові з бездомними тваринами, які бігають довкола і як мінімум серуть в дитячі пісочниці. І нічого при цьому не міняється. Так що я стверджую, що НЕМА ніяких захисників тварин! І нема ніяких терористів тварин, бо ситуація тільки гіршає і ніяк не кращає, не треба бити себе в груди п"яткою і казати, що я великий захисник і любитель тварин, так само не треба клеймити нікого, що хтось над тваринами знущається (то не закопає труп посеред міста, то не нагодує бездомного пса який дивиться голодними очима, то пішов пристрелив того, який вже когось покусав), бо це все одиночні випадки і не роблять ніякої погоди. Ніхто нічого не робить!
zubylo.lviv.ua

MAGYLA
Дякував (ла): 12 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення MAGYLA » Пон, 02 квітня 2012, 15:54

Thug :thumbup
просто перечитай тему спочатку і зрозумій, що нема кому пояснювати

я для себе висновки після цього зробив
Sally написав:
ти бачу геть не розумієш різниці! тварини це як душевнохворі люди (маньяки наприклад)
Sally писав:я не хочу розбиратись в характері шаріка, бо я боюсь собак і мені байдуже, який собака на мене гавкає, для мене стрес і від малої шавки, і від величезно бійцівського пса без намордника! чому я маю переживати той стрес?!
тіпа пуп землі і все має лише тебе влаштовувати? з таким успіхом і тебе хтось отруїти має право, бо йому не подобається як ти ходиш, їздиш, говориш....
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела

Sally

Повідомлення Sally » Пон, 02 квітня 2012, 15:55

Thug писав:Про небезпеку від собак погоджуюсь.
ну слава богу хоч це зрозумів і не кажеш тепер "та вкусить за ногу шо тут такого скільки там тих уколів" :facepalm
zubylo.lviv.ua

Thug

Повідомлення Thug » Пон, 02 квітня 2012, 15:55

Sally писав:
Thug писав: ти читаєш тільки і'мя того хто тобі відповідає?
Послухай Туг (я тебе весь час плутаю з іншим форумчанином!), захист тварин не полягає в тому, щоб сприяти їхньому безконтрольному розмноженню, взагалі не можна сприяти розмноженню тварин, яким не загрожує вимирання, бо це небезчесно і для людей, і для тих тварин, і для природи загалом!
Вибач, далі не читав. Ти теж не читає, що я пишу. Якщо знайдеш де я виступаю за безконтрольне розмноження - з мене 100 баксів :facepalm

Thug

Повідомлення Thug » Пон, 02 квітня 2012, 15:57

Sally писав:
Thug писав:Про небезпеку від собак погоджуюсь.
ну слава богу хоч це зрозумів і не кажеш тепер "та вкусить за ногу шо тут такого скільки там тих уколів" :facepalm
Я зрозумів! Щоб ти дочитувала пости цілком - треба писати короткими реченнями :shout :facepalm

Sally

Повідомлення Sally » Пон, 02 квітня 2012, 15:59

MAGYLA писав:тіпа пуп землі і все має лише тебе влаштовувати? з таким успіхом і тебе хтось отруїти має право, бо йому не подобається як ти ходиш, їздиш, говориш....
:facepalm я не гавкаю на людей, не кидаюсь на дітей, нікого не кусаю і не хворію різними заразними хворобами, розносячи їх по всіх усюдах! а якщо хтось має претензії до мене, то може вияснити їх через міліцію і суд, за шкоду я буду сидіти в тюрмі як максимум, або сплачу штраф як мінімум. А якщо бродячий пес комусь наробить шкоди, то він собі і далі буде гуляти і наражати на небезпеку дорослих і дітей! Як можна порівнювати людей і тварин?! що це за система цінностей така, коли люди десь внизу, а тварини на вершині?! :shock це нонсенс! Така система призводить до гниття і руйнування суспільства, тому що людина має бути найвищою цінністю, а не тварини, речі чи якісь уявні поняття. Тоді і маньяків і гвалтівників і всіх про кого тут так люблять згадувати буде менше!
zubylo.lviv.ua

Sally

Повідомлення Sally » Пон, 02 квітня 2012, 16:00

Thug писав:Я зрозумів! Щоб ти дочитувала пости цілком - треба писати короткими реченнями
а я зрозуміла що ти - хамло, яке не може втримати себе в руках і залишитись чоловіком при суперечці...
zubylo.lviv.ua

Thug

Повідомлення Thug » Пон, 02 квітня 2012, 16:02

Sally писав:
MAGYLA писав: :facepalm я не гавкаю на людей, не кидаюсь на дітей, нікого не кусаю і не хворію різними заразними хворобами, розносячи їх по всіх усюдах! а якщо хтось має претензії до мене, то може вияснити їх через міліцію і суд, за шкоду я буду сидіти в тюрмі як максимум, або сплачу штраф як мінімум. А якщо бродячий пес комусь наробить шкоди, то він собі і далі буде гуляти і наражати на небезпеку дорослих і дітей!
А чого це ми маємо розбиратися, чи ти на когось кидаєшся, чи не кусаєшся, чи ти не хвора? Простіше підсипати миш'яку в кампот і дєло с канцом!

Sally писав:Як можна порівнювати людей і тварин?! що це за система цінностей така, коли люди десь внизу, а тварини на вершині?! :shock це нонсенс! Така система призводить до гниття і руйнування суспільства, тому що людина має бути найвищою цінністю, а не тварини, речі чи якісь уявні поняття. Тоді і маньяків і гвалтівників і всіх про кого тут так люблять згадувати буде менше!
Загнівающій запад, ага...
Взалі зараз буде трошки трололо. Ти можеш обгрунтувати, чим люди кращі від тварин?

ну крім того, що люди ходять до церкви, на роботу і платять за комунальні послуги?
Востаннє редагувалось Пон, 02 квітня 2012, 16:06 користувачем Thug, всього редагувалось 1 раз.

Thug

Повідомлення Thug » Пон, 02 квітня 2012, 16:04

Sally писав:
Thug писав:Я зрозумів! Щоб ти дочитувала пости цілком - треба писати короткими реченнями
а я зрозуміла що ти - хамло, яке не може втримати себе в руках і залишитись чоловіком при суперечці...
:shout Ну яка суперечка? Ти не звикла, коли з тобою чоловік сперечається і завжди впевнена у своїй правоті, навіть коли помиляєшся :facepalm

З тобою не можливо сперечатися, бо ти собі вигадуєш речі, які співрозмовник не говорив. А тоді починаєш висловлювати своє фе. Якісь два паралельних світи :shout

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей