Ти поумнічати хочеш чи просто до слів придираєшся?Apokalipsis писав:Слои скрепляются с помощью эпоксидных смол.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Заряджений ЛамбоТАВР "WEST GARAGE"
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Ford?
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Заряджений ЛамбоТАВР "WEST GARAGE"
хочу побачити де в нас справжній карбон в рулонах продаютьFobos писав:Ти поумнічати хочеш чи просто до слів придираєшся?

Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Apokalipsis, та курва причому тут в рулонах, мова йде, що можна було покрити справжнім карбоном ті деталі, але практичності в тому мало тільки естетичний вигляд, бо вага збільшиться, а якщо виготовляти повністю капот і кришку з карбону то ого яка сума вийде.
Ford?
- Apokalipsis
так карбон ще треба купти щоб покрити і само собою сума вийде така що можна ще одну таврію купитиFobos писав: та курва причому тут в рулонах, мова йде, що можна було покрити справжнім карбоном ті деталі, але практичності в тому мало тільки естетичний вигляд, бо вага збільшиться, а якщо виготовляти повністю капот і кришку з карбону то ого яка сума вийде.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
А тут вже вкладено стыльки грошей, що можна було купити 5 таврій мінімум.
От тобі тканина в рулоні, замовляй
http://www.million-deals.ru/pages/sell_ ... tails/1706 а взагалі якщо потрібно то можна купити у Львові карбонову тканину.
От тобі тканина в рулоні, замовляй

Ford?
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Ну і от як виглядаєhttp://www.drive2.ru/users/t-vladik/blo ... 151931256/
Ford?
- Apokalipsis
Fobos, Мин. кол-во заказа: 5 тонн х5000уо і того 25 кусків

- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Apokalipsis, з 5 тонн карбонової тканини можна зробити 10 таврій включно з ходовою.
Ford?
- Twister
- Контактна інформація:
Apokalipsis, купити не проблема, на тому ж ебеї:
повністю коплект зі смолою затверджувачем інструкцієї і т.д.:
http://www.ebay.com/itm/Carbon-Fiber-PR ... 2c5eb6e24b
тут загалі з безкоштовною доставкою по світу..
http://www.ebay.com/itm/Carbon-Fiber-Cl ... 5ae5b2a0c0
повністю коплект зі смолою затверджувачем інструкцієї і т.д.:
http://www.ebay.com/itm/Carbon-Fiber-PR ... 2c5eb6e24b
тут загалі з безкоштовною доставкою по світу..
http://www.ebay.com/itm/Carbon-Fiber-Cl ... 5ae5b2a0c0
- Danko
- Ім'я:Danko
- Контактна інформація:
BOXER, Решітка робиться, буде відразу ж виїздом авто...
b_andriy, Оригінальні наклейки, а тебе шо вони не пруть!?
Tunik, Їжджу, але рідко... Але справа в тому, що світло зменшилось ну відсотків максимум на 20! Мені цього цілком вистачає, я взагалі коли включив перший раз фари, то і не згадав, що вони в мене затоновані...
Справжнім карбоном буду робити, але літом... окремий капот, кришку багажника та спойлер... Це вже більше як хоббі получається...
А тепер десерт - taras_Rudno, Де ти бачив двоколірну Таврію? Мавпування за ким? Прошу скинути мені ідентично зроблену машину? З якої я Мавпую...!?!?!? Карбоновою Плівкою Дурний і лоб собі може заклеїти - мені [цензура]. Якщо у мене Вуличний стиль авто, і Воно мега класно так дивиться то Я можу собі це дозволити... Треба розуміти і розрізняти, де гарно заклеїна машина по стилю, а де ТАКСИСТ! Ти закінчив з тюнінгом навіть не починаючи, ясно що для тебе це даремна трата грошей! Ти вже 3 роки мені говориш, про те що Таврія це даремна трата грошей! Знач Тобі цього не зрозуміти...
І коронка -
b_andriy, Оригінальні наклейки, а тебе шо вони не пруть!?
Tunik, Їжджу, але рідко... Але справа в тому, що світло зменшилось ну відсотків максимум на 20! Мені цього цілком вистачає, я взагалі коли включив перший раз фари, то і не згадав, що вони в мене затоновані...
Справжнім карбоном буду робити, але літом... окремий капот, кришку багажника та спойлер... Це вже більше як хоббі получається...
А тепер десерт - taras_Rudno, Де ти бачив двоколірну Таврію? Мавпування за ким? Прошу скинути мені ідентично зроблену машину? З якої я Мавпую...!?!?!? Карбоновою Плівкою Дурний і лоб собі може заклеїти - мені [цензура]. Якщо у мене Вуличний стиль авто, і Воно мега класно так дивиться то Я можу собі це дозволити... Треба розуміти і розрізняти, де гарно заклеїна машина по стилю, а де ТАКСИСТ! Ти закінчив з тюнінгом навіть не починаючи, ясно що для тебе це даремна трата грошей! Ти вже 3 роки мені говориш, про те що Таврія це даремна трата грошей! Знач Тобі цього не зрозуміти...
TOXA Відпишись будь ласка, ато машина ще не виїхала, а тебе уже бакланять! taras_Rudno, Як тобі не соромно бакланити машину і майстра по роботі, якщо ти не бачив, ще ніякого кінцевого результату...taras_Rudno писав:Та й виконавець тої поклейки - робить ШКАРАДНО!!!
І коронка -
Зараз усі хто цінять Тюнінг, Автоспорт у Львові, мій труд, час і гроші - тихо посміялись з тебе, а ти дальше сиди дома в інтернеті і баклань людей, які стараються щось робити, а не бояться Даремно потрати гроші, так як ти!taras_Rudno писав: Вистарчить знущатися над бідною Таврією!!!
NISMO DRIFT TEAM///
- b_andriy
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
без наклейок вони дороще в 2 раза виглядаютьDanko писав:b_andriy, Оригінальні наклейки, а тебе шо вони не пруть!?

на C-L Україна бачив, 500 грн м/пApokalipsis писав:хочу побачити де в нас справжній карбон в рулонах продають
- TOXA
так а де мене бакланаять?), якшо ти про бмв султана то я до неъ выдношення не маю.Danko писав:TOXA Відпишись будь ласка, ато машина ще не виїхала, а тебе уже бакланять!
а так то всьо алєс гуд буде) піс)
0631847864
- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
особисті речі вприват 

Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
- taras_Rudno
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
Данко. Ти не нервуйся.. А то в тебе піна з рота вже іде. Те що тобі пишуть свою думку - не зупиняє тебе робити рагулізм з машини.
Мавпування - вийди на вулиці Львова і не тільки і подивись чи ти зустрінеш двохколірне авто - а особлива фішка модна коли чорний капот, кришка багажника і дах!!! То це в тебе на таврії супер нова і стильна штука. Ще ніхто такого не робив в нас немає таких машин на вулицях. І виглядає воно "шикарно"
Так десь ми вже бачили таку таврію
Тільки та оранжева вже давно є і якісніше зроблена - принаймні по фото.
Проти Тохи немаю нічого проти. Він нормально затягує. Той тіп що затягував БМВ - то колхоз страшний.
От зверни увагу на фото синя Таврія. Занижена на рідних бамперах. Хороші диски і вона виглядає - бомбова. Так само можна побачити Жигулі які приїжджали на покатушки - все акуратно і зі смаком. Чи Мерседес білий 123. Треба тягнутися до кращого а не до колхозників.
Мавпування - вийди на вулиці Львова і не тільки і подивись чи ти зустрінеш двохколірне авто - а особлива фішка модна коли чорний капот, кришка багажника і дах!!! То це в тебе на таврії супер нова і стильна штука. Ще ніхто такого не робив в нас немає таких машин на вулицях. І виглядає воно "шикарно"
Так десь ми вже бачили таку таврію

Проти Тохи немаю нічого проти. Він нормально затягує. Той тіп що затягував БМВ - то колхоз страшний.
От зверни увагу на фото синя Таврія. Занижена на рідних бамперах. Хороші диски і вона виглядає - бомбова. Так само можна побачити Жигулі які приїжджали на покатушки - все акуратно і зі смаком. Чи Мерседес білий 123. Треба тягнутися до кращого а не до колхозників.
Shkirynets_TEAM
- zinkevych
- Ім'я:Zinia
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Danko, так а що з передніми фарами?
як так їздити? тільки вдень? а якшо дощ чи туман, шо будеш робити?
як так їздити? тільки вдень? а якшо дощ чи туман, шо будеш робити?
Виїзна діагностика авто (073)808-74-88 ZinCar
-
з таксистами полегше!!!!!!!!Danko писав:де гарно заклеїна машина по стилю, а де ТАКСИСТ!

- Danko
- Контактна інформація:
taras_Rudno, Мені нервуватись немає чого, тобі на інший форум, я тобі уже пояснив!
А так пусті слова... Не побачивши машину, не зробивши самому шось, парафінити...
Повторююсь - Комусь карбоновий капот по стилю, а хтось як рагуль його чіпляє... Май терпіння дочекатись, а потім висловлюй свою думку...
Ментальність тупих українських людей!!! Якість машини оцінювати по фото... Моя машина ще не виїхала, а ти вже написав, що вона виїде хєрово поклєєна, А Таврія синя це тупо інший стайл-подобається роби так, а не сиди дома і виписуй в моїй темі... Оранжева таврія не у львові і навіть не в Україні, і незнати як та шпакльовка на ній там тримається... Наведеш реального конкурента у Львові, будем дальше говорити...Danko писав:Зараз усі хто цінять Тюнінг, Автоспорт у Львові, мій труд, час і гроші - тихо посміялись з тебе, а ти дальше сиди дома в інтернеті і баклань людей, які стараються щось робити, а не бояться Даремно потрати гроші, так як ти!
А так пусті слова... Не побачивши машину, не зробивши самому шось, парафінити...
Повторююсь - Комусь карбоновий капот по стилю, а хтось як рагуль його чіпляє... Май терпіння дочекатись, а потім висловлюй свою думку...
NISMO DRIFT TEAM///
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
Danko, в тебе в фарах ксенон чи прості лямпочки?Чо питаю-коли я пробував заматовувати фари передні чорним лаком то ксенон почав з синього світити зеленим,при якому вобше ніц не було видно
хоч і оригінальна лінза
.Взяли всьо стерли бо часто вночі їжджу 

xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- Danko
- Контактна інформація:
Петро, Процентів на 20, почали менше світити... А так норм. мені хватає... Лампочки Osram Night Breaker +90
NISMO DRIFT TEAM///
- torba
- Ім'я:Андрій
Danko, кіпіш тут підняли ужас !!! нормальна машинка, головне не переборщити
слухай як мені б задні фари затонувати ? сам нехочу,ніколи такого неробив, можу запороти !!!

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей