і шо нам з того? я тут Європи не бачу. і ніколи її тут не буде.Morozov писав:навіть 30% росії це також європа!
але тема не про то.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і шо нам з того? я тут Європи не бачу. і ніколи її тут не буде.Morozov писав:навіть 30% росії це також європа!
+мільйонcat-yellow писав:в даному випадку звертати увагу треба на стан авто
до них є все .чи нове чи бу.я маю наувазі є30-34.Igor4ik писав: бо деякі кажуть краще бмв 30 річне,
cat-yellow писав:він її хоче поварити всю і пофарбувати металіком, а потім продати
а поварити/пофарбувати в долярів 700 получиться? Мож простіше продати як є?cat-yellow писав:за 2800-3000
гонішCr@zy писав:а поварити/пофарбувати в долярів 700 получиться?
Впринципі згідний.andriy320e30 писав:.але за 4шт однозначно ваз
Чесно скажу, щоб зараз продати середньо статистичний ВАЗ треба постаратись, і вообще вази потрохи зникають - нові практично не купують, а старі вже нікому не цікаві, тому вони згнивають.Якщо звісно власник не захоче машину відновити, а це трохи потягне грошей.andriy320e30 писав:його легше потім продати і купити щось нормальне
А в Європі можна вибирати...sergey писав:Маючи 4-ри штуки людина хоче нормальну іномарку, але де її знайти?
Знайомого знайоміMorozov писав:А в Європі можна вибирати...![]()
sergey писав:Знайомого знайомі купили
Цілком нормальне бажання, але на жаль в нас воно залишається тільки бажанням..(sergey писав:Маючи 4-ри штуки людина хоче нормальну іномарку, але де її знайти?
краще всетаки ваз ніж ескорд .або сеат .фольц.Orrrk писав:От тому мені здається шо екорт буде реальна альтернатива і по роках там набагато новіше
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 34 гостей