Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
як збіьшити макс швидкість ваз 2101 флуд дня заходьте:)
-
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Дякую за пораду.Але краще їхати з переду чи ззаду.Бо коли з заду,то потрібно то доганяти,то відпускати.А якщо показує не точно,то що потім робити? Стрілку переставляти,чи є якісь методи регулювання самого спідометра.І ще рпорада для всіх - хочете ганяти купуйте іномарки,більше шансів вижити.Я сам з периферії,то тут в нас дуже багато людей позабивалось від жартів з швидкістю!
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Krach69
Із-за зміни коробки неповинно би брехати, а от із-за зміни редуктора і коліс буде 100% брехати.
http://2108.lviv.ua/tools/gear.zip - прикинь по калькулятору (якшо знаєш передаточні числа кпп, редуктора, колеса, і обороти).
Із-за зміни коробки неповинно би брехати, а от із-за зміни редуктора і коліс буде 100% брехати.
http://2108.lviv.ua/tools/gear.zip - прикинь по калькулятору (якшо знаєш передаточні числа кпп, редуктора, колеса, і обороти).
-
От я тоже думаю,що бреше.Провірю напевно з іномаркою по контрольних точках - 60 - 80 - 120.Думаю цього буде досить. Ну і для певності попробую і порахувати по передаточних числах.От якщо бреше,то що робити? Як спідометр можна підрегулювати? І ще проблема - заливаю в мотор напівсинтетику, і постійно потіє під кришкою маслозаливною.Є від того якесь лікарство?
- mysha
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
В мене тоже таке, по-моєму то вже кольца добре не тримають.Krach69 писав:І ще проблема - заливаю в мотор напівсинтетику, і постійно потіє під кришкою маслозаливною.Є від того якесь лікарство?
А на рахунок спідометра то не думаю шо можливо відрегулювати. Та й не дуже треба. Запам'ятав на скільки приблизно бреше і віднімаєш
-
Та ні,кольца вробі добрі.Компресія 11.7 - 11.9.Через сапун не дує.Але кажуть напівсинтетика дуже текуча.Міняв сальник колінвалу передній,на німецький,перестало потіти там.От залишилась,ще кришка маслозаливна.Я вже пробував спідометр провіряти,прив'язувався до тахометра,але це дуже приблизно.І ще порадьте,який маятник кращий - на підшипниках,чи на втулках?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість