Обирай,те що сподобається! ....або не спіши і підзбирай ще 500$ - асортимент авто трохи збільшиться :)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
якшо його сімка була добре зроблена, то неварто брати 99, ненабагато краще.mister_X писав:візьми 99 в гарному стані
ага в мене 9-куromanbelyj писав: і взяти шось вартне своїх грошей
погоджуюсь, але не дуже набагато краще. думаю шо не варто 4 чи 4,5 брати зубило (нічого проти не маю, сам їздив на балтиці, мене вона задовільняла повністю), краще трохи підзбирати і брати шось з іномарко.Fobos писав:зубило таки краще чим класика.
Ramon писав:ага в мене 9-ку
Думаєш можна знайти 99 за 4000 в гарному стані ?mister_X писав:найкращий варіант саме 21099 в гарному стані.
І як результати ?cat-yellow писав:Обновлення: кому цікаво - ми з Боксером дискутуємо в Скайпі
по даній тематиці до висновку дійшли і найшли спільний знаменникMorozov писав:І як результати ?
Беремо курс нна Європу ?cat-yellow писав: дійшли і найшли спільний знаменник
Morozov писав:Беремо курс нна Європу ?
cat-yellow писав:залишаємось дома
cat-yellow писав:залишаємось людьми
cat-yellow писав:зневажаємо пропідарашених європейців
cat-yellow писав:любимо дружин, а також те, що вони Олі
і буде все в нас за*бісь і не треба ніяких курсів на на Європу, ні на Азіюcat-yellow писав:працюємо... не покладаючи рук!
залежно, який рік... звичайно, що після 2002 напряг, а так, ХТО ШУКАЄ - ТОЙ ЗНАХОДИТЬMorozov писав:Думаєш можна знайти 99 за 4000 в гарному стані ?
Ну це правильно, але от цього я не зрозумів:cat-yellow писав:залишаємось дома, залишаємось людьми,
алеcat-yellow писав:поважаємо поляків,
Ми ж також Європейці, хіба ні ?cat-yellow писав:зневажаємо пропідарашених європейців,
відколи? я не помітив.Morozov писав:Ми ж також Європейці, хіба ні ?
ну так же ж сказано яких саме європейців.cat-yellow писав:пропідарашених європейців
Igor4ik писав:там нова иашина а там 100тіщ пройшла,фіг зна де і по чому)
навіть 30% росії це також європа!BOXER писав:відколи? я не помітив.
Погоджуюсь, Українці найкращі (але і серед наших є пропі... )cat-yellow писав:ми не пропідарашені
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей