пару ре то на нормальну е34 треба ще так раз 4000Ramon писав:Підскладай ше пару ре і купи е34

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
пару ре то на нормальну е34 треба ще так раз 4000Ramon писав:Підскладай ше пару ре і купи е34
Ну да якшо 95 р.в. Але можна найти нормальну е34 в районі 6 тис. До речі Йосип може зацікавить, знайомий е34 продає http://auto.ria.ua/auto_bmw_520_7381691.htmlM@sTeR писав:треба ще так раз 4000
та шо Андрій гоцає?Ramon писав:Ну да якшо 95 р.в. Але можна найти нормальну е34 в районі 6 тис. До речі Йосип може зацікавить, знайомий е34 продає http://auto.ria.ua/auto_bmw_520_7381691.html
Ага, йому Субару не хватаєromanbelyj писав:та шо Андрій гоцає?
ну от тепер подумай чому той шрот позаминулого століття дешевший за машину "класом нижчу".Apokalipsis писав:ЗАМІТЬ ЩО ТИ ДАЄШ 3000-3500уо а не 4400 за маленький гольф
це все совковські комплески які в європі давно вимерли!BOXER писав:та бо машина є машина! і якшо вона на ходу, то якось психологічно (та і логічно) шо вона хоча би 2-3 штуцера має коштувати!
ти не рівняй Європу до України (і навпаки). От буде в нас так все як в Європі (не дай Боже), тоді і логічно буде, коли машини 10-річні по 2-3 тис. євро.Apokalipsis писав:це все совковські комплески які в європі давно вимерли!
це чому не дай Боже? подобається на вазоті їздити за 10 кує?BOXER писав:От буде в нас так все як в Європі (не дай Боже
як мінімум тому, шо не хочу, шоб в нас замість мама і тато казали parent 1 i parent 2! Європа давно с3.14дарасилась, нашо нам того тут?Apokalipsis писав:це чому не дай Боже?
наразі мені цілком подобається їздити на німецькій (української збіркиApokalipsis писав:подобається на вазоті їздити за 10 кує?
а чо НЕ дай? Шось не врубаюсьBOXER писав:От буде в нас так все як в Європі (не дай Боже)
BOXER писав:як мінімум тому, шо не хочу, шоб в нас замість мама і тато казали parent 1 i parent 2! Європа давно с3.14дарасилась, нашо нам того тут?![]()
![]()
Андрюха, тебе случайно не покращили вже сьогодні?BOXER писав:як мінімум тому, шо не хочу, шоб в нас замість мама і тато казали parent 1 i parent 2! Європа давно с3.14дарасилась, нашо нам того тут?Apokalipsis писав:це чому не дай Боже?![]()
наразі мені цілком подобається їздити на німецькій (української збіркиApokalipsis писав:подобається на вазоті їздити за 10 кує?) за 8.5 к.
cat-yellow писав:Мало того, жінку чого до [цензура] у відрядження послав? Хай краще тут сидить, з настоящими мужиками!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей