Якої опозиції?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Кожен свій шлях прокладає як заманеться. В Шапошникова є своя грамадянська позиція, завдяки йому та його сайту, в Україні знайшлося безліч однодумців, які активними діями скоротили корупційний безпредел в рядах ДАЇ. Думаю за час діяльності дорожнього контролю та активної діяльності більшості водії, рядовим даішникам все важче і важче поповняти "общак" мвс. Згадайте перші відео в ютубі, тоді в кожного колгоспного даїшника борзість зашкалювала. А що тепер - перед, при виді камери, даїшник перетворяється в культурну людину. Кожен даішник став більш адекватнішим і ой як не хоче стати героєм якогось відео на ютубі, та вилитіти з рядів вмс. Побиття Шапошникова , це як спроба залякати рядових активістів та простих водіїв брати в руки телефон, камеру, та знімати інспекторів даі та захищати свої права та права інших учасників дорожнього руху від в більшості випадків протизоконних дій даі.Thug писав: Для кар'єри. Людина з відомим іменем значно краще може влаштуватися. Від вищої зарплати, аж до жирненького депутатського місця.
Ну, здається ж він ідейний засновник, ні? І зараз мова про нього, а не про ДКMorozov писав:Thug,
Дозволю собі нагадати, що тут на форумі, про Шапошнікова згадував тільки ти, а форумчани і в тому числі я, писали про події які повязані з ДК, а не про керівника !!!
Як ти вже писав, у тебе до нього особиста неприязнь от ти і завжди згадуєш про нього коли тут зявляється якась інфа про ДК.
Так, але це перша тема про нього, а ти чомусь завжди пишеш про нього, як тільки є тема про дк.Thug писав:Ну, здається ж він ідейний засновник, ні? І зараз мова про нього, а не про ДК
Стосовно побиття, сам факт є і я здивований що це не трапилось раніше, я вже писав, що ступінь важкості оприділять медики.Thug писав:Чи інадалі ігноруватимеш?
не могло (99%) і могло (1% - залежно який в нього організм, кровообіг, тиск, еластичність шкіри і т.п.)Thug писав:Так швидко око могло так сильно запухнути?
залежить від судин і від того, куди били і як :)Thug писав:Так швидко око могло так сильно запухнути?
Через 25 хвилин після нанесення побоїв. Побої почали наносити, ще коли в машину закидували. І мякі частини ока посиніли, це свідчить про утворений тромб. А враховуючи, що добивали вже троє чоловік, то однозначно такі побої могли утворитисяThug писав: Фотка
Зроблена велосипедистами-рятівниками через 25 хвилин після викрадення.
Це означає, що хвилин 15 тому йому дали в око.
Так швидко око могло так сильно запухнути?
http://roadcontrol.org.ua/node/1402Как видно, запись была сделана 24 марта в 11:10 утра. Это примерно через 25 минут, как Ростислав Шапошников вышел из подъезда своего дома на Троещине
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей