неважливо шо ти чув, а важливо як воно є, а є так шо газ горить довше і продовжує горіти вже коли клапан відкритий - звідси і підгорання клапанів з часом... ти ж не збільшував ступінь стиску? ну а крім того падіння потужності... і це не мої вигадки, таке говорять майстри які ГБО ставлять і почитай пост Вовки вище, він не один мотор зібрав...cat-yellow писав:Поясню: так, я теж чув, клапана горять, особливо в тих, хто крутить поза 3-3,5 тисячі. Я такого ніколи не роблю, якшо кручу - то виключно на бензині.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Заправки, паливо...
- CAT
- Ім'я:Данило
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- motor87
- Ім'я:Ostap
Re: Заправки, паливо...
мені з таких постів, як мінімум смішно!CAT писав:vovik, в мене завжди була фобія ГБОшників, якшо передімною їде шось на газу то я тримаю дистанцію 500м, а якшо автобус на газу то я в нього не сідаю) а ше в мене вічні конфлікти з ВАТ Львівгаз і мені не подобається то шо ми вічнозалежні від руских з тим газом... кароче газ то гамно.
не курити, тримати дистанцію...може не заїздити на заправки де є газ??
Стосовно вибухонебезпечності: 1.курю в машині постійно. 2.Правильно прокладена по днищу магістраль виключає будь-яку можливість пробити трубку, доречі мідну в 2 мм товщини.сам провіряв в карпатах минулого року. 3.Кожен сучасний балон має так званий швидкісний клапан який перекриває вихід газу при обриві магістралі високого тиску. 4. Тиск в балоні складає до 17 атм, що потенційно не є загрозою.(не путайте з метаном де 150 атм, там порве, згоден). Колись у журналі "За рулем" надибав таку статтю http://www.zr.ru/a/16838/
Стосовно прогорання і зносу клапанів: як було сказано вище "дело било не в бабине.." правильне регулювання запалення, фаз газорозподілення і редуктора виключає такі наслідки. В мене іде вже більше 100 тис. на газу і не збираюсь нічого змінювати.
Я в принципі солідарний з cat-yellow на рахунок дорогих тазіків на пропані. Вам не здається що власник бехи чи крузера за 50 кусків не ризикував би мотором заради економії? Це нормальна європейська практика. В мене таке враження що більшість опонентів не знають технічної сторони питання з якого сперечаються.
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
motor87 писав:Я в принципі солідарний з cat-yellow на рахунок дорогих тазіків на пропані. Вам не здається що власник бехи чи крузера за 50 кусків не ризикував би мотором заради економії? Це нормальна європейська практика. В мене таке враження що більшість опонентів не знають технічної сторони питання з якого сперечаються.

- CAT
- Контактна інформація:
ну саме цей пост і був написаний шоб поржатиmotor87 писав:мені з таких постів, як мінімум смішно!

Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
А я і не заїжджаю, бо ну нафік, та і не даром на газових заправках самому навіть неможна заправлятись, бо небезпечне воно.motor87 писав:може не заїздити на заправки де є газ??
Перевірим на спор?motor87 писав:Стосовно вибухонебезпечності: 1.курю в машині постійно. 2.Правильно прокладена по днищу магістраль виключає будь-яку можливість пробити трубку, доречі мідну в 2 мм товщини.

Я раз бачив як на гаражах, один майстер невдало орудував болгаркою і чікнув трубку газову, всі повтікали і 15 хвилин спостерігали як стравлювався газ, мультиклапан вручну напевно також боялись перекрити.motor87 писав:.Кожен сучасний балон має так званий швидкісний клапан який перекриває вихід газу при обриві магістралі високого тиску
На метані 200 і навіть деколи більше але це не основна небезпека а додаткова.motor87 писав:Тиск в балоні складає до 17 атм, що потенційно не є загрозою.(не путайте з метаном де 150 атм, там порве, згоден).
Ти просто не бачив які бувають власники бех і кукурезерів, гуцули які в буковелі ділянку продали або на джиипа помінєли, вони ж якраз сьогодннішнім днем і живуть.motor87 писав:Вам не здається що власник бехи чи крузера за 50 кусків не ризикував би мотором заради економії?
Друже приїдь якось до мене я тебе ознайомлю з технічною стороною твого форда. :)motor87 писав:В мене таке враження що більшість опонентів не знають технічної сторони питання з якого сперечаються.
Ford?
- CAT
- Контактна інформація:
Fobos писав:Я раз бачив як на гаражах, один майстер невдало орудував болгаркою і чікнув трубку газову, всі повтікали і 15 хвилин спостерігали як стравлювався газ, мультиклапан вручну напевно також боялись перекрити.

motor87,
а на рахунок власників крузаків чи бех за 50 кусків то скажу так - людина яка дійсно має гроші на таку машину і її обслуговування абсолютно не переживає за її розхід.. а якшо якийсь чувак якому бракує самовираження купив за всі гроші шо мав джипа здорового і втулив туда газ бо йому дорого їздити то цей випадок я би не назвав показовим...
особисто я знаю багатьох людей з машинами ціною поза 50 тис баксів і повір мені ніодин з них не заморочується розходом в 17 літрів і ніколи в житті не ставив би газ. для них безпека і здоровя важливіше ніж економія 200 грн на одній заправці...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
танунах той газ
шось ви дуже в крайнощі впадаєте, хоче Мішаня їздити на газі, вигідно йому так, підходить - ну той хай їздить.
боїться Котяра газу - хай не газує
а от ціни на бенз не радують, але шо нам робити
імхо, на газ не перейду ніколи, краще вже буду більше вєлік юзати (хоча не уявляю як це з моєю роботою
)

шось ви дуже в крайнощі впадаєте, хоче Мішаня їздити на газі, вигідно йому так, підходить - ну той хай їздить.
боїться Котяра газу - хай не газує

а от ціни на бенз не радують, але шо нам робити

Sad, but true.
- CAT
- Контактна інформація:
на сучасному дизелі з розходом 4 літри по трасі можна на марозі економити більше ніж на газу і вже точно не боятись взірватись... і саме так робить вся європа, а не на газ переходить як тут пише дехто....
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- BOXER
вірно підмічено.CAT писав:і саме так робить вся європа, а не на газ переходить як тут пише дехто....
був минулого тижня в Польщі, я в шоці від кількості дизельних авто

Sad, but true.
- motor87
безпека тут взагалі ні до чого, а людина яка знає що таке чесно зароблені гроші буде їх економити, незалежно від кількості. кому за так обломилось той звичайно не з таких.CAT писав:особисто я знаю багатьох людей з машинами ціною поза 50 тис баксів і повір мені ніодин з них не заморочується розходом в 17 літрів і ніколи в житті не ставив би газ. для них безпека і здоровя важливіше ніж економія 200 грн на одній заправці...
дизель, так дизель, що кому подобається :)Fobos писав:Новий турбо-дизель то казка, але всеодно смердить
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Дизель безпечніший, економніший, екологічніший, потужніший.motor87 писав:дизель, так дизель, що кому подобається
Ford?
- BOXER
в суботу був по 11.40, я припух, коли заправився, бо перед тим не заправлявся майже тижденьveresen писав:95-й на Лукойлі

Sad, but true.
- weber
BOXER, карточки -15 коп. шолі немаєш?
- BOXER
weber, маю. він питав про ціну.
ше не встиг я прозондувати інші заправки, бо досі виїжаю ті 20 л.
де які ціни? шо ВОГ каже?
ше не встиг я прозондувати інші заправки, бо досі виїжаю ті 20 л.
де які ціни? шо ВОГ каже?
Sad, but true.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Шелл 11.35 звичайний 95.BOXER писав:де які ціни? шо ВОГ каже?
але я ав ше 20 коп знижки на літрі бо виграв в них лотерею - ітого по 11.15 заправився.
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
Хто шо скаже за сокирівські заправки на Зеленій (ж.Вашингтона) і сокільники? В плані "криміналу". Чи вже відкрились, чи нові чи старі викупили й, відповідно, старий персонал, старі пришпили?
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- motor87
MAECTP0, тут вище вже це обговорювали, походу все нове спочатку краще. власник зовсім інший.
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
motor87, нема як перегортувати купу сторінок. а питання не по сокару взагалі а чи дані запрвки вже працюють чи може гон на сайті. це по-перше.
а по-друге. часто купивши чиюсь запрвку залишається старий персонал що любив бадяжити й займатись ..йнею.
а по-друге. часто купивши чиюсь запрвку залишається старий персонал що любив бадяжити й займатись ..йнею.
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей