а шо там пояснювати-ібо гCAT писав: обїхати не може?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а шо там пояснювати-ібо гCAT писав: обїхати не може?
мене вона не об"їхала на Рівне-Житомир... хоч старалась ойойой і мені прийшлось разок кікдаунити в спорт режимі...CAT писав:Мазда 6 МПС (ніби 260 сил і повний привід)
в тебе вевісім, 286 сил і 440 крутного, тому це логічно. а от то шо в мене менше сил ніж в обох МПСок, а вони не можуть виграти на розгоні викликає думку шо там якийсь розвод з тими конями...cat-yellow писав:мене вона не об"їхала на Рівне-Житомир... хоч старалась ойойой і мені прийшлось разок кікдаунити в спорт режимі...
Поясню! Змінити прокладки на Маздах! От і все!CAT писав:ви мені краще поясніть чому на драгу мене (210 сил) ні Мазда 3 МПС (ніби 260 сил) ні Мазда 6 МПС (ніби 260 сил і повний привід) обїхати не може?
Швидше за все він економив паливо або хотів показати шо мазда не машина (шо він їздить на відрі)!Novel писав:Поясню! Змінити прокладки на Маздах! От і все!CAT писав:ви мені краще поясніть чому на драгу мене (210 сил) ні Мазда 3 МПС (ніби 260 сил) ні Мазда 6 МПС (ніби 260 сил і повний привід) обїхати не може?
Яка б тачіла не була наворочена, але дати моїй жінці (це стосується і інших водіїв) - вона пастиме останніх навіть жигулям.![]()
Думаю якщо б я їхав на твому Фольці, а ти на Мазді - думаю ти б мене вставив! Я в тому переконаний.![]()
Бо гонщик з мене так сє...
Між іншим 3-шка MPS дрючить 6-ку.
2 cat-yellow
Щось я сумніваюсь... Скоріш даний гонщех не хотів ганяти от і все. У нього був включений режим старпьора. :)
Поржав. Я знав що у тебе маныя,але не думав що настылькиCAT писав:я бачу поки я футбол дивився то вже драка була...
ви мені краще поясніть чому на драгу мене (210 сил) ні Мазда 3 МПС (ніби 260 сил) ні Мазда 6 МПС (ніби 260 сил і повний привід) обїхати не може?![]()
![]()
Novel писав:2 cat-yellow
Щось я сумніваюсь... Скоріш даний гонщех не хотів ганяти от і все. У нього був включений режим старпьора. :)
яка [цензура] манія? я спитав чому вони не можуть обігнати мене, а ти замість того шоб шось обгрунтувати пишеш тільки щоб смайли з фейспалмом повикористовувати...Thorn писав:Поржав. Я знав що у тебе маныя,але не думав що настыльки
кажу шераз, прокладки на як мінімум двох Маздах були то шо треба, з досвідом драгу, тільки в 6 мпс я не впевнений чи водій шарив як ганяти...Novel писав:Поясню! Змінити прокладки на Маздах! От і все!
2011, 2 TFSI + DSG 6 - CAT, вірно?M@sTeR писав:CAT, яке в тебе авто? мотор, рік випуску.....
ти шо смішний?))) я на ручці на драгу тисячу раз ганявся на своїх попередніх машинах, то там ні в одній не падали обороти при переключенні нижче ніж на 4-5 тис... якшо в Мазди при переключенні на межі червоної зони обороти падають до 1.5-2 тис то ту машину треа на шрот здавати....Romko писав:CAT, попробуй сядь на авто з ручкою і добийся падіння обертів з червоної зони всього на 1.5-2 тис при переключенні тоді зрозумієш чого МПС-ка програє
не зовсім - 2010 DSG 6 2.0 TSI 210 hp, 280 nm (доступно з 1800 оборотів, турбояма? нє, не чув...)cat-yellow писав:2011, 2 TFSI + DSG 6 - CAT, вірно?
Якщо ти дрючиш 3-ку MPS то 6 MPS однозначно в прольоті, бо остання на гонках програє 3-ці.CAT писав:тільки в 6 мпс я не впевнений чи водій шарив як ганяти...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей