CRZaxel писав:
Хоч одна хонда має рекуперацію кінетичної енергії?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
CRZaxel писав:
Хоч одна хонда має рекуперацію кінетичної енергії?
Дивно як він у тебе працює...Sluva писав:кондєй мащю забирає...який кондєй
а в хонди якийсь людський v8 є ? чи тільки пакети молокаAnGeL писав:хоч одна така бмв вже є
хонда не робить в8 (я про 90 роки) тому що в6 рве ті в8 інших виробників я про нсх.Апокаліпсис а в тебе в бумці який мотор ?Apokalipsis писав:а в хонди якийсь людський v8
який?DNK писав:ладно іду я футбол втикати,піс німцям,ЖДмщикам
почали ставити, коли робили дійсно економний гібрид, а так то воно [цензура] не треба - і так валить, і жре малоaxel писав:Коректніше буде тебе запитатися, коли вони його почали ставити
а для чого робити якісь в8, якшо можна дунути в 2-літровий пакет молока, і він його обїдеApokalipsis писав:AnGeL написав:
хоч одна така бмв вже є
а в хонди якийсь людський v8 є ? чи тільки пакети молока
ага... того прелюда замутив Buick в 71-му...AnGeL писав:я вже мовчу про всякі навороти які в свій час вперше були введені теж на прелюді, на 5 здається, такі як трекшен контроль,
та коли ж вони вже їх дути почнуть??? Ти хоч тому недолугому виробнику напиши що zappp їх випередив на роки так 3-4 як мінімумAnGeL писав: якшо можна дунути в 2-літровий пакет молока,
ого,чувак я фанат Ліверпуля.Радий чути шо хтось таке слово написав на форуміcat-yellow писав: Ліверпуль
хіба цікаво купити готове??? то всьо спеціально задумано, шоб можна було ше поковирятись трохиaxel писав:та коли ж вони вже їх дути почнуть??? Ти хоч тому недолугому виробнику напиши що zappp їх випередив на роки так 3-4 як мінімум
аааа так то ті скурві сини тобі шатуни підпиляли! Шоб поковирятися можна булоAnGeL писав:? то всьо спеціально задумано, шоб можна було ше поковирятись трохи
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість