Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
- Thug
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
ну нашим людям взагалі не можна дозволяти пулялки. Воно ж дурне
-
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
Re: Виродки на дорозі
ну да, або тебе замочать, або сам замочиш, доброго нічого з того... ні в одному ні в іношому випадках, навіть хай той 1000 раз не правий!gribkoff777 писав:Пуляти -остання справа.

Хоча, з іншого боку, кажуть знаючі люди, в Гамериці свого часу також схоже було: "круті" бикували на дорогах по чоному, а коли легалізували продаж зброї, пару таих "закручених" пристрелили, а інші після того, добре думали чи варто виходити з машини і влаштовувати "розборки", чи може краще бути "недуже крутим, зате живим". Хоча, то "палка з двома кінцями", всяка "шушора", "гопота" і т.п. також собі накупляє пушок і палть наліво і напрво. Та що вже там казати, коли поліцейський в США, коли зупиняє авто просить покласти руки на кермо і ні в якому разі не вихдити з машини, а то може й вогонь відкрити... хоча, моя думка, що в нашій державі і так вже всі, хто хотів вже давно вогнепалкою обзавівся, легально це чи ні.... а "простим людям" часом би й не помішало, бо "містер Кольт" в деяких випадках - рішає...

-
- Ім'я:adron
тут варіантів повно є газові пістолі самі дешеві вроді 400 грн. початковий виліт пулі від такої зброї 130 м/с з близької відстані може бути смертельно!
то це не проблема шугати будьте трошки сміливішими.
з таким размишленієм на тебе будуть завжди класти ті хто ставить вище себе за тебе!а мені таке не подобаються тому я пробую всі варіанти шоб не бути гнидою перед якімось биком !
все а то стонете,соплі розпустили....

то це не проблема шугати будьте трошки сміливішими.

чому ? допустимо тобі серять на обличчя а в тебе є іграшковий пістолет(більше в тебе не має ніяких варіантів бо той хто серить має всі звязки і скільки бабла щоб на тебе срати ціле життя) ти би не попробував його застосувати(шуганути) перед своїм кривдником(не знаючи чи поможе чи ні) чи дозволив би собі знущатися з себе!Вот всі розсуждають бояться щоб гірше не стало а самі в гімні стоять по коліна лішь би не по горло!( це стосується не тільки тих ушльопків на дорогах а взагалі всього)bossjara писав:розмахувати валиною, ще як радять іграшковою перед кожним дауном - як мінімум тупість, як максимум самогубство
з таким размишленієм на тебе будуть завжди класти ті хто ставить вище себе за тебе!а мені таке не подобаються тому я пробую всі варіанти шоб не бути гнидою перед якімось биком !

Водитель, помни: даже в бардачке должен быть порядок!
- Thug
adron, тебе так часто щемлять, лошать, кладуть і намагаються "насерити" на обличчя?
Я чомусь навіть потреби в битці чи монтировці під сидінням не відчуваю. Чи то мало хто стоїть вище за мене?

Я чомусь навіть потреби в битці чи монтировці під сидінням не відчуваю. Чи то мало хто стоїть вище за мене?

-
Thug,
що ти таке кажеш ніхто мене не щемлить .я просто написав як воно є, різні бувають життеві ситуації,а може в тебе виникне така ! і тоді пожалієш шо не мав хотя би монтіровки
повезло тобі що в тебе таке спокійне рівномірне життя
а вот у людей є - йшов хлоп підняв пачку сигарет ,підійшли пацики групою сказали шо там були їхні "зелені" віддавай ....далі було просто мамка 1000 зелених принесла а вони його все рівно покалічили....
п.с.дочитуй до кінця я написав шо то не дільки на дорозі можна нарватися але будь де!
Thug, ти в нас такий герой шоб ти зробив??? ну вот не розумію я таких представників котрі дивляться на світ (тим більше в україні) через рожеві очкуляри
думаєш тебе біда обмине і радий шо то не з тобою сталося а з іншим тому і не відчуваєш потреби

повезло тобі що в тебе таке спокійне рівномірне життя

а вот у людей є - йшов хлоп підняв пачку сигарет ,підійшли пацики групою сказали шо там були їхні "зелені" віддавай ....далі було просто мамка 1000 зелених принесла а вони його все рівно покалічили....
п.с.дочитуй до кінця я написав шо то не дільки на дорозі можна нарватися але будь де!
Thug, ти в нас такий герой шоб ти зробив??? ну вот не розумію я таких представників котрі дивляться на світ (тим більше в україні) через рожеві очкуляри

думаєш тебе біда обмине і радий шо то не з тобою сталося а з іншим тому і не відчуваєш потреби
тай щоб ти ніколи цього не відчув живи собі далі як живеш бо "корова довольна своє стайньою" і більшого їй не требаThug писав:в битці чи монтировці

-
думаю далі все треба переносити в флудилку 

- bossjara
- Ім'я:Антон
- Номер:59105TC
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
ні бо розумію весь дібилізм такого поводження. Є інші спососби, та й крім того в різних ситуаціях потрібно діяти по різному.adron писав:ти би не попробував його застосувати(шуганути) перед своїм кривдником
adron писав:Thug, ти в нас такий герой шоб ти зробив???
банально - не рухав би пачку сигарет. в мене був випадок, я якось апру років назад їхав зранку на роботу, йшов на зупинку, і біля Кіно на сихові прямо на снігу валялась пачка гривників(штук так із 10, може більше) по 100-200. і довкола ні душі. не знаю бів це розвод чи ні(99% шо був развод), але при наймні я просто пройшов спокійно мимо. І все - жодних питань і проблем.adron писав:а вот у людей є - йшов хлоп підняв пачку сигарет
сагласєн. давай тудаadron писав:думаю далі все треба переносити в флудилку
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
-
bossjara, але згодься коли не має іншого виходу то не треба бути трусом !

це саме була така ситуація коли в тебе не має інших варіантів тут або пан або пропав ! чому ти шукаєш виходи коли я пишу що в тебе або застосувати зброю(чи іграшку) або ні! я тобі не даю варіанти а ти всерівно їх шукаєш.....вот як собака яка зарила свою кістку а потім не може знайти і все шукає шукає....bossjara писав:Є інші спососби, та й крім того в різних ситуаціях потрібно діяти по різному.

- bossjara
- Ім'я:Антон
- Номер:59105TC
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
adron, блін ну як нема інших варіантів? цегла під ногами, штахета в заборі, і т.д. ще мільйон варіантів. Ну навіть якшо припустити шо вот я і він вічнавіч, і в мене тільки іграшковий пістолет - я лібше врукопашку полізу(або не полізу - залежить від ситуації). Я не кажу шо треба терпіти - я кажу шо розмахувати іграшковим пістолетом то [цензура] 

http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
-
bossjara,
все чувак я поняв ти в нас чак норісс нафіга тобі той пістолет
кожному своє я би краще пулю пустив або шугнув ніж шось там почав дьоргати ногами і руками
але ж ти спец нінзя
надоїло спорити - визнаю ти правий і в тебе набагато більший досвід

надоїло спорити - визнаю ти правий і в тебе набагато більший досвід
bossjara писав:був випадок,
bossjara писав: їхав зранку на роботу
bossjara писав:на снігу валялась пачка гривників
(ну в тебе точно з грошима все нормально це не може не радувати) цей досвід ми запамятаємо і коли буде якийсь мудак бити по голові просто пройдемо(проповземо,вже як вийде ) мимоbossjara писав:я просто пройшов спокійно мимо. І все - жодних питань і проблем.

- weber
Vexler,

невдахапьяный водитель ночью под домом разбил 6 машин и скрылся, потеряв при этом номерной знак

- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
Оце нафлудили
Ця тема має 5 модераторів - Babak, NIK, Жульєн, Dimon і Denja
І ніхто з них це не припинив...
По "темі флуду"
Тут навіть відео є
Всьо, більше тут не пишу, якщо що - велкам у флудилку

По "темі флуду"

http://lurkmore.to/%D0%9C%D1%83%D1%88%D ... 0%BB%D0%B8Фраза «мушку спили» происходит из бородатого анекдота. Применяется к ботанам, битардам, задротам и прочим слабым и жалким чмам и лохам, не имеющих силы духа и не способных постоять за себя, накладывая в штаны при виде чотких пацанов, но при этом страстно желающих защищать себя при помощи огнестрельного оружия и ратующих за его легализацию. Не понимают, шныри, что им даже выстрелить не дадут. Стукнут сзади и отнимут пистолетик.
Тут навіть відео є

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Думаю, це краще сюди:
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- Bober 2114
- Ім'я:Тарс
Щойно, дорогою в Ашан. Їду в лівому ряді із Соеільник виїзджає маршрутка і зупиняється так, що перекриває мені смугу руху, я відгальмувався, швидкість була десь 70, тому обійшлось без екстоенних дій. Коли я з вікна почав пояснювати, водію який він олень, то у відповідь почув:
" Ти ж далеко був і встиг загальмувати".
І весь той час він, навіть не думав звільнити мою смугу руху, я плюнув на то все, обїхав його хвіст, по правій і щераз переконався, що маршрутчики то просто...
" Ти ж далеко був і встиг загальмувати".
І весь той час він, навіть не думав звільнити мою смугу руху, я плюнув на то все, обїхав його хвіст, по правій і щераз переконався, що маршрутчики то просто...
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
сьогодні дорогою з Трускавця, нам в лоб вилетіла маршрутка, втікали вправо і відторможувались до повної зупинки, а там тротуар, на який фіг вискочиш, воно так фуру обганяло, швидкість під 80, перед тими поворотамиBober 2114 писав:маршрутчики то просто...

- Maniak716
- Ім'я:Петро
А мені вчора під роботою жіночка на Нісані зеркало зачіпила. Весь час паркуємось поряд, але вона виїзжає під вказівки чоловіка, а вчора була сама.
Зеркало склалось нащастя і крім полоски фарби слідів нема... Сьогодні запаркувався подалі, бо Нісан вже битий і моє зеркало не перший її трофей 

- Buts
о фари - тонування, діони та інший коглосп.
Їхав сьогодні за ланосом, у великій фарі ланоса слабо світилися стопи розміром як 5 копійок.
Їхав сьогодні за ланосом, у великій фарі ланоса слабо світилися стопи розміром як 5 копійок.
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
весь час як я їду з Тернополя то при виїзді на окружну збоку зеленої,як від туберкульозки то олені виїжають тупо перед мною і тормозять,помало їдуть
заграли вже-вчора одного притиснув бусом до обочини-ну хіба тяжко подивитись в правий бік чи хтось їде...а ше коли по телефоні базікає то 

xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей