проїхався по низу Городоцької... покоцав вихлопну. Тепер у мене стрістракерська пєрдєлка

В понеділок на сервіс доведеться їхати

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Коба писав: той олень навіть не розумів чого я сигналю, таке враження що по сторонах не дивився
тойсть
я вже свої нерви сховав далеко і тупо пропускаю таких цікавих людей,бо матюкатись і сигналити на кожному кроці як раніше вже просто нема натхнення
ти чи він ,чим тобі не подомається марка лексус шо ти її обзиваєш якшо лексус лохус то сеат мабуть лайноAndrewK писав:Поки доїхав до галіції - суттєво порозумнів
Тебе запитатись забувDNK писав:ти чи він ,чим тобі не подомається марка лексус шо ти її обзиваєш якшо лексус лохус то сеат мабуть лайноAndrewK писав:Поки доїхав до галіції - суттєво порозумнів
ну на другий раз не забувайAndrewK писав:Тебе запитатись забув
AndrewK писав:фольксваген кайен
В мене є знайома... Прикольні кубіта, але блондинкаDNK писав:я вже свої нерви сховав далеко і тупо пропускаю таких цікавих людей,бо матюкатись і сигналити на кожному кроці як раніше вже просто нема натхнення,є багато людей які їдуть і навіть не бачуть шо десь там хтось їде чи просто тупорилі [цензура],і ше є багато людей які вважають шо праві в ситуаціях коли вони не праві.І шо тут робити незнаю
Це мрачно, але пів міста так їздитьMyself писав:інструктор казав - "Включай поворот, рахуй до п"яти і повертай Всі мають тобі уступати!!!"
А він і купив Порш.AndrewK писав:Власник фольксваген кайен всерйоз вважає, що купив порш
Що те саме?Лексус то лексус, машина сказкаAndrewK писав:те саме про 470-й
А ти купивши Сеат думаєщ що їздиш на Порші?AndrewK писав:SEAT Cordoba Sport 2.0
з чого то стало ясно?AndrewK писав:А я вчора оленя на лохсусі 470-му "вчив". Він вивалився з сокільників прямо під мене. Поки доїхав до галіції - суттєво порозумнів
найкращя методикаDNK писав:я вже свої нерви сховав далеко і тупо пропускаю таких цікавих людей,бо матюкатись і сигналити на кожному кроці як раніше вже просто нема натхнення
епікMyself писав:ну, після включення поворотника... Мені інструктор казав - "Включай поворот, рахуй до п"яти і повертай
hrdrive писав:епікMyself писав:ну, після включення поворотника... Мені інструктор казав - "Включай поворот, рахуй до п"яти і повертай![]()
Порш туарегsergey писав:А він і купив Порш.
З поведінки на дорозіsergey писав:з чого то стало ясно?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей