Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Geely VS Chery
- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Стать:чоловік
- Номер:ВС7779СТ
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Шось мені так не здається, то взагалі питання смаку, мені наприклад ВАЗи (крім 99) подобаються більше, а ті чері схожі на кеди з Краківськогоghost™ писав:китайці принаймні схожі на сучасні машини
Востаннє редагувалось Чет, 24 травня 2007, 10:09 користувачем Mu$daY, всього редагувалось 1 раз.
Drifthooift
- virtual
- Ім'я:Влад
- Номер:ВС2994ВА
- Контактна інформація:
Не можу не процитувати:
Однако новые модели Chery (2вторая генерация») - дорожают. Сами менеджеры объясняют это другим уровнем качества, новыми двигателями, широкой комплектацией, другими словами - экономику не обманешь. В самом Китае также идет инфляция и рост благосостояния населения, повышаются цены на комплектующие, растет зарплата, накладные расходы. В результате седан Chery A5 в самом Китае уже стоит под $10000 (!). На фоне сверхнизкой цены Chery Amulet, новый прайс уже пугает. Если импортировать новые модели в Украине, то есть риск, что стоимость Chery упрется в цены европейцев. А что будет с «третьей генерацией»?
Це виходить: спочатку наробили дешевого г..., а тепер вчепилися за якість.
Плюс до того - у нас же не Китай. У нас що портрет Ющенка повісь, що Мао - робити якісніше не стануть. Так, китайцям плюс, для них вихід в лідери - це ідея за яку всіма силами борються. Ні в Росії ні у нас такого близько нема. Але вони розглядають СНД як ринок збуту дешевого ширпотреба, і в цьому винуваті ми, готові купляти будь-яку "цукерку" за дешево, не розбираючись в тому чому така ціна. Не шануємо себе - і до нас відношення відповідне.
Моя думка: китайців поки що брати не варто. Сирий продукт. Років зо три пройде - буде видно. А поки що - або відомий виробник, або наскрізь знайомий ВАЗ.
Однако новые модели Chery (2вторая генерация») - дорожают. Сами менеджеры объясняют это другим уровнем качества, новыми двигателями, широкой комплектацией, другими словами - экономику не обманешь. В самом Китае также идет инфляция и рост благосостояния населения, повышаются цены на комплектующие, растет зарплата, накладные расходы. В результате седан Chery A5 в самом Китае уже стоит под $10000 (!). На фоне сверхнизкой цены Chery Amulet, новый прайс уже пугает. Если импортировать новые модели в Украине, то есть риск, что стоимость Chery упрется в цены европейцев. А что будет с «третьей генерацией»?
Це виходить: спочатку наробили дешевого г..., а тепер вчепилися за якість.
Плюс до того - у нас же не Китай. У нас що портрет Ющенка повісь, що Мао - робити якісніше не стануть. Так, китайцям плюс, для них вихід в лідери - це ідея за яку всіма силами борються. Ні в Росії ні у нас такого близько нема. Але вони розглядають СНД як ринок збуту дешевого ширпотреба, і в цьому винуваті ми, готові купляти будь-яку "цукерку" за дешево, не розбираючись в тому чому така ціна. Не шануємо себе - і до нас відношення відповідне.
Моя думка: китайців поки що брати не варто. Сирий продукт. Років зо три пройде - буде видно. А поки що - або відомий виробник, або наскрізь знайомий ВАЗ.
-
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
незнав де написати, тому пишу тут. наткнувся та таку машинку.
Brilliance M2. Дизайн Pininfarina (Италия)
Передний привод, Двигатели 1.6 1.8 и 2.0л. мощностью 100, 136 и 130 л.с. по лицензии Mitsubishi, а также двигатель BL-1.8T собственной разработки мощностью 170 л.с.
Тоже кітайоза, вроді лібший від тих чері - гелі..
а вигляд мені взагалі навіть дуже подобається як на китай...
шо скажете?

Технические данные
Brilliance M2. Дизайн Pininfarina (Италия)
Передний привод, Двигатели 1.6 1.8 и 2.0л. мощностью 100, 136 и 130 л.с. по лицензии Mitsubishi, а также двигатель BL-1.8T собственной разработки мощностью 170 л.с.
Тоже кітайоза, вроді лібший від тих чері - гелі..
а вигляд мені взагалі навіть дуже подобається як на китай...
шо скажете?

Технические данные
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- batman
був на Сіа2007, були чері ціни на них класні був джип копія Тойоти рав4 2000 років, ціна 16000дол. якість досить нормальна, тепер кажуть вони ідуть на якість, і з кожним роком будуть вдосконалюватись в середньому китайськи заводам десь 10-15 років тобто вони тільки вчаться, а зрівняти Ваз скільки їм років?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей