Отже хлопаки помагайте чим можете, а то я стаю вже дурним з цим . Всю історію казати не буду а скажу суть. Автомобіль Ауді 80 1987 року, механічний повний інжектор, 1.8 л. Вирішив поміняти ремінь ГРМ, зняв його і виставляв всі метки згідно АВТОДАТИ. Розпредвал, колінвал і шестерню запалення. Автомобіль не заводиться .При виставлянні метки шестерні запалення до колінвала згідно рисунка, бігунок на трамбльорі показує 2 циліндр, а має показувати 1 або 4. Виставляв колінвал по метках на маховику ВМТ, виставляв бігунок на метку, автомобіль все рівно не заводиться. В чому прікол ? В мене питання чому на розпредвалі є 2 мітки одна ззаду по якій виставляється, а друга спереду яка взагалі нікуда не ставиться і чому мітка шестерні запалення не збігається з колінвалом ??
я звичайно не спеціаліст по ауді але читати, інструкції вмію :)
можливий варіан що коли виставляв так як ти кажеш правильно, то міг провтикати в якусь сторону на один зуб от вона і не заводилась,
а коли знімали старий ремінь то мітки як були виставлені?
TIGER-NIGER, Не можу приїхати вона не їде ))) gribkoff777 Ок зізвонемся а то я взагалі дурний з тим стаю. RED_Spider,4 баняка. Я по 2 рази перевіряю, провтикання зуба відміняється,Я хіба колись хтось до мене провтикав ((
правильно постав мітки ГРМ! верхню точку провіряй по шківу и маховику, після цього провірь положення трамбльора в верхній точці +бігунок повинен дивитися НА КОНТАКТ (ВВП на свічку) 1 ЦИЛІНДРА.