"Молодші" моделі не брав до уваги, моніторив трохи відгуки , то всі радили не нижче 5 . А 5.2 - це бестселлер Керхера ! Ще придивлявся до 5.5 [цензура], але вона була дорожча (В Жовтого Кота вродь така

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
це дійсно класна річ. Все, що нижче класом - фуфел. Зараз іде модель К5.200, 3 роки гарантії, водяне охолодження.Liuskywalker писав: Керхер К5.20
А що входить в комплект ? В мене було : мийка, пістолет, шланг високого тиску, грязева фреза, варіатор струменя (це тіпа стандартний комплект) + 15 м шлангу низького тиску , коннектори до нього, пінний пістолет з бачком (ориг.) , 5 салфеток перфорованих (метрХметр) , 4 л шампуню (ориг.)Cr@zy писав:Liuskywalker, зараз така 2700 http://bt.rozetka.com.ua/karcher-k-5.20/p143726/
Зняли з виробництва... Хаха....gribkoff777 писав:Керхер К5.20
з криниці , через гідроферCr@zy писав:До речі воду з водопроводу береш чи десь з відра/бочки?
це як ? Там же температура ...Sluva писав:хтось щось чув про парову мийку у Львові?
Собі такий взяв, задоволений на 99,9% (сам не миє))). Відмиває мотоцикл і бус кожен тиждень. Наполовину окупився за рік в мене.gribkoff777 писав:Керхер К5.20
також юзаю бош,C#@O$ писав: Bosh
такigorok писав:Sluva, миєш з хімією?
ось на мітсу клубі там мили останні 2-і сторінки читатиLiuskywalker писав:це як ? Там же температура ...
Тут детальніше можна?gribkoff777 писав:Буде брати в мене К5.200, зараз даємо 3 роки гарантії
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей