Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
як збіьшити макс швидкість ваз 2101 флуд дня заходьте:)
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Ти так вже розрекламував свій жигуль,що якби не знав про яку машину пишеш подумав би що за ферарі :lol:lesuk писав:Я з свого витискаю постійно 6тис , 6,5 тис і все гуд
Якщо все буде ок, я планую приїхати до вас 9 червня, будеш? Хочу глянути на машину, прокатаєш?!
volleyball.lviv.ua/blog/
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
не проблема, я не рекламую жигу а просто ділюсь своїми враженнями і все тут, але чесно мій мотор вде пройшов після капіталки за 100 тис і нічого з ним не сталось я міняю масло кожних 5 тис і постійна промивка мотора, з вакуумною витяжкою масла, думаю що поставивши масляний радіатор на двіг власної еонструкціцї збільшиться мотороресурс двігла.... жига проста але не драгстер... вона робоча лошадка, яка побудована для швидкої доставки мене з пункту А в пункт Б, з найменшими затратами... тому зразу попереджую ніхто не ставатимена 402 метри, для мене це стало нецікавив , я просто його зробив і продовжую доробляти, як говориться "зі старої баби дівку", що з того вийде після покраски всі побачать і скажуть все за і проти... 
- Ronster
- Контактна інформація:
Обєм – 1,6 літра, карбюратор 21073, дороблений(шо конкретно не запамятав бо погано в тому шарю
: ...), редуктор чи то 4,44 чи то 4,3, безконтактне запалення... ну ше там дрібниці всякі... Тепер сумне: розхід 9-13л/100км
І на рахунок вашого,форумчани, скептецизму:
1. Я писав шо машина клала спідометр, а т.к. спідометр розмічений до 180, то далі і написав шо шв=180км/год. Оріентування було на спідометр, а не на високоточний прилад!!!
2. На драг нею навіть тикатись нема чого, бо робилася вона не для того. Да, сотню вона брала за 11сек, але я не казав шо 180 вона брала через 20сек. Шоб покласти спідо їй треба було туєву хучу часу і дороги, та й не всі спроби були удачні!
Доречі „звіздольот” поміняв власника 2р тому
:

І на рахунок вашого,форумчани, скептецизму:
1. Я писав шо машина клала спідометр, а т.к. спідометр розмічений до 180, то далі і написав шо шв=180км/год. Оріентування було на спідометр, а не на високоточний прилад!!!
2. На драг нею навіть тикатись нема чого, бо робилася вона не для того. Да, сотню вона брала за 11сек, але я не казав шо 180 вона брала через 20сек. Шоб покласти спідо їй треба було туєву хучу часу і дороги, та й не всі спроби були удачні!
Доречі „звіздольот” поміняв власника 2р тому

-
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
Ronster
Звіздолет, блін.
http://www.riavto.ru/avtospravka/vaz_cl ... -2106.html
тут ссилочка каже, що в рідного двигуна від 2106 (1,6л) розгін до 100 - 16сек. Судячи з цього в твого звіздольота було ну хоча б 13-14сек. і то добре. А швидкість - то певно трохі підбріхував спідометр.
Хоча по інших даних - всі 17,5 розгін.
Так що Гугл - форева. Шукай інфу і порівнюй з тим що кажеш і буде тобі щастя.

Звіздолет, блін.
http://www.riavto.ru/avtospravka/vaz_cl ... -2106.html
тут ссилочка каже, що в рідного двигуна від 2106 (1,6л) розгін до 100 - 16сек. Судячи з цього в твого звіздольота було ну хоча б 13-14сек. і то добре. А швидкість - то певно трохі підбріхував спідометр.
Хоча по інших даних - всі 17,5 розгін.
Так що Гугл - форева. Шукай інфу і порівнюй з тим що кажеш і буде тобі щастя.
-
- Контактна інформація:
Да Я бачу дійсно хлопці з нашої теми нічого не виходить, всі починають щось якусь херню... гнати давайте зберимось і дійсно обговоримо....
1) моя думка така , спершу я б хотів посовітувати зробити : перетряхнути підвіску, зробити розвал, провірити ситуацію з підшипниками тормозами, Все лишнє яке не потрібно для авто в повсякденому житті пропоную зняти і всі ті речі які затримують машину також, викинути з багажника все непотрібне, я маю наувазі хлам який ми думаємо , що пригодиться колись а коли саме самі не можемо відповісти............... відстроїти усі зазори на моторі відстроїти карб, зажиг, вільтр повітряний би просив і сам так роблю міняю хоча б 1 раз в 3-5 тис. км тоді й збережеться ресурс і коефіцієнт віддачі даного двігла..... зняти всі перділки і дійсно поставити нормальний вихлоп... перевіряти тиск коліс.... покищо ятак роблю ну і багато чого іншого поки що в голову не прийшла ще думка.. так як свято сьогодні а сидіти на роботі як не хочеться
1) моя думка така , спершу я б хотів посовітувати зробити : перетряхнути підвіску, зробити розвал, провірити ситуацію з підшипниками тормозами, Все лишнє яке не потрібно для авто в повсякденому житті пропоную зняти і всі ті речі які затримують машину також, викинути з багажника все непотрібне, я маю наувазі хлам який ми думаємо , що пригодиться колись а коли саме самі не можемо відповісти............... відстроїти усі зазори на моторі відстроїти карб, зажиг, вільтр повітряний би просив і сам так роблю міняю хоча б 1 раз в 3-5 тис. км тоді й збережеться ресурс і коефіцієнт віддачі даного двігла..... зняти всі перділки і дійсно поставити нормальний вихлоп... перевіряти тиск коліс.... покищо ятак роблю ну і багато чого іншого поки що в голову не прийшла ще думка.. так як свято сьогодні а сидіти на роботі як не хочеться
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей