Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Бюджет 800$ Що купляти?
- OKKO
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
ВАЗ 21093. Повна шумо-віброізоляція. На акустику є біля 800-1000 у.о. Хто що порадить?
- Рост
- Контактна інформація:
Чому тільки Квас?
Зубило для мене рідна машина. За такі гроші можна забезпечити цілком повноцінний, пристойний початковий рівень аудіо системи.
При бажанні можна під`їхати, послухати мою машинку, я її як раз тимчасово зібрав для пробного прослуховування. І тоді можна буде предметно поговорити, бо буде від чого відштовхнутись.
Мої контакти на веб-сторінці.
Зубило для мене рідна машина. За такі гроші можна забезпечити цілком повноцінний, пристойний початковий рівень аудіо системи.
При бажанні можна під`їхати, послухати мою машинку, я її як раз тимчасово зібрав для пробного прослуховування. І тоді можна буде предметно поговорити, бо буде від чого відштовхнутись.
Мої контакти на веб-сторінці.
- Рост
- Контактна інформація:
По-перше, Василю, молюся я тільки Богу 
По-друге, ну так, просто, виходячи з різниці у віці, я за кермо сів, коли ти ще в третому класі вчився :) І, до речі, тут говорилося не про "їздив", а про акустику в цю конкретно машину. Бо як згадати, на що ти ще донедавне молився (користуючись твоїми ж словами) :)
А з Альфардами... ну що, нічогенька така системка вийшла була, цілком грамотна в тому бюджеті. Навіть фільтри були вручну пораховані і виготовлені :)

По-друге, ну так, просто, виходячи з різниці у віці, я за кермо сів, коли ти ще в третому класі вчився :) І, до речі, тут говорилося не про "їздив", а про акустику в цю конкретно машину. Бо як згадати, на що ти ще донедавне молився (користуючись твоїми ж словами) :)
А з Альфардами... ну що, нічогенька така системка вийшла була, цілком грамотна в тому бюджеті. Навіть фільтри були вручну пораховані і виготовлені :)
- Рост
- Контактна інформація:
Чого ти так вз`єрепенився, Василю?Dj kvass писав:о ШАНОВНИЙ ВИ З 17 РОКІВ ЗА КЕРМОМ, УВАЖАЮ!
Так от людина хоча 800 в Акустику....перше слово за вами маестро.. :?
Ти ж перший хотів мене підколоти... Ну, з Альфардами і т.д. Тож тримай удар, раз почав. Або не починай.
А по темі... Є декілька варіантів правильної установки акустики початкового рівня в дев`ятку. Усі вони описані в інтернеті, в тому числі мною. Але перше, ніж прийняти рішення про той, чи інший спосіб, потрібно знати, якій музиці людина віддає перевагу. Зокрема, щодо басової складової - більше подобається яскраво виражений панч, чи дещо пом`якшений, але глибокий низ. Також середні і високі частоти - подобається м`який звук "а-ля домашка", чи "рак вух", у кожного же свої уподобання. Для цього я і пропонував посидіти в моїй машині, послухати, і сказати, що подобається, а що хотілося б по-іншому. Поки я її знову не розібрав доробляти :)
Також важливо, планує чоловік в подальшому вдосконалювати систему, чи хоче зробити все за один раз і на тому поставити крапку. В цих випадках вибір апаратури буде різний.
Поки я не матиму відповідей на ці запитання, нічого з апаратури радити не можу, тому ще буде нав`язування своїх поглядів.
ПС. А за кермом я, ну це так, до слова, з 16 :)
- Рост
- Контактна інформація:
Так і я про що ж? Здорова конкуренція - це завжди добре :) Тільки от Василь чогось кипить :) Хоча не дивно, жара ще та... Я вчора не витримав, після роботи на озеро поїхав, відкрив купальний сезон. Вода тапла - як улітку, був вражений.ghost™ писав:Рост
Dj kvass
і чо би я кипів, конкуренти блін
OKKO моя порада - заїдь до Василя і до Ростіка, послухай в них музичку і вирішиш для себе сам
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей