Давай фото и номерmajor писав:доречі я взяв телефончик
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
майже дтп
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Стать:чоловік
- Номер:не модний
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Вчора, вул.Любіська біля к. Галичина, я їду від мебельного як на аеропорт, швидкість десь 80км. стоїть копа червона на тролейбусній зупинці, і тут вона вирішила розвернутися через двойну сплошну за 20 метрів до мене, я просто прифігів, вдарив по тормозу мене юзом на зустрічку прямо на неї несе, відпустив тормоз, дав вправо а там людішкі даю вліво а мене на зустрічну кидає а там беха така нічо їде. короче я знов по тормозу, зупинився. беха поняла шо тут шото не то пригальмувала і обїхала мене. Результат я посеред дороги в машині 3 компютера з задніх сидінь пересіли на передні, олень на копійці дав газу і свалив.
А ви кажете бикі на крутих тачках...
Путін [цензура].
- major
розуміеш між биками на крутих тачках і оленями на копах(і тому подібне) є велика різницяDark Wind писав:Вчора, вул.Любіська біля к. Галичина, я їду від мебельного як на аеропорт, швидкість десь 80км. стоїть копа червона на тролейбусній зупинці, і тут вона вирішила розвернутися через двойну сплошну за 20 метрів до мене, я просто прифігів, вдарив по тормозу мене юзом на зустрічку прямо на неї несе, відпустив тормоз, дав вправо а там людішкі даю вліво а мене на зустрічну кидає а там беха така нічо їде. короче я знов по тормозу, зупинився. беха поняла шо тут шото не то пригальмувала і обїхала мене. Результат я посеред дороги в машині 3 компютера з задніх сидінь пересіли на передні, олень на копійці дав газу і свалив.

- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
згідний з тобою на всі 100%, але я не думаю шо всі дотримуються такого швидкісного режиму завжди.pikach00 писав:А тепер почитай в ПДР яка швидкість по місту має бути і подумай чи встиг би ти затормозити нормально якщо би їхав по правилах
ну да шо бик а шо оленьmajor писав:розуміеш між биками на крутих тачках і оленями на копах(і тому подібне) є велика різниця
- Ім'я:Сєрий
- Контактна інформація:
+10Dimon писав:lizun писав:ви всі не шарите! бюсь об заклад той козел думає що він ПРАВИЙ! мудак %ля! Ментів зразу послати накуй - нема преценденту для розмови.
В дівчини злити номер мобіли і запросити ввечері погуляти відійти від шоку який ви РАЗОМ пережили Laughing
вот она истини чуваГ, уважуха
П.С. + если мудаг не большой то дать в челюсть ну или хотя бы первым забакланить

Дать п...ди ( Учили с первого класа

Крайний вариант звонок Клубу еее.... другу

- Dj kvass
- Президент клубу
- Ім'я:Василь Степанович
- Номер:0020
- Контактна інформація:
Я розумію що бичара був смикалисьтий і почав бакланити перший......але не дивись на розміри головне правильно попасти,але то потім....тре було його трохи побакланити він би впав на сраку.....а ти радий шо тебе мєнти відпустили.
Треба було казати шо пішли всі лєсом з понтом визиваю своїх мєнтів, ото би була двіжуха....а в очах дєвки тиб піднявся до розмірів адмінн++, і вона б тобі......ну короче не сціть , з любої ситуації є вихід.
ПиСИ. Зараз іде якесь відпрацювання, напхали мєнтів бичар з районих центрів, а вони тіко бабло просять, Бо тіпа у Львові то не 2-3 грн. а 10 курва....
Треба було казати шо пішли всі лєсом з понтом визиваю своїх мєнтів, ото би була двіжуха....а в очах дєвки тиб піднявся до розмірів адмінн++, і вона б тобі......ну короче не сціть , з любої ситуації є вихід.
ПиСИ. Зараз іде якесь відпрацювання, напхали мєнтів бичар з районих центрів, а вони тіко бабло просять, Бо тіпа у Львові то не 2-3 грн. а 10 курва....
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей