Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я паркуюсь, як ІДІОТ.
- serega_l1
- Ім'я:Сергій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
Я такі речі називаю "богемно-помойная" тусовка... Йдеш в театр - візьми таксі, випий кави з коньяком в буфеті, поспілкуйся гарно і т.д і т.п. Хочеш бути культурним, то будь до кінця... "Сделай все красиво!" А хто боїться болота - купуйте калоші...
- Y-Key
- Ім'я:Юра
- Номер:Y-KEY T3
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Я паркуюсь, як ІДІОТ.
народ хулі ви тут сидете ... потрендіти не маєте чим чи що???.... МС особлови для тебе сидиш на форумі тюнінг клубу, то тюнінгуй а не їзди на стоковому ...
вам би по... діти тільки дай тему!!!! ніколи на норм машинах їздити не будете, бо замість того, щоб вдосконалювати свої машини і автомобільне обличчя Львова ви , вибачте, але куньою займаєтесь ПІС!!!!
із за таких людей в нас нема автостилю, стокове лайно навколо..нема індивідуальності!!!!!!!!!! Працюйте над собою.....
"Чого в оці брата свого ти за скалку бачиш, колоди ж у власному оці не чуєш? Лицеміре, вийми перше колоду із власного ока,а потім побачиш як вийняти за склаку з ока брата твого!!! Мт. 7:3-5" Амінь
МТ.
вам би по... діти тільки дай тему!!!! ніколи на норм машинах їздити не будете, бо замість того, щоб вдосконалювати свої машини і автомобільне обличчя Львова ви , вибачте, але куньою займаєтесь ПІС!!!!
із за таких людей в нас нема автостилю, стокове лайно навколо..нема індивідуальності!!!!!!!!!! Працюйте над собою.....
"Чого в оці брата свого ти за скалку бачиш, колоди ж у власному оці не чуєш? Лицеміре, вийми перше колоду із власного ока,а потім побачиш як вийняти за склаку з ока брата твого!!! Мт. 7:3-5" Амінь
МТ.
я езжу на машине которая вызывает уважение и мне [цензура] на всякие стоковые мажорные влечения!!!!
- serega_l1
- Контактна інформація:
Не кури зранку... 

- Buts
Y-Key, не бачу зв"язку між неприпустимою поведінкою і життєвими приорітетами :), подумай..
- Y-Key
- Ім'я:Юра
- Номер:Y-KEY T3
- Контактна інформація:
Buts, я думаю, ти вдумайся над тим , що написав я....
називати людину рагульом чи ше якось там, не знаючи особисто- не коректно як мінімум....
я не заперечую, те де я припаркувався... але реплік в свою сторону від сліпих не обізнаних людей приймати не буду!!!!!!!!!!
називати людину рагульом чи ше якось там, не знаючи особисто- не коректно як мінімум....
я не заперечую, те де я припаркувався... але реплік в свою сторону від сліпих не обізнаних людей приймати не буду!!!!!!!!!!
я езжу на машине которая вызывает уважение и мне [цензура] на всякие стоковые мажорные влечения!!!!
- weber
Y-Key, навчися грамотно писати спочатку, а не вчи кого, що тут робити. Обговорювати паркування ми тут маємо повне право і твоє теж 

- Igor4ik
- Ім'я:Ігорко
наш народ не змінити,накунилусь тут на одного! вам не стидно? та панятно,обговорювати когось найлегше...
БУДЕ парковка тоді можна про шось говорити! а так то люде не хочуть ставити свої машини по дворах,хер знати скільки від себе(особистий приклад) або царапнуть,або ше якась фігня. Пів року тому, стояли на платній стоянці біля економічного, прийшли о 20 годині з оперного до машини, а щіток нема!вот став в підворотнях!
БУДЕ парковка тоді можна про шось говорити! а так то люде не хочуть ставити свої машини по дворах,хер знати скільки від себе(особистий приклад) або царапнуть,або ше якась фігня. Пів року тому, стояли на платній стоянці біля економічного, прийшли о 20 годині з оперного до машини, а щіток нема!вот став в підворотнях!
- Stuff
- Ім'я:Віталік
- Дякував (ла): 15 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
weber, колись чув таку фразу: коли не вистарчає аргументів, переходять на граматику

количество слов не определяет качество речи...
- Igor4ik
є один аргумент,нема парковки!
- serega_l1
- Контактна інформація:
А в мене ВАЩЕ номера сперлиIgor4ik писав:а щіток нема!вот став в підворотнях!

Так що, мені в під*їзд заїхати чи паркуватись під шевою, бо там відеонагляд??? Питання в культурності наших водіїі і не тільки... А якщо всі ті, що на відео, захочуть в філармонію, то подавлять тополі на проспекті? Всі дуже рвуться в Європу... Там такого не побачиш! А обзивати один - одного це, дійсно, неправильно!!!
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
несмотря на то, что Y-Key форумчанин, парканулся он как истинный завсегдатай этой темы!
а на счет автомобильного лица города... так вообще поржал!!! автомобильное лицо города - это культура на дорогах, а не гробы с ксеноном в туманках
а на счет автомобильного лица города... так вообще поржал!!! автомобильное лицо города - это культура на дорогах, а не гробы с ксеноном в туманках

Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- Stuff
- Контактна інформація:
weber, аргумети : -ти рагуль і нам пофіг це все що там написано? насправді реально пофіг Юріку на всіх хто тут що пише я думаю, та і кричати образливими репліками, як показала практика, всі люблять тільки з-за монітору, та й якщо розібратись то людина сказала що на вулиці був дощ, а вони привезли костюми, я розумію що тут тільки на форумі всі сидите і в театри ходити не потрібно але для людей які там були все ж таки важливо щоби інвентар був в хорошому стані і вигляді
думайте обширно ібо та убогість селянська мол рагуль ти і крапка мене чяесно кажучи харить, тема для ображених життям, імхо

- antik
Stuff, твоя позиция в корне неправильная! завтра я тебе перегорожу выезд ибо не хотел туфли пачкать и лужу обходить... кто из нас обиженным на жизнь будет? :)
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- Igor4ik
antik, а там ныхто ныкому не заважав, по великому рахунку!
- Stuff
- Контактна інформація:
antik, нет не так, посмотри с вот такой стороны:
-никому дорогу не переградили
-привезли инвентарь на выступление
-места для пешеходов достаточно
-носить инвентарь ч-з дорогу 500 м в дождь было бы глупо
-никому дорогу не переградили
-привезли инвентарь на выступление
-места для пешеходов достаточно
-носить инвентарь ч-з дорогу 500 м в дождь было бы глупо
тот, кому я шины поспускаюantik писав:кто из нас обиженным на жизнь будет? :)

- weber
Stuff, якщо йому пофіг, то він б не відписував тут.
Так треба було під вхід до оперного під'їхати і з машини відразу всередину, щоб не намокнути. Навіщо йти аж від фонтану
А те що там тротуар, пішохідна зона і якась модна тротуарна бруківка це нічого?
Нарахунок інвентарю - підвіз, вигрузився і парканувся біля дороги чи далі на парковці.
Так треба було під вхід до оперного під'їхати і з машини відразу всередину, щоб не намокнути. Навіщо йти аж від фонтану

Нарахунок інвентарю - підвіз, вигрузився і парканувся біля дороги чи далі на парковці.
- antik
одна машина - даStuff писав:никому дорогу не переградили
но их там было столько, что пройти тяжело... я у же не говорю коляску с ребенком провезти

опасно для здоровья :)Stuff писав:тот, кому я шины поспускаю
- Stuff
- Контактна інформація:
weber, ну писати як правильно зробити всі можуть гарно але не факт що ти чи інші крикуни з цієї теми робили би так насправді в тій чи іншій ситуації
як сказав мудрець:-не суди да судимий не будеш

не опаснее чемantik писав:опасно для здоровья :)
antik писав:завтра я тебе перегорожу выезд

Востаннє редагувалось П'ят, 16 березня 2012, 12:28 користувачем Stuff, всього редагувалось 1 раз.
- serega_l1
- Контактна інформація:
Який н...й інвентар... Службовий вхід, ваще, збоку...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей