andriy320e30 писав:2005років і то зразу на свозь.за то
майстри не беруться за нього.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
andriy320e30 писав:2005років і то зразу на свозь.за то
майстри не беруться за нього.
ну і шо я наїздив де 2тис на форді ескорті і незкажу нічо доброго про нього .вектраFobos писав:А і ще, помітив, що негативно про форд відзивається тільки ті, які жодного разу не проїхали за кермом і 100км
ну ти будеш платити 50-100дол за точку шоб заварити і покрасити?Apokalipsis писав:нашим майстрам тільки фанерками вікна забивати
+1.Їздив на ауді 100(кузов с3) 2.2 літра.Вона реально круче ніж всякі скорпіо, гольфи і вектри.andriy320e30 писав:а то шо там ауді рівняють до форда то брєд повний .
це називається вдосконаленняaxel писав:на 1,8 двигун ставилося 3 різних коробки... НАФІГА???
я шо згадував про бмв. то в тебе явні комплекси фордоводаApokalipsis писав:ndriy320e30, в тебе явні комплекси бмвіста![]()
мотори там нормальні якшо dohc .а э36 2.0 нікуда не їде навіть є30 2.0 недуже_Ramp_ писав:всі кажуть шо форди ніякі,але мотори я б несказав шо галімі,я памятаю як минулого року стокова сієра 2.0 наказала жорстоко Е36 М50Б20 походу навіть з ваносом :)
о давайCAT писав:тупа тема, я б її закрив і стер і створив іншу з назвою "Чому ВАЗ машина?"))))
Бо японські машини односортний кал, шо там ще споритиNovel писав:Чому такого немає між Японцями. Напрошується питання...
Вибираєте тепер між собою какашку!?axel писав:Бо японські машини односортний кал, шо там ще спорити
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей